Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkabb hezagolonak tunik.
De szerinted mozog vagy nem?
A rafugott csavarral aszondtad mozog.A 0.5 is mozgas,szerinted.
Akkor ez most mozog vagy nem?
Nefeledd,blődi ezzel peldalodzik.
Most vettem le a kotest rola,meg faj.Beleszurtam csavarhuzot,nem a koromollo volt az elso gondolatom.
Jaaa látom az előző videón, ott van a lemezrugó ami engedi mozogni. Na mindegy, igazad van biztos.
Vágd már le a körmöd ne legyél igénytelen.
Mutasd már a szegecs belső felét is.
Ja,azt nem tudom.De ha igen akkor talán nem az a gond,bár vittünk már vissza új tárcsát mert ütött.De nrm gondolnám hogy ez gyakori probléma.
Tehat blődi-levi aszongya mozog,mert 0,5 mm az mozgas,tehat nincs beallva.
Juhhij,visdzaraktam.
Ez nem mozog.
Ha feszitovasat rakok bele mozogna.
Nincs beallva hisz csavarral rangatva mozgott.Most megsem.
Viccesek vagytok.
Nem tudjatot felfogni,direkt ilyen.
De elvetemedett.Ennyi.
Nem a szegecs,a kopotarcsa a gond.

https://youtube.com/shorts/j-3...
Új tárcsa is van a motoron úgy emlékszem.
Lehet hogy be van gyógyulva,elég ha egy szegecs nem mozog úgy ahogy kéne......
Ezért nem értem Kawának miért szar a fék a hondán. Mondjuk azt a dual szart ki kellene dobni belőle akkor lehet jobb lenne.
Ő meg csak tudatlan,amivel még nincs is baj,csak ne akarná megmagyarázni a baromságát.A dolog nagyon egyszerű,ha az úszó tárcsa nem mozog akkor az nem képes üzemszerűen működni.
"Nem mozog ennyit"tehát akkor mozog a tiéd is......erről beszélek.Én azt írtam hogy mind mozog,ha jó.Azt nem írtam hogy mennyit kell mozognia.
Ha eltorom a labad az is mozog. 😁
Nekem nem kell magyarázni a bizonyítványt én tudom hogy az mozog 🤓
Ez az általad vizionalt mozgas,az enyem a budos eletbe nem mozog ennyit.
https://youtube.com/shorts/h0N...
Kezzel tepve csak azt erem el hogy hajlik a kopo tarcsa es a rotor,a trezsümpf detto,csak ott eszem agaban nincs tepkedni,jo az ahogy van.
Sehol nincs a blődi neten kiturt 2-3 mm-e.
At kell baszni rajat egy 20xM12 es csavart hogy ki lehessen nyekegtetni tengelyiranyra meroleges 0,5 mm billegest.A szegecs billeg.
Hidd el,műkődés közben az is mozog,már ha jó persze.
Szerintem ha az a tárcsa fel lenne fogatva a helyére akkor meg tudnám mozgatni különösebben nagy erő nélkül oldalirányba is. Nem tudom hogy 0,5mm-t vagy 5mm-t de mozogna.
Ez a 1190, az elsőben van lemezke az nem mozog oldalra könnyen, a hátsón nincs és az fityeg is.
Nem tudom mennyit de a hondáé is kell mozogjon oldalra is minimálisan. Utcai motoron pláne ilyen japán lomokon nem fog nagyon mert hát a japán motortulaj nem tudja felfogni miért lóg az a tárcsa 😂😂
Lógasd meg a trézsümpföt.
Nezteda kezzel rangatott tarcsat.
Szerinted mozog az enyem?
Nem teszi,mert szorosan van szegecselve.
Nem uszik sehova.
Fel mm lofasz,blődi belinkelt leirasa 2-3 mm.
Na itt van egy olyan baj hogy az én motoromon úszó a hátsó nyereg és a tárcsa is :D
Azért nem fityeg a te tárcsád új mint a videóban mert van egy vékony lemez ami pont azért van hogy ne zörögjön. Ilyen van az enyémen is és ha fekete a rotor részed akkor látszik hogy a rotor melyik ága van deformálódva ami miatt üthet a tárcsa. Mozognia kell.
Sajnos nem fogja fel.
Az pedig egy úszóágyas tárcsa. Igen a hőtágulás miatt kell lógjanak a csapok és hogy tudjon központosulni a kopórész. Ha annyit mozog akkor annyit mozog, de mozog.
Elmesz a picsaba ahogy valtoztatod a bizonyitekok alapjan az allitasod.
Igyzi egy gennyedek sunyi gyoker vagy.
A fenykepen reggel mar irtam hogy van dilatacios hezag.Ennyi. Kezzel nem mozog,tiszitasra sem.Semmit,persze,ha feszitovassal abajgatjuk tekeredik.
De nem uzemszeru.
Ez szorosan van illesztve,a nyereg veszi fel a mozgast amit a dugattyu miatt kell elviselnie.
A tied egy fix nyereg,4-6 dugattyus,fasz se tudja,ketoldalrol nyomja,nalad a tarcsa uszasa,amit belinkeltem videot az egyenliti ki.
Ketfele te ökör.
En ezt irtam.
Ezt kawanak irtad.Neki sem mozog.