Anno a vasutas kocsirendezők közt volt olyan nézet, hogy azért használnak feltűnő kék és sárga sisakokat, hogy könnyebb legyen az agyvelőből a szilánkokat kiválogatni 😁
Ui: méretet majd küldöm, csak - hihetetlen - sok más teendőm volt, nem tudtam vele foglalkozni.
Ja,és ismerősnek doki mondta hogy jó legyen a ruha mert a legtöbb balesetnél szétfoszlik,többnyire a kordura,és telimennek a nyíilt törések sebei kosszal-földel.Onnantól nehezebb a gyógyulás a fertőzések miatt.
Végülis belefértél.Ez tény,csak olyan sziszegve vetted a levegőt. 😆
Elég uncsi a fórum,blődi okoskodik a minimum eszével,de fos sisakot vett anno és nem meri elmondani mi az a fos.Nehogy belefussak vételnél már csak a gyártóba is. 😆
Nos én el is kaptam ! A motorról minden idomot az oldal és fejidomot is lepucoltam műszerfallal és lámpával együtt ! És nem 40m-t csúsztam , hanem 45m-t repültem , szerencsémre nem fejre estem hanem bal lapockámra !
Persze, ha olyan van mint amiket írsz, akkor cseszheti a legjobb ruhát is, de doki nekem is mondta, hogy ténylegesen hasznosak ezek a szűk bőrruhák, mert sokkal jobban egyben tartják az ügyfelet, mint egy laza ruha.
Meg azt is mondta hogy legyen üres a gyomrom ha versenyzek, mert kisebb eséllyel lesz belső sérülésem.
Nem ismerek én minden Teslást 😆
Én kifejezetten sokat motorozom, és elég jól beleférek a ruhámba is. 😁
Na meg hogy jön ez ide? Nem én nyavalygok, a sisak súlyán. 😋
Nyilván teljesen a te dolgod mi alapján választasz sisakot, csak már 3 napja ezen megy a szenvedés.
Ekecs írta? Olyanok vagytok Levivel mint a két kiskecske a hídon.
Nem, a szerencsének köszönheted. Ha nyakcsigolyával elkapsz egy merev valamit, vagy úgy repülsz, hogy fejre esel, és rossz felé csuklik - na akkor baxhatod a bőrruhádat. Ha csúszol az aszfalton 40 métert, akkor viszont jól tud jönni! 😃
"És mindenből a legkönnyebb kell...."
Most linkelted be hogy nem ezt irtam. 😆
Ja,es a bőrböl valasztottam,tök könnyű.
Ui: méretet majd küldöm, csak - hihetetlen - sok más teendőm volt, nem tudtam vele foglalkozni.
plzszbmistanában egyre cudarabb a zsibbadás
Elég uncsi a fórum,blődi okoskodik a minimum eszével,de fos sisakot vett anno és nem meri elmondani mi az a fos.Nehogy belefussak vételnél már csak a gyártóba is. 😆
Meg azt is mondta hogy legyen üres a gyomrom ha versenyzek, mert kisebb eséllyel lesz belső sérülésem.
Én kifejezetten sokat motorozom, és elég jól beleférek a ruhámba is. 😁
Na meg hogy jön ez ide? Nem én nyavalygok, a sisak súlyán. 😋
Nyilván teljesen a te dolgod mi alapján választasz sisakot, csak már 3 napja ezen megy a szenvedés.
Ekecs írta? Olyanok vagytok Levivel mint a két kiskecske a hídon.
A sisak igen. 😆
Volt egy szar dct crosstourer,haromkor szoltak hogy el kene hozni,hetfon ottbon volt.