Úszógyűrűs te szerencsétlen!Fogd már föl,mindnek ugyanaz a lényege,nem dísznek rakják azt oda.Nekem nem banditom van mégis uggyanez a sztori.De rádhagyom.Te egy menthetetlen barom vagy.
Nem,én azt tudom hogy mozognia kéne,mert hogy ez a lényege.Aztán vannak az igénytelen tulajok mint te,akinél ezeg a szegecsek berohadnak aztán siránkoznak hogy szar a fék.De hát nekem mindegy hogy a te féked milyen állapotban van.
A fészbukon a te nevedben, a te képeddel címeddel most sértegetek családos anyákat, meg kigyúrt buzikat (kezeit széttáró)
A kommentek alapján elég pipák rád a buzik is meg a férjek is 😂
faszom gödöllön lax a falu egyik végétől a másikig elmenni 6 perc ha bekapod a hévet akkor is 😅 Nálatok csak a sziszikastély kereszteződésben szopós a lámpa(gondolkodós)
kecsón az ósenig kijutni a körútról önmagában 20 perc (fejét fogó)
Te,aki két napja még azt sem tudta hogy ezeket a szegecseket illik takarítani?Hagyjuk .....év évente egyszer megcsinálom,és nincs is gondom a fékkel,ellátja a feladatát.
Megerősítem, valóban ilyen. Furcsa állat. A 900-ason speciel merev a nyereg az úszó tárcsához, itt valamiért a fogamzásgátló mellé is húztak gumit... :)
https://igymotorozoken.blog.hu...
Te olyan konyvmanias olvasooszakkoros vagy,vagy eloben is tapasztalod a dolgot?
Parafenomen vagy vagy konkretan volt F3-as cbr-ed?
A kommentek alapján elég pipák rád a buzik is meg a férjek is 😂
kecsón az ósenig kijutni a körútról önmagában 20 perc (fejét fogó)