Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresnel mondjuk egy yamaha bulldogot?
Úszógyűrűs te szerencsétlen!Fogd már föl,mindnek ugyanaz a lényege,nem dísznek rakják azt oda.Nekem nem banditom van mégis uggyanez a sztori.De rádhagyom.Te egy menthetetlen barom vagy.
Öhöm,bandit,ja.
Úszógyűrűs tárcsa van rajta,igaz?Tehát igen,ismerem.Mint már írtam,mindnek ugyanaz a lényege és feladata.
Ismered az F3 fektarcsat,volt a kezedben?
Te olyan konyvmanias olvasooszakkoros vagy,vagy eloben is tapasztalod a dolgot?
Nem,mivel mint már irtam is pont ez a lényeg.A mozgás.Tájékozatlan vagy,olvass kicsit utána!
Fel sem merul benned hogy nem mozog gyarilag oldaliranyba?
Mivel nincs berohadva kutbaesett az elmeleted.Siman fektisztito nelkul is mozgott,mind.
Nem,én azt tudom hogy mozognia kéne,mert hogy ez a lényege.Aztán vannak az igénytelen tulajok mint te,akinél ezeg a szegecsek berohadnak aztán siránkoznak hogy szar a fék.De hát nekem mindegy hogy a te féked milyen állapotban van.
Assectudod mi az a feszbuk.
Lattatlanba tudod hogy mozog?
Parafenomen vagy vagy konkretan volt F3-as cbr-ed?
A szabadsag tertol az M3 ig 11 lampa van,es peszi nem videki a forgalom mennyisege.Gyalog vagy a köcsög rollerrel gyorsabb.
A fészbukon a te nevedben, a te képeddel címeddel most sértegetek családos anyákat, meg kigyúrt buzikat (kezeit széttáró)
A kommentek alapján elég pipák rád a buzik is meg a férjek is 😂
Szegecses tárcsa az szegecses tárcsa,mindnek ugyanaz a feladata.
faszom gödöllön lax a falu egyik végétől a másikig elmenni 6 perc ha bekapod a hévet akkor is 😅 Nálatok csak a sziszikastély kereszteződésben szopós a lámpa(gondolkodós)
kecsón az ósenig kijutni a körútról önmagában 20 perc (fejét fogó)
Szerintem meg a fékezés a gyávák menedéke 🤔
Masik távzseni.Egy forumon. 🤣
feltörtem a telefonodat azt nézegettem róla horgászos műsorokat szerintem azért 😅
50 km kerulo?
Te aki nem latta a tarcsat onnan a balatontol elmondja milyen.Ertem.
kecsón járok, az ósen fele csak ritkán az kint van a falu szélén(kezeit széttáró)
Te,aki két napja még azt sem tudta hogy ezeket a szegecseket illik takarítani?Hagyjuk .....év évente egyszer megcsinálom,és nincs is gondom a fékkel,ellátja a feladatát.
Megerősítem, valóban ilyen. Furcsa állat. A 900-ason speciel merev a nyereg az úszó tárcsához, itt valamiért a fogamzásgátló mellé is húztak gumit... :)