Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lehet hogy az a szarrakás dualfék csinálja?
Akkor neked egy 42-es 12lapú krova kellene ? 🤔
fasza akácfa (meghajlós)
Nyáron felujitva. Elötte is ugyanolyan volt.
De a nem kopott gyárival is ezt csinálta, aszittem felégett vagy fasztuggya átrendeződött a vas molekuláris szerkezete 😄
De nem, az uj tárcsával se lett kicsit se jobb
Teleszkop?
Igen de nem az. Tárcsa homlokfelületét mérve is csak max 0.5 az ütés tehát a tengelyre merőlegesen se mozdul sokat.
Hegessz ra egy nagy hatlapos anyat. 😆
én 2020-ban rendeltem blekfrájdéjkor egy halom kacatot a a strauss-tól. Visszaírtak, hogy feldolgozták a megrendelésem(meghajlós) Na azóta még nem ért ide, most már kezdek egy kicsit türelmetlen lenni(óranézegetős)
Ekkorára
Ha a tarcsa nem ut akkor jonak kene lennie.
Főleg érzésre. De tavaly műszakin is kijött csak tűrésen belül maradt. Mult héten is bohóckodtunk padon szar a jobb oldal. Bal jó.
160-nál belemarkolsz rendesen ütöget. Lassan gurulva meg érezni hogy hol jobban hol kevésbé fog ha rátartasz a fékkarra.
Fingom nincs. Tárcsa ütés jobb oldalon 0.13 a gyári tűrés 0.20. Balos 0,11.
Most agyat mértem, bal oldalon az öt felfogatási pontnál max 0.06 eltérés, jobb oldalon ahol szar a helyzet 0.09 a max.
Mondjuk elkezdtem figyelni mennyiert futnak a 800as tigerek. 🤔
6000ert mar latok 32e kmes 13 7. Havit.
Hányas krovába kellene 12 lapú ?
Érzésre is szar vagy csak műszakin ?
Amúgy hatalmas ez a motor, 1200 4henger aztán akkora a leömlője mint egy 125-ös motornak 😂
Nekem az autón is 180al kell meghúzni a kereket.Mikor általában 110-120szokott lenni.
Ja azt nem is kérdeztem..azt hittem valami spec cucc kinézetre, de szerelő értetlenkedett mert sima crowa kell rá csak nem hatlap.
Mondtam neki ember, nekem világéletemben japán motorok voltak normális anyákkal meg csavarokkal, mi.a lófaszt kell divatolni 😃
Akkor mitol raz?
Nem adnak el szerszámot? Szerintem robbantottábrán cikkszám alapján rendelhető lenne. De ha lefényképrzed, megméred fix hogy adnak bármelyik szerszámboltban.
Na villaszáron is fasza a cucc, hamár levettem a sárvédőt.
Tud de itthon akarok gumizni nem bogláron:)
Ők csak.azt árulták el hogy semmi speciális, csak.nem hatlap hanem 12-es crowa kell rá. Meg a meghuzási nyomatékokat
Hogy ne beszéljünk a betonról ! Múltkor szó volt a tüzifáról is , hát ma ledobtam a mixert , felvettem a buricskát azt istenesen felpakoltunk tüzifával ! Télen ezzel fűtünk a műhelyben ! Nem semmi rakomány volt ! 🙃 Egy egész erdő ! 😜
Inkabb egy jo flex,az tobb embernek van mnt indikator ora. 😂
nekem igazándiból kb tökmindegy milyen kapcsoló, csak beleférjen egy lakáselosztóba egy fi relé meg egy marék kismegszakító társaságában
hetekig kerestem aztán mégsem lett amit kinéztem 😂