Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én lenyomatom az egész alját valami rücsi szerű gumis takonnyal, ami épp lesz olcsón
van kb 117 felverődés horpadás néhol rozsdás is küszöbbis kapott eleget már
előtte adok neki egy drótkorongot
szerintem egy 50-es körül meglesz az egész
Ez egy szép feladat volt, ide már kell a rutin! 👍
De en nem rolad beszeltem! Altalaban kerdezem es nem a vagorol, hogy egy halottrol ugy beszelni ahogyan elt, az miert baj?

Igen, mielottvalaki elkezdene, akkor igen, rolam is.
A hozzászólásod második részében leírtad a lényeget, ez a normális hozzáállás egy haláleset kapcsán, én se vártam magasztalást, csak azt a minimális tiszteletet ami ilyenkor jár.
Nem erről volt szó Zoli, de mindegy, engedjük el, úgy se kerül közelebb az álláspontunk.

Más, 3 ezer km-t ment az Opel a szétborítás óta, ilyen tiszta még nem volt a kipufogó vége, nulla az olajfogyi, úgyhogy megérte a rászánt időt. Pontosabban a fiamnak érte meg, mert nekiadtam miután megvettem az utódját. Ha már családban maradt, eljött az ideje az alját is lekezelni, emiatt érdeklődtem a múltkor az alvázvédelemmel kapcsolatban. Az itt kapott segítség alapján jutottam el a Teroson termékekhez, ahol van választási lehetőség bőven, csak tudjon az ember eligazodni. Jónak tűnik a WR 625, az SB 3120 (ezt inkább kisebb havitásokhoz), vagy a viaszos WR 960, de talán a WX 215 áll legközelebb az elképzelésemhez. Még gyűjtöm az infókat.
Ma megdugtam a hegyoldalt , plusz bent rácsövezve 30méter . Borospince lesz egy borászatba ! 😉
Á, Bogyó rosszabb, mert ő vagy 15-el fiatalabb, de ugyanolyan begyepesedett. 😄
Nem az en tisztem minositeni azt, ahogy mas velekedik. Nem ertunk egyet, ugyanakkor nem gondolom, hogy a leirtak soran barhol hazudtam volna vagy amitottam volna magam avagy mast.
Csont uj. A multhéten meg most a baszkodással együtt van benne kétszáz km. Nem üt, csak valami van a vastagságával. Még lehet ráteszem üveglapra hogy egyoldalas a hiány vagy szimmetrikus.
Eszembe jutott. Azt is meg méregettem most, ott is az egyik vastagságában van 4 század eltérés csak az sokkal hoszabb felüketen mászkál gondokom az tényleg kopás. A másik egy századot mozdul, szinte végig 4,36.
Azt lehet kegyeletlenségnek nevezni, amikor valakit részrehajlás és persze önámítás/hazugság nélkül mérnek?
síkköszörüld tesztnek mindkét felét
úgy is szar tehát rosszabb nem lehet
ha nem görbe akkor akár még jó is lehet utána
Roviden? "Mi a fasz?!" az allasfoglalasom. Te, ezek utan lehet feltennem a bajos uj tarcsa helyere a szebbik regit csak a vicc kedveert.
Az a helyzet kerlek, hogy Vagonak a multjaban valoban vannak sotet foltok, az elozo rendszer kivaltsagosai koze tartozott. TV-s karrierje elott vegyeszmernok leven gyogyszeripari import-export ugyekkel foglalkozott eleg jo pozicioban, sot, jelenteseket is kellett irnia. Sem ez, sem a nevehez fuzodo Szkeptikusok Tarsasaga es annak kozelmultbeli tevekenysege, sem a DK-s karrierje nem szimpatikus.

Ettol fuggetlenul - meg ha nem is erzek gyaszt - a neki jaro kegyeletet en is megadom ami azert a nehany evtizedert a jussa, ameddig a kulturalt televiziozas egyik tevekeny kepviseloje volt.
Nahhh.....kocsog honda....
Helyzet van. Ma megint fék. Megcseréltem a két oldali tárcsát. A hiba átköltözött a baloldalra. Ami.furi volt hogy a fékhatásjátékkor a tárcsát odébb tettem két lukkal. A hiba a néző emberke szerint odébb ment.
Microméterrel végig mértem a két tárcsa vastagságát. A hivátlan tárcsa monden ponton körbe mérve lukközönként pontosan 4,47 mm.
A szarnak tartott tárcsa mindenhol 4,57 mm......kivéve egy lukközt, ami mondjuk 3 cm saccra. Ott azon a ponton 4,52 mm tehát pontosan 5 századot vékonyodik a tárcsa. Létezik ilyen uj elvileg minöségi ebc tárcsánál? Már az is fura hogy a két tárxsa vastagsága egy tizeddel eltér.
Állásfoglalások a témával kapcsolatosan?
Értelmezd már amit írtam!
Azt írtam, hogy "inkább" Vágó műsorait néztem. Győzikét, Kisgrifót nem nézek. Mondjuk láttam képen lefényképezve a Sándor-Palotában a főnivel. Na erre írtam, hogy inkább tartom Vágó műsorait valamire, minta retkekét semmire. Embere válogatja.
Elutasítva.
Te nezed oket is,nemaaaar.
Nekem mind kimaradt.Vagoval egyutt. 😆
Inkább, mint Győzike, KisGrofó, Lakatos Mark..... De rád bízom! 🤣
Sose neztem a musorat,nekem nagyon affektalos volt.
Ha meghal mondjam hogy nem volt komcsi?
Rendben,ő volt terez anya es ghandi magyarorszai helytartoja einsteinel megspekelve.
Isten nyugosztalja,bar olyan ateista volt hogy csak ugy zorog.
Irgalmas Isten...
Mi tényleg nem tudunk beszélgetni, én legalábbis kerülöm ennek a lehetőségét, de ezt már írtam, kérlek tartsd tiszteletben.
Az alapján szimpatikus volt amit a képernyőn keresztül láttam belőle, vagy ha úgy jobban tetszik, engem szórakoztatott a műsora. Régebben többet néztem a tv-t, ehhez neki is volt köze, illetve sok olyan tv-s legendának akik már nincsenek köztöttünk. Ma már nem sok műsor van ami ott marasztal a képernyő előtt, de teljesen mindegy, nem egy háborús bűnös halt meg, vagy egy gyilkos akiről így kellene beszélni.