8-as vagy 10-es csavar amelyik átmegy a szegecsen , a másik oldalra anya , összehúzod , ha megszorul akkor utána a szegecs fog forogni , és megkened pl. wd 40-el ! 😉 Amúgy piszkosul betudnak gyógyulni ha nincsenek forgatva ! 🙃
Ha véletlen ráakadsz service manualra szólhatsz mer ehhez még semmi nincs a neten annyira szűz. Legalábbis én nem.találtam.
Amit adtak hozzá user manualt az ugyan kurva vastag de annyi sincs benne hogy vedd ki a kereket vagy cserélj olajat, a lánckenése az az egyetlen műszaki információ. Az összes többi a müszerfallal meg a beállitások nyomkodásával foglalkozik.
Kurvaannyukat........piszkos macskazabáló banda, ezt se tudta normálisra csinálni.
Akkor tervmódosítás, ezt kell szereznem.
Elől néztem, rápróbáltam az valóban 30.
Akkor is 36-os. Most kerestem rá.
Van célszerszám szett, ott írják a méreteket. 30-as hatlap elöl, 36-os 12p hátul. Kimondottan a felsorolt modellekhez, pl. Multi V4
Nem. Elég idióta a dual rajta. Az xx-en nornálisan megcsinálták, mindenhová dolgozott a másikfékből. Itt ugy van hogy az első a hátsót nem fogja, a hátsó is csak a balos nyereg középső dugattyúját tolja. Tehát a hátsó visz elől egyet az első meg ötöt.
És az erősebbik oldal szarakodik ahol mindhárom dugattyú az első féké. A baloldalon a két dugattyúval ugyan gyengébb a fékhatás de sima egyenletes. Ezen az se változtat ha a hátsóval is rásegítek.
Az ! Egyegész erdőt borítottam egy kanyarral ! Aztán visszadobtam a mixert , aztán hordtam tovább a betont ! Csere-bere ! Hol mixer , hol billencs ! Cserefelépítményes kacat ! De most legalább jó lett az adagolója ! 😉
Amit adtak hozzá user manualt az ugyan kurva vastag de annyi sincs benne hogy vedd ki a kereket vagy cserélj olajat, a lánckenése az az egyetlen műszaki információ. Az összes többi a müszerfallal meg a beállitások nyomkodásával foglalkozik.
https://www.24mx.eu/product/jm...
Akkor tervmódosítás, ezt kell szereznem.
Elől néztem, rápróbáltam az valóban 30.
https://www.elefantszerszam.hu...
Van célszerszám szett, ott írják a méreteket. 30-as hatlap elöl, 36-os 12p hátul. Kimondottan a felsorolt modellekhez, pl. Multi V4
Jo a 8 as anya+csavar meg az akkus villanyfuro?
És az erősebbik oldal szarakodik ahol mindhárom dugattyú az első féké. A baloldalon a két dugattyúval ugyan gyengébb a fékhatás de sima egyenletes. Ezen az se változtat ha a hátsóval is rásegítek.