Én mondjuk sajnálom. Nagy koponya volt, mondjuk politikai nézete nagyon távol állt tőlem. Azt a részét nem is értettem, értelmes ember lévén hogy kerül bogyó szintjére 😄
Ha lojális, valameddig akkor is el lehet jutni, ami nem tetszett nekem, hogy amikor a net miatt más, addig megnyilvánulni nem tudó, hasonló képességekkel rendelkező emberek között elvegyült, ezt nem tudta normálisan feldolgozni.
Vagy nem is akarta.
Nem csinált semmit, csórikám....csak szeretett volna a múltban élni. A mai műcsöcs, műbalhé, műsírás típusú műsorvezetésbe - ami IQ 60-aknak készül - nem tudott beleférni.
Szerettem, amíg nem borult be... biztos nehéz volt neki, hogy a múltrenccerben ő volt a műsorvezető Isten, azóta meg egy senki.
Mikor a fletóval összeadta magát, számomra ott volt vége.
én is az vagyok, emiatt van egy kb 40 éves miele gépem csak, még a devecseri piacról származik, haver vette de elbaszta mert nem kondenzációs hanem levegő kifúvásos, aztán nekem adta ingyen
egy ajtózárt kellett szerezni bele ami ugyancsak ingyen volt
az árammal nem spórolós de az a pár téli hónapot kibírjuk
én még sosem fogtam ilyen kicsikét
múlt évben 2-2,5 kilós jászokból annyi volt hogy már előre felcsaliztam 5-6 horgot pluszba hogy ne kelljen szarakodni a sötétben a bojli fűzéssel
3 óra alatt tudna végezni ha nem olyan tetű lassan dolgozna. Mondjuk neki 6 óra de ez az Ő baja nem órabért fizetek hanem teljesítményt 😆 Nálam itthon is elszüttyög 1 órát, na most nekiugrok a tűzép után szerintem én 20 perc alatt levágom a picsába (óranézegetős)
Vagy nem is akarta.
(Ha így jobban tetszik.)
Mikor a fletóval összeadta magát, számomra ott volt vége.
egy ajtózárt kellett szerezni bele ami ugyancsak ingyen volt
az árammal nem spórolós de az a pár téli hónapot kibírjuk
főleg ha nincs időd ott állni mellette mikor száradt meg
Amúgy ÉN meglehetősen ritkán teregetek.
múlt évben 2-2,5 kilós jászokból annyi volt hogy már előre felcsaliztam 5-6 horgot pluszba hogy ne kelljen szarakodni a sötétben a bojli fűzéssel