Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugysnugy neznek ki,korosztaly is stimnel,ugyazon a kondicionalason estek at.
Én mondjuk sajnálom. Nagy koponya volt, mondjuk politikai nézete nagyon távol állt tőlem. Azt a részét nem is értettem, értelmes ember lévén hogy kerül bogyó szintjére 😄
Ha lojális, valameddig akkor is el lehet jutni, ami nem tetszett nekem, hogy amikor a net miatt más, addig megnyilvánulni nem tudó, hasonló képességekkel rendelkező emberek között elvegyült, ezt nem tudta normálisan feldolgozni.
Vagy nem is akarta.
Mindig is buzi komcsi volt,mashogy senki nem fut be a televizional akkor.
Akkor rossz utat választott ahhoz, hogy a múltban ragadhasson.
(Ha így jobban tetszik.)
Nem csinált semmit, csórikám....csak szeretett volna a múltban élni. A mai műcsöcs, műbalhé, műsírás típusú műsorvezetésbe - ami IQ 60-aknak készül - nem tudott beleférni.
Ő is ama bizonyos szemétdombra került. És még sajnálni sem lehet, saját magának csinálta.
Szerettem, amíg nem borult be... biztos nehéz volt neki, hogy a múltrenccerben ő volt a műsorvezető Isten, azóta meg egy senki.
Mikor a fletóval összeadta magát, számomra ott volt vége.
Póló.
Te?
Hát ezt eddig se a zoknimon, se a gatyámon, se a pólómon nem vettem észre 😃
A nap éltet minket... nem lehet az olyan rossz. Egyébként napon fél óra alatt megszárad minden, a szárítógép meg koptat mindent, meg sokba is kerül.
Baze,meghalt a vágó istvan.A kvizprofesszor DK-s.
És a lenmagos búzacsírát ki fogja megenni? 🙁
én is az vagyok, emiatt van egy kb 40 éves miele gépem csak, még a devecseri piacról származik, haver vette de elbaszta mert nem kondenzációs hanem levegő kifúvásos, aztán nekem adta ingyen
egy ajtózárt kellett szerezni bele ami ugyancsak ingyen volt
az árammal nem spórolós de az a pár téli hónapot kibírjuk
Csóró vagyok, nincs szárítóm, csak bio.
szárítóban van hideg levegős program, 15 vagy 20 perces, utána tök puha lesz
Én a napon megszáradtban azt nem szeretem, hogy olyan kartonszerű, merevséges lesz a ruha.
sokkal jobb árnyékban, nem eszi meg a nap a ruhát
főleg ha nincs időd ott állni mellette mikor száradt meg
Mai terv: körömpörkölt csülökkel, főtt burgonya, savanyú uborkával. Esetleg gyöngyhagymával.
Légmozgás viszont van.
Amúgy ÉN meglehetősen ritkán teregetek.
Árnyékba teregecc? 😁
én még sosem fogtam ilyen kicsikét
múlt évben 2-2,5 kilós jászokból annyi volt hogy már előre felcsaliztam 5-6 horgot pluszba hogy ne kelljen szarakodni a sötétben a bojli fűzéssel
azt mi lesz azzal a 11 ezer diákkal akit köteleztek rá, hogy mennyen megnézni a pápát a kossuth téren? Eláznak?
3 óra alatt tudna végezni ha nem olyan tetű lassan dolgozna. Mondjuk neki 6 óra de ez az Ő baja nem órabért fizetek hanem teljesítményt 😆 Nálam itthon is elszüttyög 1 órát, na most nekiugrok a tűzép után szerintem én 20 perc alatt levágom a picsába (óranézegetős)