nekem volt egy ilyen 38-as stíl faszom. Szerencsére bennéget tavaly nyáron a tárolóba(kezeit széttáró) Magasabb fűre már nem jó gyenge mint a szar. Ha nem használod, szezonon kivűl membránt minden évben megeszi a fene, beindul-leáll. és mind1, hogy tárolod. Ez tényleg csak fűszegélyre lehet jó de hát én meg pont nem arra vettem hanem arra amikor elmegyek a vadonba horgászni lecsapkodjam a pecahely körül a susnyást. (kezeit széttáró) Én azzal árnyékra vetődtem(szemeit körbeforgató) Szerintem vegyetek valami izmosabbat.
válogattok baszod. A gyerekkoromba volt csokoládé, vanilia, citrom vagy valamelyik helyett puncs. Aztán amikor nyaltuk a fagyit néha elharapdáltuk a benne lévő jégdarabkákat(kezeit széttáró) Igaz a kisgombóc 1 a nagygombóc 1,ötven volt ha jól emléxem(kezeit széttáró)
pipi itt a fasza üzlet
egy 20asért tudnék vevőt a nyílpuskádra, egyik ismerős ilyen retro vackot akar venni
neked van ugye a commando nevű amit a tussal kell felhúzni
aztán jut fagyira
Apám korában 50 fillér volt, az én időmben 2-2.50-3 közt romlott a forint, a gyerek idejében, meg 500.- lett!
Na, belegondolva előre megyünk, nem hátra!
aszondják idén több mint 500 ft lesz a fagyi(szemeit körbeforgató) Évente megeszek legalább 10 gombóccal (kezeit széttáró) Most, hogy ilyen árban van asszem idén csak 8-al eszek(kezeit széttáró)
Nem, ami kijött az nem radioaktív, és igazából egész jó paraméterekkel működött is. Csak az hogy senki nem merte vállalni a kockázatot, ha ez hullik vissza a fejünkre a több tonnányi plutóniummal 😆
ezért kell mást kiagyalni, a gravitációt valahogy átbaszni, vagy egészen más a jelenlegi technikáktól
pl egy atom reaktor se sokkal másabb mint egy 1800as évekbeli gőzgépes generátor, csak a gőz előállítása másabb, plusz némi hatásfok javulás is történt, de az alap elv ugyanaz
Mer az idiotak a legkorbe nyomtak a radioaktiv szemetet.
Ez csak orbitalis palyan kivul mukodhet.
Nomeg van valami hulye egyezmeny ami tiltja nuklearis uzemanyag fold koruli palyara juttatasat.
Legalabbis ami tobb mint egy stampos pohar.
Szerencsere a ruszkikat ignoraljak,igy azok szarnak bele minden egyezmenybe. 😆
Tudod ez olyan mint az akkumlátor. Lehet várni a csoda akkura, de valahol el kell kezdeni azt is, nem úgy van hogy 2058-ig csak a dízel, aztán hirtelen bejön az 1 perc alatt tölthető 5000km-es akku, ami elfér a pótkerék helyén.
Ahhoz hogy epstein meghajtóval játszunk előbb ki kell jutni az űrbe és viszonylag otthonosan mozogni, meg élni, aztán az hozza magával a többi technológiát.
A gond hogy minden mas ami egy nagysagrendel tobb energiat tud kipreselni magabol az a bolygo atmoszferajabol egy fasza radioaktiv pocsolyat csinal.
Minden ami tervben van az vagy fuzios (nem elerheto) vagy egy atomreaktoron atvezetett meghajtokozegen alapul.
Ez utobbit az oroszok bejelentettek.
Tehat meg vagy 30 ev.
Szellemileg sem sikerült emelkedni
egy 20asért tudnék vevőt a nyílpuskádra, egyik ismerős ilyen retro vackot akar venni
neked van ugye a commando nevű amit a tussal kell felhúzni
aztán jut fagyira
Na, belegondolva előre megyünk, nem hátra!
pl egy atom reaktor se sokkal másabb mint egy 1800as évekbeli gőzgépes generátor, csak a gőz előállítása másabb, plusz némi hatásfok javulás is történt, de az alap elv ugyanaz
Ez csak orbitalis palyan kivul mukodhet.
Nomeg van valami hulye egyezmeny ami tiltja nuklearis uzemanyag fold koruli palyara juttatasat.
Legalabbis ami tobb mint egy stampos pohar.
Szerencsere a ruszkikat ignoraljak,igy azok szarnak bele minden egyezmenybe. 😆
https://www.origo.hu/tudomany/...
http://youtu.be/eDNX65d-FBY
Egyenlore a realitas a leopard 1 meg a T-80BVM.
Ahhoz hogy epstein meghajtóval játszunk előbb ki kell jutni az űrbe és viszonylag otthonosan mozogni, meg élni, aztán az hozza magával a többi technológiát.
Minden ami tervben van az vagy fuzios (nem elerheto) vagy egy atomreaktoron atvezetett meghajtokozegen alapul.
Ez utobbit az oroszok bejelentettek.
Tehat meg vagy 30 ev.