Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csákváron a fagyi jó,a cukrászsütemény inkább az auchan dobozos napi vackaira emlékeztet.
Te,minek?
Erről egy vicc jutott eszembe. Tuti jó fogamzás gátló. Egy pohár viz. Na jó, de előtte, vagy utána. Jön a válasz. Nem helyette.
Én előttit szedek inkább. 😊
Egyik sem igazán jó arra amire neked kell. Keress szöghajtásosat. Ezek a hajlítottak csak tényleg arra valók, hogy fűnyírás után a szegelyt és a fák tövét levágd. Nem bírják a nyüstölést.
Mindegy. A 40-esen leállító nyomógomb van, a 38-on on-off kapcsoló. A 40-es automata szívatós, a 38 meg kézis. A 40-est könnyebb berántani, a 38-nak old-school racsnis berántója van.
motoros fűszegély nyíró
fs 38 vagy fs 40 a tuti?
ha már motor hátha ismeri valski ezeket a vackokat
ára nem számít nem nekem kell venni, de nekem kell vele hadakozni minden évben 5-6 alkalommal fák között
kasza kizárva ahhoz magas vagyok
Ha már a felsorolásnál tartunk, mindenképpen megemlíteném. Igar, falusi vendéglő mellett is van egy jó fagyizó cukrászda.
Fontos az esemény utáni tabletta is!
http://bringatanyafagyizo.hu/
Ezt érdemes kipróbálni.Van választék és finom is.
Gyenesdiáson van.
Én mondanám hogy a 18. kerület Béke téri fagyizó a legjobb az országban, de kurvára nincs itt semmi látnivaló, ellenben rosszabbak az utak mint Bogotában, szóval ide véletlenül se jöjjön senki 🤣
Csákváron sütiztük a világhírű cukrosdában, engedjük el.
Kakasdon az Anna cukrászda veri mindenben, fagyiban is sokkal jobbak.
Ha véletlenül arrajárunk, megàllunk. Én ott még finomat nem ettem. Nem szar mert tényleg nem szar de a jótól is messze van. Egy stabil középszint. Viszont tényleg nem könnyű mai világban finom fagyit enni.
mi a másikba jártunk régebben kb azonos színvonal dupla annyit adtak
aztán egyszer kaptam pálmazsíros szart tapadt a fogaimra a szájpadlásra aztán azóta nem nagyon járunk oda sem
múkt évben voltam 1x akkor jó cuccot adtak 2 gombóchoz már kistálat kell vinni mert lefolyik oldalt az anyag
Köszi! 😉
Bár én nem vagyok egy fagyi fan, külön azért nem indulnék el az biztos.
Az Országos Motoros Fagyizás idei akciója? Júni 10 délelőtt.
Lehet hogy nem olyan kimagaslóan jó mint régen, de azért rossznak sem mondanám.
👌 👏
még mindig elhitetik a néppel hogy ott jó a fagyi? 🤣
sulis korom óta max 3x ettem ott pedig lassan 50 leszek
Viszonylag közel van nekünk, csak bedobnánk egy jó fagyit. Meg hátha most is ott lesz az ország leg öregebb motorosa. Matyi bácsi.
Hali! A Soltvadkerti mikor lesz?
ne panaszkodj, az ifa tükör sokkal szarabb lenne 😉
👍️
Nekem lesz egy pár idén, várlak szeretettel rá. 🤗 😁