Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A metróban van már régóta akció minél több palack bort veszel, annál olcsóbb. Varga pincészetnek is vannak finom borgyai. 😁
Nem a balesetre gondoltam. Max 1-2 hülyébb összeakad, de tudom, nem nagy a tempó, meg ilyen legtöbbx "bonyolult" szituban fordul elő, pl. körforgó.
Inkább a pihenők, tankolások, hugyozások-cigizések a horrorok 😁
Mi max. 5-en szoktunk menni (legtöbbx 3-4-en) de így is fele haladni akar, fele gyakrabban megállni - és ezeket a szerepeket is cserélgetjük 😅
...különben mi is voltunk szüretelni középsuliban, pedig az villanyos szakközép volt 😃 de csak mustot tudtunk inni... 1 hét után fosott mindenki 🤣 mert a friss must finom volt, nem bírtunk neki ellenállni - de még így is jobb volt, mint a paprika szedés, azt rühelltük. Az almaszedés nem vált be, mert 3 naponta jött a mentő, mert fejbe dobtuk egymást kemény almával, és lezuhantak a fáról 😁 igen, fiú iskola volt 😅
azért a tokaji bor a múlt rendszerben is világhírű volt
gondolom amiatt mrt csak ihatatlan szart tudtak csinálni akkoriban

mostanában nem kóstoltam, de ha hozol egyet akkor megszakértem, de nem fog elvarázsolni mert még mindig nem szeretem az édes bort
az a nők isszák meg a buzik
Ez komoly. 🤣
Másikat is.....ami a lámpáé 😆
Akkor voltam az ex-szoci "tokaji" pincészetben, mikor a csődközelbe került állami céget egy top borász átvette. A pincerendszer amúgy qrvanagy, és több100 hordó "tokajit" találtak a zegzugokban 😁 de félig romlott elöregedett szarok voltak. 1 éve ment rá, mire eladhatót varázsolt belőle 😃 hogy megszabaduljanak tőle (átfejtették a korhadt hordókból, vegyszerezték, stb) Ez vagy 8 éve volt, és mostanára tudtak rendes, saját, már korszerű módon készített bort csinálni - ami jó is.
Szóval ami amit 88-ban vettek a Közértben, és azóta a vitrinben őrzik - az nem épp a "tokaji aszú" 😃 ezt onnan tudom, hogy megkínáltak egyszer egy ilyennel... barna volt, kb. 20 éves, és ihatatlan.
Bizti boy esetleg?
Osszevan,az indexek mukodnek.
Vigyáznak ott egymásra meg 90-100 al gurulnak, robogóval is simán lehet menni. Nyugiznak mint én szoktam a rotokapával. 😁
Dugd össze a stekkert amit széthuztál bontáskor 😄
Ekkora felvonulásban nem.veszek.részt, mert annak.aztán semmi élvezeti értéke nem lehet. ellenben tizensok motorral lezárások nélkül is jól boldogultunk.
nálunk csak a felvezető meg a záró ember volt a fix
a záró akárki lehetett, én sokszor mentem hátul mivel nem szertettem hátra nézni 😂
plusz én bíztam annyira magamban hogy nem kellett segítség a haladáshoz mert ugye a leghátsónak kb sosem jut segítség
Nem a szemétje,pedig mondtam hogy 10kor legyen itthon.
pedig az volt
a régi rendszer végén jártam suliba akkor még nem sajnálták a pénzt az oktatásra
csomó helyen voltunk még lengyelben is tulipán hagymát válogatni nyári gyakorlat 2 hét) vagy akár bogláron szőlő oltványokat csinálni(téli móka egy hétig)
de pipiéknél a konzervgyárban is eltöltöttünk egy tartalmas napot
meg sok más helyen évente legalább 5-6 ilyen buli volt többnyire 1-2 napos de sokszor egy hetes
a tokaji pince nem tudom már merre volt akkoriban valami vadaspark látványisság volt mellette és volt egy fehér szarvas
ennyire emlékszem meg arra hogy elég jól megütött a meleg amikor feljöttünk a pincéből
Szerintem az horrorsztori nem túra😬
Hajnalban sem jött haza? 😁
Fuhhh,tegnap este a plasztik felrakasa kozben tudatosult hogy a hoddaban eltunt a villany a lampakbol,juhuuuuuuuu,este 9 kor.
Most mehetek megkeresn. 🤣
Mentem tavaly sokszor a RedBaronal 35-45 motor , semmi gond nem volt ! 2 Ausztria , 2 Szlovák túrán ! 🙂
Megjött a nyugdíj és örömükben kimentek pályázni 😁
Rosszabb mint a katonaság.......ismerősöm részt vett aktivan ilyen játékban.
Nagyon bonyolultan motoroznak. Legdurvább hogy a balfaszságuk.miatt mert hát képtelenek visszarendeződni forgalmat irányitanak, zárogatnak kereszteződéseket......mig nem jön egy román.kamionos aki.szarik minderre.......
Durva ez a klubbosdi......
ürgolyhók. De rég láttam már 😅
itt mi az átlag életkor 60? Bár a puli húz le rajta párat 😅
ezt a mondást annyira nem szerettem fiatal koromban 😅
Amikor valami miatt nem pihenhettem ki magam az éjszakai berúgásból azt ezt kaptam a fejemhez 😅