Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy jön ide a motorolaj ?
Szalonjuk volt evekkel ezelott. Most egy garazssoron van egy boltjuk kb.
👍️ 😂
Sajnos , igen ! Gondold el , mi az esélye , hogy 3 év után ott dolgozok bent a kórházba , és pont azt a mentőst szólítom meg , aki az életemet mentette meg ! És 3 év után még a nevemre is emlékszik , akik 1 órát rugóztak rajtam a szántóföldön , hogy egyáltalán szállítani tudjanak a Győri kórházba !? 😇
De csak az 54 éves......
Motorolaj?
Tehát a papírkutyák , letudnak hajolni ! Az írás szerint !
Hát igen,ezt felejtik el sokan.Mindenki csak az orvosoknak hálálkodik meg dugdossa a zsét,miközben ha a kint dolgozó mentők nem raknak össze annyira hogy egyáltalán esélyed legyen akkor az orvosnak már nincs is dolga.Ők teszik meg az első lépést a túlélés felé.
De Lac ezt írta :A nem papirkutyak szoktak mondani 54 evesen, hogy ok nem tudjak az oklukkel megrinteni a foldet kinyujtott labbal.
(fejét fogó)
az egész jó 😅 Ha előtted van a konyhaszék akkor már meg is birsz támaszkodni 😂
Szerintem simán rossz képet rakott be.(valamelyikhez)
én nem, mert azt mondtam, hogy sikerült 😅
Igen , műszerfalápoló , szilikon , kárpittisztító , gumiápoló , meg nedvestörlő , meg a bánat tudja mi ?!
de 20-at?
Vannak ott gondok ? 🤔
nekem olyan 40 centire van az ujjam a földtől összezárt egyenes lábak esetén
Steelhorse, Pecs... hagyjuk. :)
KI ennyire beteg??? Ha lesz parkszájdos változat garantáltan minden műanyagból lesz még a dugattyúk is, hogy csendesebb legyen(meghajlós)
Meg látszik, hogy nem sokat kertészkedtek. Pl, gyomlálás, krumpli szedés. 49 leszek idén, de leteszem a tenyerem rogyasztás nélkül. 🤫
Tehát ? Papírkutya vagy mégis !? 🙃
hát a mi testünknek már az a nem megfelelő viselkedés ha az általad említett tornagyakorlatokat kellene elvégezni 😅
😂
én múltkor próbáltam amikor ezt felvetetted(kezeit széttáró) Tulajdonképen sikerült csak egy kicsit rogyasztanom kellett a térdemnél 😅