Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááááá , semmi ! 🤫
Örültem hogy megtették , 3 év után dolgoztam a Csornai kórházban betonpumpával , mikor megszlólítottam egy mentőtisztet , aki 3 év után név szerint is emlékezett rám és a balesetemre ! A nyakába lógva bőgtem és a kezüket szorongattam örömömbe , a sofőrnek is ! 😉
Azért, mi ebben a fura?
én például a számon(kezeit széttáró)
A fehér ER-t nézegettem már pont egy éve vagy egy-két hónappal több, ugyanennyiért. pedig az adatok alapján jó árban van, de nem viszik. Vagy csak nem tartják karban az oldalt. A fejtetőre állított képek alapján erre gyanakszom inkább.
én már rég benyújtottam volna a kárigényt(kezeit széttáró) Mi az, hogy ledarabolgatják a gúnyát beleegyezés nélkül?
Nem ! Használjuk ! 😉
Busát semmikép , az álmomnak össze volt rakva a zsé , azt tudod , de még szerencse a szerencsétlenségbe , hogy "csak" a ZZR1100 ment a kukába ! 😒
áruljátok?
semmi, egyszerűen kiközösítjük(kezeit széttáró)
most bele kell húznom, mert mindjárt május aszt idén még nem ittam egy centiliter bort se. Majd pecára viszek 😅
vállalom 😅
Hát ez-az ! Viszont a kereskedés meg egy régi ,jóhírű cég ! Volt ? 🤨
ja ja az ilyeneket szeretem, édes szamorodni,aszú ilyesmi. Muskotály(meghajlós)
Vegyél busát, na nem mintha kéne. Barátom is ajánlotta ugyan hajtsam már meg... nem az én világom, meg nagyon drága dolgok ezek.
De lehet Druszám új ezredes csupasz hoddáját megtépem... 😇
vagy lusta volt kétszer fényképezni vagy egyszerűen csak satu hülye, de hogy kintről hozott motor az biztos, szinében se vagyok biztos hogy gyári. Km alapból kevés, mindkét esetben, de legalábbis gyanus.
Nincs már új ! 😥
Ugyan az a motor 2 km állás , két ár ?????? 🤔
Felejtős. Ha nyertél a lottón, vegyél új motort. Ha nem akkor meg ami most van az teljesen jó.
És mi a véleményetek arról a furfangos ZZR1400-ról ?
Akkor én is. 😋
🙃 Csak rosszul ülsz a gép elött ! 😉
Nekem is az asztalin, nagyon komoly. 😆
Nekem a lapot megnyitva egy csomó motor hirdetésen a képeken a motorok fejjel lefelé vannak........komoly kereskedés? 🤔 😁
http://www.steelhorsemotor.hu/... Valaki magyarázza meg nekem , az oldalon van "egy" ZZR1400 eladó , két hirdetés , két ár , két kilóméterállás , ugyan az a motor a fényképeken ! Hogy van ez ? És egy komoly kereskedő , nem egy faluvégi nepper !? 🤔