Örültem hogy megtették , 3 év után dolgoztam a Csornai kórházban betonpumpával , mikor megszlólítottam egy mentőtisztet , aki 3 év után név szerint is emlékezett rám és a balesetemre ! A nyakába lógva bőgtem és a kezüket szorongattam örömömbe , a sofőrnek is ! 😉
A fehér ER-t nézegettem már pont egy éve vagy egy-két hónappal több, ugyanennyiért. pedig az adatok alapján jó árban van, de nem viszik. Vagy csak nem tartják karban az oldalt. A fejtetőre állított képek alapján erre gyanakszom inkább.
Vegyél busát, na nem mintha kéne. Barátom is ajánlotta ugyan hajtsam már meg... nem az én világom, meg nagyon drága dolgok ezek.
De lehet Druszám új ezredes csupasz hoddáját megtépem... 😇
vagy lusta volt kétszer fényképezni vagy egyszerűen csak satu hülye, de hogy kintről hozott motor az biztos, szinében se vagyok biztos hogy gyári. Km alapból kevés, mindkét esetben, de legalábbis gyanus.
http://www.steelhorsemotor.hu/... Valaki magyarázza meg nekem , az oldalon van "egy" ZZR1400 eladó , két hirdetés , két ár , két kilóméterállás , ugyan az a motor a fényképeken ! Hogy van ez ? És egy komoly kereskedő , nem egy faluvégi nepper !? 🤔
De lehet Druszám új ezredes csupasz hoddáját megtépem... 😇