Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentek ezek mint a lóborgyú, meg is lett az eredménye. 😋
gyorsabban kell menni a bajtól, akkor nem ér utol 😁
Jó régóta ekkora a lábad. 🤣
Lépj tovább már. Csak bevonzod a bajt. De komolyan.
én is vennék inkább másikat, akár 5-6 darabot is ha lenne
nagyjából 1-2 cipő szokott jó lenni az egész cipő áruházi készletből
széles a lábfejem, plusz sérült is volt és elenyésző ami jó
legfőképp hogy a hosszában a 45 is bőven elég lenne de a szélesség miatt kell a nagy, aztán van amiből kilépek akkora nagy de még mindig szorít oldalt
ez a dechatlonos fasza volt ahogy felvettem egyből kurva kényelmes volt, meg is vettem mindkettőt ami készleten volt azóta se láttam
le kellene baszni hidegvágóval a kisujjaim aztán nem lenne ekkora szarakodás a cipővel, de egy doki se vállalta
ovodás korom óta szenvedek a cipőkkel
Jóval drágább ! Főleg ha leírom a vasat ! 😂
Én nem ragasztgatok. Nejem cipőmániás, neki az kell. Nekem meg a motorozás ami jóval drágább hobbiT. 😆
Kb 2015 óta ezt hassználom , örökélet plusz két essztendő ! 😉
én most ragasztottam meg ponyva ragasztóval a cipőm mert a nagyujjamnál kilyukadt annyira elkopott
így még bírja pár évig
sehol nem kapni belőle 47est pedig az a kényelmes, a 46os szorít oldalt
https://www.decathlon.hu/p/fer...
Borból csakis a kannás! :D
7pár kesztyűm van jelenleg, szoktam váltogatni időjárásnak megfelelően, így sokkal tovább bírják mintha egyet hordanék.
Mint akár cipőből is az utcára, sőt nem is egészséges csak egy lábbelit hordani állandóan. Nejemnek van is vagy 80pár cipője. 😁
ez még iható, az aszú szörnyű, kb mint a cukros üdítő cukorral felütve
nem is értem férfi ember hogy tudja meginni azt az édes lőrét
Hibátlan ! Nekem 10 éve ugyan az a protektoros kék-fekete Vanucci kesztyűm van ! 😉
https://citybike.hu/MUGEN-RACE... én ilyet vettem nem oly rég, de találtam volna 220ezerért is ami nagyon menci lehetett volna. De nem vagyok bárimangó! 😂
A kesztyűmnek nem is lett semmi baja , az nem iskellett új ! 🙃
Kesztyűt szerintem nem mutogattam , főleg nem neked !
Ja , és én a mentőseim nyakába ugrottam 3 év utáni találkozáskor , és nem követeltem a ruhám árát , mint 2 hónapja az az elmebeteg motoros akiről szintén levágták , és megmentették az életét asszem Pesten !? 🤕
Azok mind igénytelenek 😂
Én sem tudom meginni. Azért meg nem akarok behányni hogy sznoboskodjak.
Édes fehér és kész, esetleg a száraz fröccsnek.
Amikor mutogattad hogy milyen drága kesztyűt veszel, akkor is azt mondtam hogy teljesen felesleges, pénzkidobás. És most is.
Leamortizáltam a motoromat magammal együtt ! Plusz egy félmillás ruhát , meg egy 300-as bukót ! 🙃
Ha felszárad és nem lesz eső, akkor kora délután lődörgök egyet... 🕑️
Ma vettünk a Lidl-be autóápolási termékeket , vagy 20doboz spray-t nedves törlőt , illatosítót , stb ! 😉
Így is van te gyerök. 😋
Nem közveszélyes ! 😉
Önveszélyes ! 🙂