Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az nem segített
sokan mondták hogy fasza, ilyen tépőzáras hajlékony mágnes, de nekem ugyanúgy fájt utána is mint előtte
nekem az kellett hogy haver végoóikmenjen a térdemen motorral azóta nem fáj csak mintha homok került volna a csapágyba olyan a hangja, de már vagy 15 éve szóval olyan nagy baj nem lehet vele 😁
Nincs összefüggés. A jobb térdem a majd 15év targoncázás miatt lett olyan amilyen. Nem tudtam kinyújtani csak behajtva tartani folyamatosan. Meg is lett az eredménye. Térdmágnest hordok melóba, de ennyi elég és nincs panasz.
Alig várom a parkside verziót 😁 : http://youtu.be/eHHmYgwi3QA
ha kifingik az 50es nekem is az lesz a terv, de amíg megy addig minek másik
úgy se megyek máshová csak a csatorna partra
A password 250 amit neked köszönhetek, na ez a jó kis serpa. Mióta a mellső lábait orvosoltam még jobb is lett, ez nem üt fel.
A 16os kerekekről nem beszélve.
ez egy hihetetlen jól sikerült robogó
azt kell hogy mondjam hogy elpusztíthatatlan
ilyen 8-10 centis gödrökben már felüt az eleje 40+ tempónál, hátulja ritkábban
csatorna part meg teli van gödrökkel fa gyökerekkel csattog mint az ütvefúró 😂
a yamaha jog váz sokkal gyengébb volt ott ha terepen mentem éreztem hogy az egész kormány megy előre hátra úgy hajlott a váz, ez meg sem mozdul, atom stabil a cucc
Mikor ráülsz nem koppan az eleje? 🤔 Egy ötvenesnek általávan nem túl masszív a futóműve és neked gödör kell a felütéshez? 😁
10 éve még nekem is nagyjából jó volt, bár akkor se tudtam motoron ülve úgy hátranézni hogy lássam aki utánam jön
szerintem még pár év és összenőnek teljesen a csigolyák
Mi a f@sznak? Pont jó így. Simán duplázok lábdobbal, (szimpla pedállal) más a kezeivel nem üti le azt amit én lábbal. 😁
Nincs ebből baj, csak amikor már ilyen a test, nem kell még jobban kínozni a nem megfelelő viselkedéssel.
Erre gondoltam volna.
nyújtani kell
én régen a nyakamba tudtam tenni a lábam, most meg a seggem alig érem el
tolatni alig tudok a kocsival mert tükörből tolatni béna vagyok, hátrafordulni meg nem tudok
Kipróbáltam ezt a föld érintést, ujjam hegyével megy, ököllel csak rogyasztva. Most menek és kiugrok a pince ablakán vagy 5x. 😊
én kb így gondolom a dolgokat
igaz szar a felirat, mert azt kellett volna feliratozni hogy "inkább kírom mégegyszer"
Rotyogózni ma is jó volt egyet. Kellett vennem barna sört is mert az elfogyott, ez egész finom.
Nem is arra gondoltam, a lábtartóra.
Hát... embere válogatja.
Ott mással lett károsítva akkor.
Amit írsz, igaz is lehet, de az arányok! azok kegyetlenek. Nincs ilyenem, de biztosan tudom, hogy különbség van a mértékkel élő emberek térd- és ujjizületeinek állapota, meg egy konszolidált életűé között.
jó jó,de ez itt a reklám helye.Én is meg tudom érinteni,igaz én ki vagyok zárva a versenyből mert nem vagyok 54 éves.
🤣
nem a kezed kell a lábtartóra tenni 😂
ha nem zsibbadnék akkor mennék minden évszakban, a peca helyem 15 km, kb fél úton meg kell állni pár percre hogy tudjam a gázt húzni
Egyszerre írtuk ! Lehet nagy igazság van benne ! 😉
Lac ! Ez a papírkutyáknak is nehezen megy már ! 😜
Erre amugy sok olyan ember sem kepes, aki 25-30 es eleteben nem ult motoron. Ertem amugy, mire celzol, csak nem biztos, hogy a ketto osszefugg.
A nem papirkutyak szoktak mondani 54 evesen, hogy ok nem tudjak az oklukkel megrinteni a foldet kinyujtott labbal.
általánosságban
úgy gondolom 1000 motorosból 999 a motorja lehetőségeinek a felét se használja ki
plusz 12 hónapból jó eséllyel 4-5 hónapot megy mert papírkutyák