nekem az nem segített
sokan mondták hogy fasza, ilyen tépőzáras hajlékony mágnes, de nekem ugyanúgy fájt utána is mint előtte
nekem az kellett hogy haver végoóikmenjen a térdemen motorral azóta nem fáj csak mintha homok került volna a csapágyba olyan a hangja, de már vagy 15 éve szóval olyan nagy baj nem lehet vele 😁
Nincs összefüggés. A jobb térdem a majd 15év targoncázás miatt lett olyan amilyen. Nem tudtam kinyújtani csak behajtva tartani folyamatosan. Meg is lett az eredménye. Térdmágnest hordok melóba, de ennyi elég és nincs panasz.
A password 250 amit neked köszönhetek, na ez a jó kis serpa. Mióta a mellső lábait orvosoltam még jobb is lett, ez nem üt fel.
A 16os kerekekről nem beszélve.
ez egy hihetetlen jól sikerült robogó
azt kell hogy mondjam hogy elpusztíthatatlan
ilyen 8-10 centis gödrökben már felüt az eleje 40+ tempónál, hátulja ritkábban
csatorna part meg teli van gödrökkel fa gyökerekkel csattog mint az ütvefúró 😂
a yamaha jog váz sokkal gyengébb volt ott ha terepen mentem éreztem hogy az egész kormány megy előre hátra úgy hajlott a váz, ez meg sem mozdul, atom stabil a cucc
10 éve még nekem is nagyjából jó volt, bár akkor se tudtam motoron ülve úgy hátranézni hogy lássam aki utánam jön
szerintem még pár év és összenőnek teljesen a csigolyák
nyújtani kell
én régen a nyakamba tudtam tenni a lábam, most meg a seggem alig érem el
tolatni alig tudok a kocsival mert tükörből tolatni béna vagyok, hátrafordulni meg nem tudok
Ott mással lett károsítva akkor.
Amit írsz, igaz is lehet, de az arányok! azok kegyetlenek. Nincs ilyenem, de biztosan tudom, hogy különbség van a mértékkel élő emberek térd- és ujjizületeinek állapota, meg egy konszolidált életűé között.
nem a kezed kell a lábtartóra tenni 😂
ha nem zsibbadnék akkor mennék minden évszakban, a peca helyem 15 km, kb fél úton meg kell állni pár percre hogy tudjam a gázt húzni
általánosságban
úgy gondolom 1000 motorosból 999 a motorja lehetőségeinek a felét se használja ki
plusz 12 hónapból jó eséllyel 4-5 hónapot megy mert papírkutyák
sokan mondták hogy fasza, ilyen tépőzáras hajlékony mágnes, de nekem ugyanúgy fájt utána is mint előtte
nekem az kellett hogy haver végoóikmenjen a térdemen motorral azóta nem fáj csak mintha homok került volna a csapágyba olyan a hangja, de már vagy 15 éve szóval olyan nagy baj nem lehet vele 😁