Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

utólag nem tudsz perelni?
jó lenne tudni, hogy sikerült e megkapnia az árát?
mamlasz kb. 10 évvel idősebb nálad (óranézegetős) zacsiban te lehettél amikor Ő már lopta az ünnepi asztalról az aszút amikor a vendégek kint bagóztak a teraszon 😅 Nem csak te jártál olyan suliba ahol ez tananyag volt(ujjával nemet mutató) Ugyan én nem mezőgazdasági gépszerelő szakiskolát végeztem mint te hanem a gatén agrármérnökit 😅 Tanultunk szőlészet-borászat-ot. Mondjuk nekünk nem kellett sok helyre eljárni mert a sulinak gyöngyösön volt egy komplett borászati gazdasága. (kezeit széttáró)
Szóval most mondom neked nem azon múlik ki mit szeret, hogy milyen suliba járt(ujjával nemet mutató) Nekem pl. a száraz vörösbortól ha tisztán kellene innom hányingerem lesz kb. mint a tejtől. (kezeit széttáró) Az édes csemege, desszert borokat tudom meginni amire rá tudom fogni, hogy iható(kezeit széttáró) Az aszú is ilyen számomra fehér édes iható bor(kezeit széttáró)
a pénzt mikor adtad nekik oda? Az öröm előtt vagy után?
Nem való az a műsor mindenkinek.
Hat,fel se vettem.
Kilognek az angollal mint a muslim kormanyfo a skotoknal.
Ezt csapata válogatja, van, ahol ez szokás. Máshol meg gondolsz egyet és egy arra alkalmas helyen előre mész, ahová akarsz, a csapat meg átrendeződik mögötted. Ugyanígy van olyan klub, ahol nem lehetsz teljes jogú tag japán motorral, csak Harley-val.

...nem véletlenül tettem le a felvarrós bőrmellényesdit még idejében.
De annyra hogy helyet se lehet cserelni?
Nálunk is itt volt a kertészeti,nem egy haverom járt oda mint borász,ők is mentek mindenhova borkostolóra ,aztán koki részegen jöttek haza.
Ugyan, áruld már el, milyen iskola volt az, ahol a tanulókkal jó aszút kóstoltatnak? - de nehogy azt mondd, hogy mezőgazdasági szakközép!
Van az a letszam, ahol igy a legbiztonsagosabb.
Egy bűnözővel kevesebb.Neki is jobb így.
Uncsibol neztem ezt a csoppercsókát,huhhh,egy picit merevek a turaszokasaik.Ródkapitany.....anyamborogass..............
Viszont turara egy tiger 955 ossel megy.

http://youtu.be/LyRs4SeSEas
https://kuruc.info/r/2/257825/

Bár nem szeretem a cigányokat, de azért azok a szerencsétlen gyerekek... hát nem is értem én a világot.
Ezek is balfaszok, uram. Mind balfaszok.
Idomos motoron nekem olyan fura a hátsó doboz. Az idomzat miatt nekem mindig a versenysport jut eszembe, ott meg a doboz...
Az oldaldoboz még hagyján, az nem töri meg az oldalsziluettet.
Most egy ilyen van helyette zöld színbe ! http://dainese-webshop.hu/prod...
Hát, "szerencsére" mind a két város felé hetente megyek.
:-(
Mega? Ott sem viszik túlzásba sem a vizualitást meg a részletességet sem. Ezt is átvették a Steelhorse-tól?
Az van, illetve le vannak szerződve a pécsi Honda szalonnal, szerepelnek is a Kawasaki szervizek listáján.
De márkaképviselet már nincs itt, csak Székesfehérváron és Budapesten.
Aha, akkor veszek egy inkább egy B-stars vagy mi az és lassabban megyek.
Soha nem kertészkedtem mégis egyenes térddel és égnek tartott kézzel leér a herém a földre. 🤘
Hát pedig, egy világcégnek a márkaszervizére szükség lehet, pláne úgy, hogy rosszakat lehetett olvasni az Ivanicsról is.
Bocs, rosszul mondtam. A Mega Motors a Honda szalon, a Baron meg a Yamahát tolja.
Előbbi az aktuális szervizpartnere a Kawasainak, a Steelhorse-t ezek szerint a Kawasakinál is kiesett a pikszisből.
👍️