mamlasz kb. 10 évvel idősebb nálad (óranézegetős) zacsiban te lehettél amikor Ő már lopta az ünnepi asztalról az aszút amikor a vendégek kint bagóztak a teraszon 😅 Nem csak te jártál olyan suliba ahol ez tananyag volt(ujjával nemet mutató) Ugyan én nem mezőgazdasági gépszerelő szakiskolát végeztem mint te hanem a gatén agrármérnökit 😅 Tanultunk szőlészet-borászat-ot. Mondjuk nekünk nem kellett sok helyre eljárni mert a sulinak gyöngyösön volt egy komplett borászati gazdasága. (kezeit széttáró)
Szóval most mondom neked nem azon múlik ki mit szeret, hogy milyen suliba járt(ujjával nemet mutató) Nekem pl. a száraz vörösbortól ha tisztán kellene innom hányingerem lesz kb. mint a tejtől. (kezeit széttáró) Az édes csemege, desszert borokat tudom meginni amire rá tudom fogni, hogy iható(kezeit széttáró) Az aszú is ilyen számomra fehér édes iható bor(kezeit széttáró)
Ezt csapata válogatja, van, ahol ez szokás. Máshol meg gondolsz egyet és egy arra alkalmas helyen előre mész, ahová akarsz, a csapat meg átrendeződik mögötted. Ugyanígy van olyan klub, ahol nem lehetsz teljes jogú tag japán motorral, csak Harley-val.
...nem véletlenül tettem le a felvarrós bőrmellényesdit még idejében.
Uncsibol neztem ezt a csoppercsókát,huhhh,egy picit merevek a turaszokasaik.Ródkapitany.....anyamborogass..............
Viszont turara egy tiger 955 ossel megy.
Idomos motoron nekem olyan fura a hátsó doboz. Az idomzat miatt nekem mindig a versenysport jut eszembe, ott meg a doboz...
Az oldaldoboz még hagyján, az nem töri meg az oldalsziluettet.
Az van, illetve le vannak szerződve a pécsi Honda szalonnal, szerepelnek is a Kawasaki szervizek listáján.
De márkaképviselet már nincs itt, csak Székesfehérváron és Budapesten.
Bocs, rosszul mondtam. A Mega Motors a Honda szalon, a Baron meg a Yamahát tolja.
Előbbi az aktuális szervizpartnere a Kawasainak, a Steelhorse-t ezek szerint a Kawasakinál is kiesett a pikszisből.
Szóval most mondom neked nem azon múlik ki mit szeret, hogy milyen suliba járt(ujjával nemet mutató) Nekem pl. a száraz vörösbortól ha tisztán kellene innom hányingerem lesz kb. mint a tejtől. (kezeit széttáró) Az édes csemege, desszert borokat tudom meginni amire rá tudom fogni, hogy iható(kezeit széttáró) Az aszú is ilyen számomra fehér édes iható bor(kezeit széttáró)
Kilognek az angollal mint a muslim kormanyfo a skotoknal.
...nem véletlenül tettem le a felvarrós bőrmellényesdit még idejében.
Viszont turara egy tiger 955 ossel megy.
http://youtu.be/LyRs4SeSEas
Bár nem szeretem a cigányokat, de azért azok a szerencsétlen gyerekek... hát nem is értem én a világot.
Az oldaldoboz még hagyján, az nem töri meg az oldalsziluettet.
:-(
De márkaképviselet már nincs itt, csak Székesfehérváron és Budapesten.
Előbbi az aktuális szervizpartnere a Kawasainak, a Steelhorse-t ezek szerint a Kawasakinál is kiesett a pikszisből.