Még talpuk is 😂 ez köztudott
Csomó közmondás utal rá
Jobb ma ....mint egy szőröstalpú román
Aki sokat kíváncsiskodik hamar szőröstalpú román lesz
Ha hallgattál volna szőröstalpú román lettél volna ......................................... stb 😂
Akinek ilyet írnak, az szerintem szálljon magába, vagy leginkább mélyedjen el a kussban és gondolja át az életét:
Kedves Ecsegi Szandra Zsanett!
Úgy gondolom, hogy elég volt belőled, meg abból a sok szarból amit itt művelsz.
A fals kommunikációdból, a szarkeverésedből.
Tedd fel a kérdést magadnak, hogy ki kíváncsi rád?
Én pont nem, és sokan mások sem.
Nem tudom miről beszélsz és ne haragudj, nem érdekel a beteg gondolkodás módod és az a stílus amit képviselsz.
Hagyjál már engem békén.
És ne kavarj, ne személyeskedj, mert unalmas és téged minősít.
Ha tovább csinálod lehet, hogy valamikor elugrok hozzád Esztergomba és elbeszélgetünk egy kávé mellett.
Csatlakozom az előttem szólókhoz és ezzel én lezártnak tekintem a dolgokat:
Köszönjük a mai napon tanúsított viselkedésedet irányunkba, amivel porig romboltad az amúgy sem makulátlan imázsodat. Nem gondoltuk volna, hogy ennél van lejjebb, de neked ez is sikerült.
Mondjuk mi jól szórakoztunk ezt köszönjük neked.
Más a kép amit mutatsz magadról és más a realitás, hogy mi munkál benned és milyen is az igazi lelked. Az olyan szintű személyeskedés, amit tanúsítottál, csak a minőségtelen emberek csinálnak. Egyben köszönjük, hogy az összes Nick-nevedet feltártad előttünk, így azonnali szankciókat léptethettünk érvénybe veled szemben.
Pani, CBR Pisti, stb.
A jövődre nézve az alábbiakat javasoljuk neked:
- Kéretlenül nem pofázunk bele egy baráti társaság beszélgetésébe, főleg nem negatív dolgokkal. Ha már megtetted, akkor pedig főleg nem kérünk a szarkeverésedből és a minősíthetetlen kommunikációdból.
- Nem minősítünk senkit paraszt módon, mert bármilyen furcsa is neked, de nem illik.
- Nem megyünk át személyeskedésbe a fórumban, hiszen senki sem kíváncsi a problémáidra.
- Nem borítjuk rá másokra a frusztrációnkat.
- Nem állítunk valótlanságokat emberekről, főleg, ha fogalmad nincs róla ki az.
- Ez a baráti társaság nem kíván veled semmiféle kontaktusba kerülni, pont a múltban történt destruktív üzleti viselkedésed és hozzá állásod miatt.
- Nyilatkozataiddal ellentétben, közülünk senki sem beszél sehol rólad és főleg nem minősít, mert számunkra nem létező, láthatatlan és érdektelen vagy.
- És legfőképpen tanulj meg viselkedni, mert így konzekvensen építed le magad és tönkre teszed mindazt, amit eddig sok ember segítségével (is) elértél.
Apropó segítség: a kölcsönkapott könyveket, amit Cefitől ingyen kaptál és ami igen sokat segített neked, tedd már meg, hogy így évek múlva, de visszaszolgáltatod.
Összefoglalva:
Tedd meg, hogy békén hagysz minket, ezt igen nagy örömmel vennénk. Előre is köszönjük fáradozásodat. Ez levél E – mailon is elküldésre került.
Isten ments 😁
Csak azt hiszem látszik hogy mindenhol ott voltál 😁
Mert PINKIT sunáznád BETON keményen r-go nem vagy BUZI 😂 😂 😂
Ez hogy nem jött át ??? 😆 😁
Az is lehet ezzel jött valaki felvételire.
Szép kis műanyaghalom. 🙂
Csomó közmondás utal rá
Jobb ma ....mint egy szőröstalpú román
Aki sokat kíváncsiskodik hamar szőröstalpú román lesz
Ha hallgattál volna szőröstalpú román lettél volna ......................................... stb 😂
Akinek ilyet írnak, az szerintem szálljon magába, vagy leginkább mélyedjen el a kussban és gondolja át az életét:
Kedves Ecsegi Szandra Zsanett!
Úgy gondolom, hogy elég volt belőled, meg abból a sok szarból amit itt művelsz.
A fals kommunikációdból, a szarkeverésedből.
Tedd fel a kérdést magadnak, hogy ki kíváncsi rád?
Én pont nem, és sokan mások sem.
Nem tudom miről beszélsz és ne haragudj, nem érdekel a beteg gondolkodás módod és az a stílus amit képviselsz.
Hagyjál már engem békén.
És ne kavarj, ne személyeskedj, mert unalmas és téged minősít.
Ha tovább csinálod lehet, hogy valamikor elugrok hozzád Esztergomba és elbeszélgetünk egy kávé mellett.
Csatlakozom az előttem szólókhoz és ezzel én lezártnak tekintem a dolgokat:
Köszönjük a mai napon tanúsított viselkedésedet irányunkba, amivel porig romboltad az amúgy sem makulátlan imázsodat. Nem gondoltuk volna, hogy ennél van lejjebb, de neked ez is sikerült.
Mondjuk mi jól szórakoztunk ezt köszönjük neked.
Más a kép amit mutatsz magadról és más a realitás, hogy mi munkál benned és milyen is az igazi lelked. Az olyan szintű személyeskedés, amit tanúsítottál, csak a minőségtelen emberek csinálnak. Egyben köszönjük, hogy az összes Nick-nevedet feltártad előttünk, így azonnali szankciókat léptethettünk érvénybe veled szemben.
Pani, CBR Pisti, stb.
A jövődre nézve az alábbiakat javasoljuk neked:
- Kéretlenül nem pofázunk bele egy baráti társaság beszélgetésébe, főleg nem negatív dolgokkal. Ha már megtetted, akkor pedig főleg nem kérünk a szarkeverésedből és a minősíthetetlen kommunikációdból.
- Nem minősítünk senkit paraszt módon, mert bármilyen furcsa is neked, de nem illik.
- Nem megyünk át személyeskedésbe a fórumban, hiszen senki sem kíváncsi a problémáidra.
- Nem borítjuk rá másokra a frusztrációnkat.
- Nem állítunk valótlanságokat emberekről, főleg, ha fogalmad nincs róla ki az.
- Ez a baráti társaság nem kíván veled semmiféle kontaktusba kerülni, pont a múltban történt destruktív üzleti viselkedésed és hozzá állásod miatt.
- Nyilatkozataiddal ellentétben, közülünk senki sem beszél sehol rólad és főleg nem minősít, mert számunkra nem létező, láthatatlan és érdektelen vagy.
- És legfőképpen tanulj meg viselkedni, mert így konzekvensen építed le magad és tönkre teszed mindazt, amit eddig sok ember segítségével (is) elértél.
Apropó segítség: a kölcsönkapott könyveket, amit Cefitől ingyen kaptál és ami igen sokat segített neked, tedd már meg, hogy így évek múlva, de visszaszolgáltatod.
Összefoglalva:
Tedd meg, hogy békén hagysz minket, ezt igen nagy örömmel vennénk. Előre is köszönjük fáradozásodat. Ez levél E – mailon is elküldésre került.
Szép estét. 😊
Pani állt bele, te meg jöttél erősítésnek.
Már megint csúsztatsz teee....... 🤣
Nem unod még ezt a sok kavarást, mellébeszélést?
👺
Ez már kezd érdekelni:)))
Te meg ezzel foglalkozz, de kurva gyorsan.
Hülyegyerek.
😂 🤣
Csak azt hiszem látszik hogy mindenhol ott voltál 😁
Mert PINKIT sunáznád BETON keményen r-go nem vagy BUZI 😂 😂 😂
Ez hogy nem jött át ??? 😆 😁