A feladást úgy gondoltam, hogy aki legény éjszaka, az másnap a gáton is.
Tehát amire céloztam, elég sok emberrel találkoztam, aki életében a két végén égette a gyertyát, aztán amikor benyújtották a számlát, akkor összeesett, mint a borotvahab a sparhelton - szokták volt mondogatni.
Pontosan nem tudom, de a konkurenciájuk is megerősödött, az általuk forgalmazott márka se teljesít jól (már csak 2 Kawasaki szalon van az országban). Gondolom a COVID is betett nekik. Hogy az ügyfelek / vásárlók mikor kezdtek el elégedetlenek lenni, nem tudom, de hogy most sokan nem kedvelik őket, az biztos.
Lac 👍️ ! Én esőbe , vízen nem motorozok , 15C alatt ugyancsak nem motorozok inkább legyek papírkutya ! De ha valaki nem adta fel , az tuti hogy én nem adtam fel , bár orvosaim és párom is jobban örült volna ! De nem tudtam feladni ! 😏
Ebben két, okulásra szánt gondolatot rejtettem el, természetesen a hivatkozásban olvashatóval együtt értelmezhető helyesen. De úgy látom, többek okulására konkretizálnom kell:
54 éves testre jellemző korlátok miatt, illetve azoknak is, akik már 25-30 évesen is korlátok között élnek (szerzett vagy életmód, kinek-kinek), azoknak nem kellene még ezen felül is tetézni a bajt azzal, hogy nem kifejezetten motorozásra való időben mégis megteszik azt.
Tehát nem papírkutyaság, hanem észszerű viselkedés.
Ezzel nem a papírkutya jelzőt, nem is az általánosítást tettem szóvá, hanem amit sokan nem szeretnek itt bennem, mert nemegyszer szóvá tettem, vannak sokan, akik a gáton feladták, de addig...
te még zacsiban voltál amikor én már aszút kóstolgattam
mivel ilyen irányú suliba jártam egész sok helyen voltunk látogatóba a sulival
olyan borkóstolókon vettünk részt amin kb senki más
ugyanonnan szüretelt szőlőből 1-2-3-stb éves borok kóstolása mennyit változik, mellé kimagasló évjáratok meg hasonlók
na ilyen alkalomkor ittunk szamorodni, aszu különféle puttonyszámú különböző évjáratú borokat
és mindig ütött a cucc még úgy is hogy ténylegesen kiköpdöstük a java részét 😂
pár éve adtam oda anyósnak az utolsó 91es 3 puttonyost, mert én sosem innám meg ezeket az édes fosokat
Ők is nagyon örültek a felismerésnek , sokat beszélgettünk , megkérdezték milyen sérülések voltak még csigolyatörés , bordatörés ,amit csak a ct és egyéb vizsgálat után találtak . Én mindent elmeséltem nekik , mi volt a gyógyulás folyamata , hogy keltem fel a kerekesszékből , hogy tettem le a járókeretet , stb . A mentőorvos csodálkozott , hogy ilyen sérülések után 3évvel már igy tudok dolgozni egy betonpumpával ! Nagyon örültem nekik , ahogy ők is nekem , vagy legalább is az látszott rajtuk !
Szuk ez a varos ennyi kereskedonek. Red Baron (hasznalt plusz Honda), Mega Motors (Yamaha) Enduro (Suzuki), meg valaki olasz vackokat is arul, de meg nem mondom, mit es hol.
Amugy valo igaz, a Kawasaki kozel nem ad el annyi motort, mint a tobbiek.
Ezek szerint nem ittál még rendes aszút 😀 Édes, az tény, de cukor íze csak a pancsolt szaroknak van. A jó 8000-nél kezdődik, az 3 puttonyos, az 5-ös meg 15-20-nál.
Na de az azért nonszensz hogy valaki követelje a róla levágott bőrruha árát mint az a kretén kb 2 hónapja ! Biztos emlékszik rá valaki , még a Bocskorék is foglalkoztak a témával !
Arnyekai onmaguknak, az a weblap ki tudja, mikor volt frissitve. Alkatreszt akart a haver rendelni naluk kb. masfel eve, mintha a fogukat huztak volna.
Tehát amire céloztam, elég sok emberrel találkoztam, aki életében a két végén égette a gyertyát, aztán amikor benyújtották a számlát, akkor összeesett, mint a borotvahab a sparhelton - szokták volt mondogatni.