Szerencsére néhány hónapja kinőtt belőle a kölyök(fejét fogó) igen előtte megnéztem néhányat(kezeit széttáró) Aztán a moziváltozatát meg kellett néznem jó néhányszor 😅 Először meglepinek szántam. Mentünk a szolnoki reptárba ránéztem mit adnak a plázába hát a mancs őrjárat moziváltozat. A gyereknek fülig ért a szája(meghajlós) én azt gondoltam ezzel itt végeztünk, de nem így történt. Adták vagy 3-4 hónapig(óranézegetős) (fejét fogó) Aztán mindig amikor mentünk kirándulni a nyáron hétvégékre meg kellett néznem vele. Szóval a következő helyszíneken láttam a mancs őrjáratot: Szolnoki Globál pláza, Egri Agriapláza, Nyíregyházi nyír pláza, Debrecenpláza, Székesfehérvári Alba pláza, Budapesti Westend, Kecskeméti malom center pláza. És amikor már azt hittem, hogy megnéztük mindenhol akkor adták itt Kőrösön is az ART moziban 😂 Szóval ha valami kérdésetek van Mancs őrjárat ügyben bizalommal forduljatok hozzám(fetrengős)
Mindenki sajat szerencsejenek kovacsa. En parszor mondtam nekik, hogy mit tegyenek vagy mit ne, de nem. Az embereket nem lehet megmenteni sem onmaguktol, sem akaratuk ellenere.
Amugy azt latom, te nem vagy tisztaban a rokonsagi kapcsolatokkal. Az en "oregeimet" en is hagynam es hagyom is. Mindenkiertnem tudom es nem is akarok felelosseget vallani, az a troger, aki szerint ezt igy kell. Harom gyerek, most mar egy unoka, ket sajat szulo. Nekem ez boven sok.
Azt mar csak erdekessegnek jelzem, hogy sok ember oregkorara NEM egy hiba miatt kerul kilatastalan helyzetbe, hanem mert a korabbi eletuk soran elore megfontoltan, szandekosan tonkretettek az eletuket. Azt pedig mar nemlehet javitani, de elvarni sem.
Ha neked valami miatt lelkiismeret furdalosad van, ne az en allitasaimat forgasd ki. Az en oregeim koszonom, de teljesen jol vannak. Aki nem gondolt a kesobbiekre, az meg ahogy szervezte maganak.
nem konkrétan a tacskóra gondoltam 😅
De ha rajtam múlna én az összes kutyát betiltanám(gondolkodós) neki ajándékoznám a kínaiaknak (kezeit széttáró) Ők legalább szeretik a kutyákat(meghajlós) Szinte megzabálják Őket(meghajlós) A szó szoros értelmében(kezeit széttáró)
Mondjuk a kis barna pont nem foxi,welsh,a foxinal tobb nagysagrendel önfejűbb,kemenyebb,akaratosabb es tobb benne a vadaszösztön.Csak meglat akar fekvo macsekot elkezd total kussban ugy huzni mint egy vonat.Engem,egy 12 kilos kutya. 😆
Kellemesen alacsony vérnyomással és pulzussal.
Nyugi, nem te élsz velük, hanem én. Ivartalanítottak, nem szaporodnak, nem mennek ki a házból, soha senkit nem fognak zaklatni a rajtunk kívül. Na jó, néha pár molylepkét vagy hasonlót.
Nálam is ilyen szomszéd volt, de én meg ráneveltem a kutyámat hogy álmából is 0.3 másodperc alatt érje el a maximális sebességét, amikor mondom neki hogy "macska" 🤣
Azóta nincs gond a macskaszarral.
igénytelen fajta. nem kell vele törődni(kezeit széttáró) ha épen kéznél van megsimogatja az ember, de nem vár el a macska semmit azon kívül, hogy legyen a tányérján. Még a szarát is elkaparja maga után(meghajlós) Az enyémet meg ráneveltem, hogy a szomszédnál kaparja el 😅
A zöldebb és szebb 😅
Amugy azt latom, te nem vagy tisztaban a rokonsagi kapcsolatokkal. Az en "oregeimet" en is hagynam es hagyom is. Mindenkiertnem tudom es nem is akarok felelosseget vallani, az a troger, aki szerint ezt igy kell. Harom gyerek, most mar egy unoka, ket sajat szulo. Nekem ez boven sok.
Azt mar csak erdekessegnek jelzem, hogy sok ember oregkorara NEM egy hiba miatt kerul kilatastalan helyzetbe, hanem mert a korabbi eletuk soran elore megfontoltan, szandekosan tonkretettek az eletuket. Azt pedig mar nemlehet javitani, de elvarni sem.
Ha neked valami miatt lelkiismeret furdalosad van, ne az en allitasaimat forgasd ki. Az en oregeim koszonom, de teljesen jol vannak. Aki nem gondolt a kesobbiekre, az meg ahogy szervezte maganak.
De ha rajtam múlna én az összes kutyát betiltanám(gondolkodós) neki ajándékoznám a kínaiaknak (kezeit széttáró) Ők legalább szeretik a kutyákat(meghajlós) Szinte megzabálják Őket(meghajlós) A szó szoros értelmében(kezeit széttáró)
Nyugi, nem te élsz velük, hanem én. Ivartalanítottak, nem szaporodnak, nem mennek ki a házból, soha senkit nem fognak zaklatni a rajtunk kívül. Na jó, néha pár molylepkét vagy hasonlót.
Azóta nincs gond a macskaszarral.
Jó fejek, csak túl bátrak, és hangosak.