Ja. Hát, játszunk el a gondolattal. Van egy boltod, a boltban minden árú a tiéd, amíg ki nem fizetik. Erre odamegy egy nigger és a múltbéli képzelt sérelmeire hivatkozva azt mondja, neki megjár egy 360 ezer forintos bevásárlási bónusz. Azt nem mondja, hogy a jövő hónapban ez nem jut-e az eszébe, illetve nem szól-a a fajtikájainak.
Így neked nem járna el a kezed?
Én szemmel kinézem és amit megfogok, azt ki is veszem. Fogó nélkül persze, mert a fogót sem láttam, hogy ki használta előttem, éppen ezért kocsit egy évben ha egyszer használok vagy kétszer, a nagy ünnepek előtti extra bevásárlásoknál.
Ja,a lidl kicsit több vevő.a gond hogy mindkettőnél van ami jobb az egyikben és a másik cucc a másikban,nehogy egy helyre kelljen csak menni. 😆
Amúgy a hely is sokat változtat,az aldi egy régi profi épületben kapott helyet,sokkal kisebb mint más aldik,sokkal szűkebb minden.ű
A lidlben meg a pékárut a zöldségessel szemben helyezték el mert ott volt kialakítva a sütők helye.Mindkettő relatív köel a bejárathoz.A zölgség-gyümölcs is tökölős ahogy szedegetik a cuccot a pékáru is.Mindig nyomor van.
Bár a legidegesítőbb hogy a pékárut mindig kézzel taperolja mindenki.Holott ki van rakva a fogó mindenhova.
Olaszban ezt jobb bútorral oldják meg.
Az igazi nagy baj az, amikor az árubőség miatt a boltosok a plusz árut raklapon kihordják a vevőtérbe és valamelyik sor mellé vagy a végére leteszik. Ott a közlekedő eleve a felére szűkül, nekem alap, hogy oda tuti nem rakom a kosaram, előtte-utána két méter nem lehet sok még egy féllábúnak sem. Reggelente a helyi Pennyiben veszem a kefíremet meg, csütörtök az akciós nap, tudod mi van ott csütörtök reggel? Unalmas lehet, de azért még írok eseteket, amiket a hülyék elkövetnek. Betolja a kosarát a pénztár sorába, de még visszafut valamiért. Vagy löködöm előre az ő kosarát is, ahogy halad a sor, vagy megelőzöm, mert hát ugye nincs ott. Megelőzöm, az kurva élet, hogy megjelenik és legjobb esetben is keresztül szúr a szemével. De amikor telefonnal a fülén próbál fizetni, mert arra a kis időre sem tudja letenni, de ez egy elég bonyolult dolog egyszerre pár embernek. Vagy a pénztáros után nem vissza a kocsiba a vackokat, hanem szelektálva több szatyorba a cuccost, mert a kocsiba visszarakva, kitolva a majdnem mindenhol lévő cuccolós asztalhoz eltalicskázva és ott szelektálva az már meghaladja a képességét. A sorban mögötte a többi 5 ember majd megvárja, amíg a zöld tatyóba a zöldség meg a gyümölcs, a pirosba a törékeny, a sárgába meg a maradék. De a tojás felülre.
Esetleg akinek itt jut az eszébe, hogy a mobilján van a penny vonalkódos baromsági havi 100 forint kedvezményért, és most kezd el kotorászni a táskában, hogy a 400 app között megtalálja a pennyét ha megvan a készülék.
Én ilyenkor azt szoktam volt mondani, hogy amikor a kurva anyjához hívja a mentőt, a telefonos szolgálat is így találja meg a telcsit vagy rádiót, amivel indítja a mentőt a címre. Ettől lassabban én sem kívánom.
De amúgy igazad van, így kéne, de én megelőzlek azzal, hogy INKÁBB úgy kéne, hogy ne kelljen szólnom.
190 centi magas vagyok és 150 kiló minimum
szerencsére nem csak sörhasam van szóval dagadt vagyok lent is fent is, de olyan sportosan dagadt mint egy elhízott erő emelő
na szóval eddig egy mami nem mert beszólni pedig tolom félre a nyuggereket ha útban vannak
szerencsére nagyon ritkán látom ezeket mert engem is felbasznak
Nem élek én ezekkel együtt. Egész életemben mások szarjaival kellett foglalkoznom, a gondolkodni, alkalmazni, önálló tevékenységre alkalmatlanok vettek körbe, egynémely esetben súlyosbítva a mérhetetlen egóval, így általában jól megérzem - vagy csak meglátom a problémákat?
Az utolsó súlyosabb esetben a cigány, teherautó sofőr nekitolatott az egyik objektumunk kapujának, elhajtogatva az úszókapu keretét. A rendőrt átkúrta a biztosítással, csak arra nem gondolt, hogy egyrészt velem kerül áttételesen kapcsolatba, másrészt a biztosítónál úgy is kiderül a csalafintaság. Azt csinálta a dögevő, hogy CSAK egy biztosítási alkusz ajánlat volt nála, de az csak akkor lép érvénybe, amikor befizeti az első időszakra a díjat, de a papíron az van írva ugye, hogy az aláírásnál szereplő dátum a biztosítás kezdete. Ezt ő tudta, hiszen ő nem fizette be a díjat. Ezen jól felhúztam magam, így amikor a biztosítónál egyenesbe hoztam, az ügymenetet a kapu TELJES, koccanás előtti helyreállítását rendeltem meg, nem felújítást, nem javítást, nem pótlást, nem egyengetést. Így a faszkalap majd kap egy kicsit több mint félmilleres számlát (ezt pengettem ki a cégnek), plusz a bünti a biztosítás nélküli közlekedésért, károkozásért, meg remélem a csalásért is.
Így elgondolkodhat rajta, hogy legközelebb felveszi-e a társadalom által elvárt tempót, ami szerintem nem egy nagy elvárás. És még csak ki sem lett vele tolva.
Nem tudom, en ezt roppant egyszeruen meg szoktam oldani. Ket modszerem van, kulonbozo fajta kuncsaftra.
- mamikak, bacsikak, normali hetkoznapi humanoidok eseten 'bocsanat, hogy zavarok, de legyenek kedvesek atengedni' - ha erre o all neki pattogni, az nem engem minosit.
- akibol kinezek egy erosebb konfliktust, az megkerulom. Ha kell, a komplett sort, max jovok a masik iranybol. Plusz otven lepesbe nem halok bele, cserebe a kocsimat se huzza meg senki kulcssal, a motort se boritjak fel. Az ilyet ugysem lehet nevelni, veressel se.
én úgy vagyok vele hogy azért van az asszony hogy használja az ember
ha mindent én csinálok akkor miért enné az idegeim az asszony?
szóval örüljön hogy vásárolhat, amúgy is szeret menni
fűnyíró behúzózsinórt is ő hajtotta fel, mondtam neki vagy veszel vagy marad a kis villanyos
saját érdeke hogy beinduljon az önjárós benzines nem az enyém....
Nekem egyszerűbbnek tűnik, ha a saját problémáimat magam oldom meg. Nem veszem igénybe senki idejét, ha azt én magam is meg tudom oldani, még a nejét sem. Előbb-utóbb úgy is elfogy mindenki türelme, így előre a másét nem használom el, mert egyszer hátha tényleg szükségem lesz a más segítségére. Így amikor valamire vágyom és amúgy is a bolt felé járok, bemegyek megveszem azt a kefírt meg gyümölcsjoghurtot. Igaz, ha mellette van az akciós utolsó darabok szembe meg az akciós zöldség és Margit nénje találkozik a Ildi mamával és elmondaná neki, hogy mennyit kellett várni a reumatológusnál, akkor megszoptam.
Igaz, amikor a nyugdíjasotthonban összeszedett 20+ bankkártyáról egyenként leszedni kívánt pénzösszeg - kis cetlin a 20+ PIN-kód, hogy Margit néni 8569, Pista bár 4451 - miatt 20+ szorozva 5 perccel, miközben a bankautomata mellett felfestett rokihelyen állva az UMVP matricás kisbusz úgy, hogy kereke nekiengedve a járdaszegélynek, a gépjármű orra meg elvisz annyi helyet, hogy a babakocsi már nem fér el... és hát sorolhatnám, amikor a sok buzi leszarja a másikat, pláne, ha egyiknél-másiknál valamilyen fokú mentális probléma is felfedezhető.
Tecsóba tegnap voltam az a titka hogy 18:00 után kell menni akkor már nincs ott senki.. öten voltunk az egész boltban. Pénztár se üzemelt csak az önkielégítő
:-)