van nálunk helyben olyan bolt amiben 20 éve nem voltam
de olyan is van ami 10+ éve üzemel de még nem láttam belülről
a másik kettőben meg összesen nem voltam 5x az elmúlt 10 évben
lidlben voltam már idén kb 3x teszkó látogatás is volt egyszer
amit nem lehet rendelni én avval nem foglalkozom
Nem nehéz, csak nekem eljutnak az agyamig ezek a dolgok. Ez lehet az én keresztem.
A legszebb az egészben, amikor amúgy tök szabályosan leparkolok, ahol a nők és a balfaszok (akik nem tudnak tolatni) általában megfordulni próbálnak, és tüntetőleg nézem a kínlódásukat, micsoda pillantásokat kapok a vigyorgásra. És amikor lépésben mennek el és tüntetőleg az autómhoz lépek és kinyitom és akkor tudatosul bennük az egész történet, akkor kell hálálkodnom, hogy pillantással nem lehetséges az emberölés.
jó eséllyel ez van
a gyártó gép geci drága, de még a szerszám is több milliós(forintban) tétel
szóval maximum anyag összetételen változtatnak, már ha változtatnak
vagy egyszerűen csak ami 100% sikerült az a márkás és ami nem lett tökéletes megy az alsó polcra más névvel
Másik bolti jelenet:
a dagadt buta nigger kurva szerint a rabszolgaságért cserébe ezer dolcsiért neki jár a bevásárlás csak úgy.
A boltos meg nem volt rest:
Hát... szabin vagyok, 10:00-kor voltam, de ha munkaidő után megyek, akkor is látok csudát. Ha minden hó 12. napját követően, akkor a rohadt cigányok kapják meg a segílykét, szombaton az unatkozók, vasárnap a heti vásárba jövő par... vidékiek, akik a közlekedést a legelőre hajtott tehenektől tanulták a közlekedést.
Amit már ezerszer írtam, iskola-óvoda környékén a kiváló vezetésükről, valamint a kifogástalan térérzékelősükről ismeretes anyukák könnyítik meg a közlekedést. Gépjármű ügyintézés alatt a szomszéd ablakban az "Általános ügyek, panaszok" előtt ülő elmebeteget kell hallgatnom (meg az ügyintézőnek is), aki szerint a szomszédja helikopter leszállót üzemeltet a földjén, holott légifolyosó (sic!) sincs arra, meg amúgy is alacsonyan repülnek, amikor leszállni akarnak azok a gépek. Komolyan ez volt.
:-)
Valszeg a nagy globalis multikulti miatt van kinaban egy rohadtnagy dobozgyar oszt mindenkinek ők gyartjak.
Ezen van mugyantas kappa logo kappa cetlivel es kappas szerelesi rajzal.
Ilyen puha anyag nem az a kemenyebb szilankosra torős,ket 3-4 mm es szogletes lap nyelv van egybeontve a doboz alljava.Az csuszik be.
Ha leesik es tuleli odacsvarom kapupantcsavarral.
Akkor ez inkább olyasmi lehet mint a Moto Detail, ami Shad gyártmány, de nem viseli a nevét, viszont jobbak mint a kínaiak. Amit én elhagytam (kínai) annak a becsúszó része repedt fel, aztán szétverte a többi rögzítőpontot is, az oldaldobozaim viszont fent voltak velem a Nagy-Biharon, ott voltak az Úz-völgyben és még sorolhatnám, azok Moto Detailok, még az Inazumára vettem, a kínait meg egy Shad-ra cseréltem, ami magában drágább volt mint a két oldaldoboz, de minőségre nem mondanám hogy annyival több. A zár egy az egyben ugyanaz mindháromnál, még a Shad márkajelzés is benne van a Moto Detail zárjaiban.
Az miért lehet, hogy a lidliben az akciós cuccok mindig egy kupacban vannak, a közlekedő két oldalán persze, és a nyuggerek ott dodzsemeznek (mind) a kocsijukkal, ha elnyomod vagy kézzel odább rakod a szarjukat, mind úgy néz rád, mint ha már kifizették volna a benne lévő cuccost és azt vennéd el?
Persze a tök egyforma kiflik és zsemlék válogatása (tapogatása) is villámgyorsan megy, illetve a akciós részen feltorlódott mamszkik köszvényről, Bilagitról és a lányuknak a viselt dolgairól történő eszmecsere sem túl hosszú.
Hátul a kinyúló nyelveknél vagy a zárnál amibe bekattan?
Amúgy kappa logo.Szóval menő leszek vele.
Interkontinentális túra nem lesz csak tej-zsömle-tészta kombo meg pékáru.Ilyen 10-20 km es ingajáratban.
Nyáron ki kell lógatni az asztma motrát. 😀
Ha jól látom kínai Lofty (meg még jó pár néven fut) doboz, ezeknek a platnival érintkező része szokott felszakadni, nekem is sikerült elhagyni egyet. Nem dobtam el, megerősítettem az alsó részét, majd kijavitottam a sérüléseit és még évekig használtam, most kinti cicaházként funkcionál. A tartó egész jól sikerült!
Koszi.
Az volt a legfontosabb hogy minnel kisebb penzugyi keret legyen felhasznalva,es a raforditando ido is minimalis.
Mindketto sikerult.Megevett ket 125 os vagokorongot,egy lamellast picit megkoptattam,meg vettem 3300 ert egy nagy flakon werywell festeket,tullottem a celon mert a kicsi ketezeret se fogyott volna el.De hat nem ur aki nem herdal.
Meg fogyott egy adag CO es huzal.
Es a doboz is valami 20e volt.
Meg kene valami ami kiparnazza a bódet mer a kóla nagyon habzani fog. 😆
Ha letorik a picsaba a doboz merges leszek,anno egyet elhagyam igaz nonam volt nem kappa.
de olyan is van ami 10+ éve üzemel de még nem láttam belülről
a másik kettőben meg összesen nem voltam 5x az elmúlt 10 évben
lidlben voltam már idén kb 3x teszkó látogatás is volt egyszer
amit nem lehet rendelni én avval nem foglalkozom
A legszebb az egészben, amikor amúgy tök szabályosan leparkolok, ahol a nők és a balfaszok (akik nem tudnak tolatni) általában megfordulni próbálnak, és tüntetőleg nézem a kínlódásukat, micsoda pillantásokat kapok a vigyorgásra. És amikor lépésben mennek el és tüntetőleg az autómhoz lépek és kinyitom és akkor tudatosul bennük az egész történet, akkor kell hálálkodnom, hogy pillantással nem lehetséges az emberölés.
épp ma küldtem el 2t olajért mert kifogyófélben van a robogóban
a gyártó gép geci drága, de még a szerszám is több milliós(forintban) tétel
szóval maximum anyag összetételen változtatnak, már ha változtatnak
vagy egyszerűen csak ami 100% sikerült az a márkás és ami nem lett tökéletes megy az alsó polcra más névvel
a dagadt buta nigger kurva szerint a rabszolgaságért cserébe ezer dolcsiért neki jár a bevásárlás csak úgy.
A boltos meg nem volt rest:
https://video.dailymail.co.uk/...
Amit már ezerszer írtam, iskola-óvoda környékén a kiváló vezetésükről, valamint a kifogástalan térérzékelősükről ismeretes anyukák könnyítik meg a közlekedést. Gépjármű ügyintézés alatt a szomszéd ablakban az "Általános ügyek, panaszok" előtt ülő elmebeteget kell hallgatnom (meg az ügyintézőnek is), aki szerint a szomszédja helikopter leszállót üzemeltet a földjén, holott légifolyosó (sic!) sincs arra, meg amúgy is alacsonyan repülnek, amikor leszállni akarnak azok a gépek. Komolyan ez volt.
:-)
Ezen van mugyantas kappa logo kappa cetlivel es kappas szerelesi rajzal.
Ilyen puha anyag nem az a kemenyebb szilankosra torős,ket 3-4 mm es szogletes lap nyelv van egybeontve a doboz alljava.Az csuszik be.
Ha leesik es tuleli odacsvarom kapupantcsavarral.
Persze a tök egyforma kiflik és zsemlék válogatása (tapogatása) is villámgyorsan megy, illetve a akciós részen feltorlódott mamszkik köszvényről, Bilagitról és a lányuknak a viselt dolgairól történő eszmecsere sem túl hosszú.
Amúgy kappa logo.Szóval menő leszek vele.
Interkontinentális túra nem lesz csak tej-zsömle-tészta kombo meg pékáru.Ilyen 10-20 km es ingajáratban.
Nyáron ki kell lógatni az asztma motrát. 😀
Az volt a legfontosabb hogy minnel kisebb penzugyi keret legyen felhasznalva,es a raforditando ido is minimalis.
Mindketto sikerult.Megevett ket 125 os vagokorongot,egy lamellast picit megkoptattam,meg vettem 3300 ert egy nagy flakon werywell festeket,tullottem a celon mert a kicsi ketezeret se fogyott volna el.De hat nem ur aki nem herdal.
Meg fogyott egy adag CO es huzal.
Es a doboz is valami 20e volt.
Meg kene valami ami kiparnazza a bódet mer a kóla nagyon habzani fog. 😆
Ha letorik a picsaba a doboz merges leszek,anno egyet elhagyam igaz nonam volt nem kappa.