Érdekes mert volt olyan hogy nem tudtam törölni valamit a narancssárgával és én magam is meglepődtem hogy a kék volt a nyerő . De most meg fel se akart ismerni a kocsit a ganéja
😃 👍️
Első körbe azért meg próbálom én tisztítani átnézni ha nem boldogotok jöjjenek a profik
Ha nyernék a lottón egy ötöst tuti eredeti alkatrészt vennék bele 😂 😂
vag com kell neked nem ilyen vackok
az elm327 pl a toyotánál kitűnő de vw opel nem az igazi
pl a corsát fel sem ismerte de az astránál is nagyon korlátozott volt a tudása
Igen fel vagyok szerelve obd olvasókkal van kettő is
De az egyik most valamiért nem csatlakozott pedig idáig nagyon pengén dolgozott a másik al meg nem tudtam törölni a hibát mert gondolom valós élő
Ezért írtam,szerintem ez a három hibakód egy hiba lesz.Én egr tisztítanék,esetleg ha nem drága az az érzékelő akkor azt cserélném kezdésnek.Vagy vidd egy szerelőhöz,találkozott már ilyennel az biztos.
Hibás a vezetékek és/vagy csatlakozások az elosztótól/a légköri nyomásérzékelőhöz (G71)/(F96)
Szivárgás a levegő szívó- és/vagy kipufogócsőben
Elosztó/légnyomás-érzékelő (G71)/(F96) hibás
Elosztó/légnyomás-érzékelő (G71)/(F96) rossz alkatrész van beszerelve, lásd a megjegyzéseket.
A motorvezérlő modul hibás
Lehetséges megoldások
Ellenőrizze a motorvezérlő modul szoftververzióját
A részletekért lásd a Különleges megjegyzéseket
Ellenőrizze az időzítést
A részletekért lásd a Különleges megjegyzéseket
Ellenőrizze a vezetékeket és/vagy csatlakozásokat az elosztótól/a légköri nyomásérzékelőtől (G71)/(F96)
Ellenőrizze, hogy nincs-e szivárgás a levegő bemeneti és/vagy kipufogócsőben
Ellenőrizze/cserélje ki az elosztó-/barometrikus nyomásérzékelőt (G71)/(F96)
Ellenőrizze/cserélje ki a motorvezérlő modult
Különleges megjegyzések
Bizonyos kisebb motoroknál tapasztaltunk olyan eseteket, amikor egy hibás motorvezérlő egység firmware okozhatja ezeket a hibakódokat, emellett ismertek a vezérműlánc-feszítőkkel kapcsolatos problémák, amelyek szintén ezeket a hibakódokat eredményezhetik. További utasításokért tekintse meg a kapcsolódó TPL/TSB-t.
Az F96 az ECM belső része lehet.
A légbeömlő rendszer szivárgásának ellenőrzésekor:
Gondosan ellenőrizze a kemény műanyag fékrásegítő vezetékeket a visszacsapó szelepek és a szöges adapterek közelében, ahol a leggyakrabban előfordulnak repedések.
Győződjön meg arról, hogy a PCV rendszer nem működik hibásan, és hogy a nívópálca cső (ha van) nem repedt vagy nem szivárog a hengerblokk csatlakozásánál.
nekünk egy lófasz gyorsulás szenzor miatt volt karácsonyfa
de csak a kipörgésgátló meg az abs nem működött, mindkettő nélkül lehetett élni
sok kis villanyos kütyü sok hibát tud generálni
amúgy az olvasó azért jó mert az kiírja hogy a hiba jeken van-e vagy épp csak valami pillanatnyi anomália van
akár egy alacsony akkufeszüktség is tud generálni csomó hibát, ami törlés után vissza sem jön
klímáról tudok meg a templomról
16490-hez írja a nyomás érzékelőt, illetve levegő szivárgást de még a kipufogott is megemlíti 😵
ja és ég a narancssárga üllő 😂 amugy nem vicces amíg el nem alszik 😒
Mennyi az annyi ??? 😃