Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

macskával nem sok gond van(kezeit széttáró) ha kap enni semmi gond nincs vele(fetrengős)
én is inkább az a macskás fajta vagyok mint a Humdinger polgármester(kezeit széttáró)
A nájlon csak itt lett valamiért használatos, én előre szólok, hogy papírba kérem és ha véletlenül nylonba teszi akkor másikat kérek helyette, áruházban csak papír....... nylonban az állaga megpunnyad percek alatt, mondjuk csak lipótit veszek áruházit ritkán és az 2-3 napig ehető, igazából vászonban kéne tárolni, de persze nem az albán vackot. Tehát ember nem nylonozik bármilyen pékárú esetén. 😁
nekem a bullterrier volt nagy arc
vittem oltásra, fasza idő van sétáljunk, nagyon szépen jött mellettem, nézelődött jobbra balra de nagyjából leszart mindent és mindenkit
ha ugatott a kutya kerítésen belül megnézte aztán annyi, egy lépése nem lett se lassabb se gyorsabb
oltáson is volt vagy 20 kutya, a bullterrier leült azán nézelődött, tök laza pórázzal
aztán
jövünk haza, kiszaladt egy tacskó forma idegbeteg kutya, ott ugatott pattogott a bullterrier előtt-oldalt mögött ez meg le sem szarta, rá sem nézett
na a kis dög gondolt egyet és beleharapott a bullterrierbe, az egy másodpercen belül elkapta megszaggatta hogy folyt a vér és elkezdte folytogatni, a tacskó visított mint akit nyúznak, kijött a gazdája, meg pár "szomszédnéni"
egyből én lettem a geci..... bullt nyakörvével addig fojtottam amíg el nem engedte a tacskót, a bull full vér, fekszik a földön a levegő hiánytól öregasszony ott sápítozik hogy micsoda gyilkos kutyám van
na akkor elszakadt a cérna és mondtam neki hogy nagyon gyorsan fogja be ha nem akar úgy járni mit a tacskó 😆
végül a bull összeszedte magát aztán hazasétáltunk, de mintha semmi sem történt volna, otthon lemostam a vért róla azán egy karc nem volt a kutyán
🤣 de tényleg pont olyan
Empátia zéró. Ha eddig nem volt egyértelmű mindenkinek, akkor most már az hogy tényleg gyakorló szociopata vagy.
Ha az öregeimet ezzel boldoggá tehetem én szó nélkül hagynám hogy "visszaéljenek a helyzetükkel"
És apósért és anyósért is egész sokat hajlandó vagyok megtenni, mert baromi rendes emberek. Megérdemlik ezt ők is öregkorukra.
Fiatalabként nem értettem hogy miért kínlódnak anyámék a lerobbant nagyapámmal, miért nem adják be egy otthonba, de mostanra már értem hogy akit szeretünk (jó esetben a szüleink ilyenek) azzal nem baszunk ki, nem szabadulunk meg tőle ha már kényelmetlen.
🤣
Nekem is vadászkutyám van. Amúgy nem olyan kegyetlen mint a foxi, mert amelyik macska nem szalad, azt nem kergeti 😆
Volt hogy lehaverkodott egy bátor példánnyal...na azt pont elkapta egy foxi. Én szedtem ki a szájából, mert a gazdája sem mert hozzá nyúlni.
amilyen a gazda olyan a kutya
nekünk van kettő is, ebből a francia bulldogot nem nevezném házőrzőnek, szóval legyen inkább egy
környező szomszédoknak is van kutyája, azok örökké hangoskodnak ha kell ha nem
szomszédé is folyamatosan ugat ha nincsenek otthon, a szembe szomszédoké is olyan hogy minden látható ok nélkül ugatnak órákig
enyém ha valamit lát, pl idegen megy el a ház előtt sötétben akkor előrefut kicsit morog és figyeli amíg el nem megy
ha ugat akkor ott valami hancúr van az utcán pl részegek valamit fesztiváloznak, de akkor is alig ugat csak szól hogy figyel és húzzanak már el a gecibe
volt 3 amstaff eddig meg egy bullterrier mindegyik ilyen jónevelt volt, a beagle volt az elején kicsit ugatósabb de gyorsan le lett szoktatva
Egyet már nálunk is elkapott a másik szomszéd kutyája,de hát van elég.
Nala erositi,pedig mar most mindet levadaszná.
Engem nem érdekel, ki-mit csinál. Csak az zavar, ami átnyúlik az életerembe zavaró mértékben. A kutya nem gáz, kivéve ha lépcsőházban bezárva megbolondul és végigvonyítja az életét. A bagós is felőlem felfordulhat, ha nem látnám a csikkeket elszórva, egyik-másik nem köhegné okádék módon fel a zöldet a fülem hallatára, és nem sírna semelyik sem, hogy ez amúgy betegség, és milyen rossz neki, mert alig jut pénze másra. Elég egyszerű elvárásaim vannak, de még ez is túlzás.

Igaz, volt itt olyan buzi, aki azért basztatott, mert az akármilyen "sportkipufogómat" részben a szomszédok miatt is visszacseréltem gyárira. Igaz, hogy a hülyéjének odaírtam, hogy a véleményem szerint a motor egy egységes rendszer, mely rendszernek része a kipu, azok össze vannak hangolva, és nem hiszem, hogy a nagyobb hang, pláne aki inkább túrázik, az akár a motornak a változás, akár a fülemnek jó. De ez is csak része volt a döntésemnek, mint a szomszédra való tekintet is.
A faszt,macska csak az utálatot erősíti.Van a szomszédba is 4 vagy 5,a tököm tele van velük.Nem tudom hogy lehetne a leghumánusabban eltüntetni őket.
A macska jo,erősíti a zsakmanszerzo ösztont. 😂
Remélem ha eljön az idő akkor te télen kisétálsz a mínuszokba és leülsz megfagyni mint az eszkimók.Csak mert hogy egyszer te is vén leszel és akkor majd a te gyereked és unokád fog szopni a szaros alsógatyáddal.
A kutyatartók rohadt egy parasztok tudnak lenni - de akik olyanok, azok kutya nélkül is azok. Kb. mint a dohányosok (a kedvenceid 😁), fel sem fogják, hogy ami nekik jó vagy természetes, az mást esetleg zavar.
Én macskás vagyok 😅
Nem. A figyelmeztetésem ellenére a feleségemre maradt a mozgásképtelen após ápolása, az agyvérzést kapott anyós (szerencséjére őt már nem kell ápolni), azaz két felnőtt mozgásképtelen ember mellé még az rohadt kis dög is ott lenne, így csak egy ember meg egy kutya. Így kell jóóóóóóóól kibaszni a leszármazottakkal, vénségükre sem orvos látogatása, de még kutya is meg a 1-1,5 hektáros szőlőbe kocsikáztatása az öregnek, amíg le nem robbant.

Hát ez a jutalma, aki hagyja, hogy a megkövesedett agyú öregek uralkodjanak és visszaéljenek a helyzetükkel. Sajnos.
bazmeg amikor a lépcsős 4 iken tárolnak ilyen csaholós ebeket(fejét fogó) Az nóóóórmááális???
Van olyan lépcsőház, hogy majdnem minden szinten van egy vagy két kutya(fejét fogó) Ahogy lépdelsz felfelé ott ugat mind az ajtó mögül 😆
mert mellétemették az anyósnak mint az ókori egyiptomban(kezeit széttáró)
mindent értünk Máris szomszéd 😆
nem(ujjával nemet mutató) Te TELJESEN hülye vagy 😅
Felesleges pénzt ne szórjál ilyen szihopatalógusokra én ingyen diagnosztizáltalak 😆
😅
Ugye a szocipátia az empátia képességének a hiányát jelenti.
Neked nincs ilyen bajod, szimplán csak utálod az embereket. 😁
Én úgy gondolom, hogy aki életében törekedett arra, hogy ne legyen a másik útjában, következetes legyen, nézzen körbe mielőtt valamit tesz, az öregkorára ha veszít is ebből, még mindig sokkal többet tesz azért, hogy kevesebb könnyet csaljon az embertársai szemébe.
És erre nekem saját tapasztalatom van, akik a közelemben mérnökök, vagy más, az átlagtól precízebb munkát végeztek az életükben, az öregkorukban messze kevesebb problémával terhelték a környezetüket.
(A kutyás példát hamar elengedted.)
Milyen hozzáállásom? " na megállj, leszel te még xxxxxxx*". - attól, hogy te nem így vagy szocializálva, attól még hülye leszel öreg korodra 😁 ha elfogadod ezt, ha nem. Ezt csak akkor úszod meg, ha hamarabb elpatkolsz 😅 Na, hogy szeretnéd?
Mert nem vagy egyedül ezzel a hozzáállással, még ha nem is mindenki.
Volt itt még kutyás, aki nem AKARTA megérteni a kutya által másét feldúló indulatát, inkább hülyének tettette magát.