"vw engine codes" aztán írd be a számokat meglesz az
volt vw hibakód olvasóm de eladtam ahogy az audi elment a háztól, opelos van de az neked nem segítség
Ki tud kisegíteni egy internet analfabétát ????????? 😋
Ugyanis a csoda kocsim elhalmozott hiba kóddal ☹️ és nem tudom meg fejteni hiába ügyeskedek itt a neten 😢
VW Caddy 2004 évjárat benzines 1.4-es motor
Hibakódok : 17977 , 07227 , 16490 , 17852 ebből azt hiszem a első klíma
Kérhetek bárkit ................................. help help sos please 😊 😛
A Bleki egy regi becenev. A fekete ruhazatom miatt kaptam anno domino. Az internet hajnalan az elso emailcim valasztasakor a blackie@akarmi foglalt volt, ugyhogy tettem moge egy X-et. Ide is es szamos egyeb forumra azzal az email-lel regisztraltam. Nincs mogotte semmi.
lehet nem vagy az de nálam is az ilyesmi üti a biztit. Szerintem hofi volt az utolsó amin tudtam jókat derülni 😅 Ezekből a szarokból nem tudnék megnézni 1 részt sem(kezeit széttáró)
Mondanám, hogy engem is meglep, hogy felnőttek ezt humorosnak találják - de ismerve az embereket, igazából nem lep meg 🙁
A VV8 vagy a budapestéjjelnappal után bizonyára jól esik nekik átkapcsolni egy kis intellektuális humorra 🤣
írtam az előbb, hogy nem baszakodnék én semmivel(kezeit széttáró) Kapna az autó új tükröket esetleg új gumikat a maradékból meg kertitörpéket öntenék aranyból 😅
16490:nyomásérzékelő
17977:Tempomat kapcsoló
07227:
volt vw hibakód olvasóm de eladtam ahogy az audi elment a háztól, opelos van de az neked nem segítség
Ugyanis a csoda kocsim elhalmozott hiba kóddal ☹️ és nem tudom meg fejteni hiába ügyeskedek itt a neten 😢
VW Caddy 2004 évjárat benzines 1.4-es motor
Hibakódok : 17977 , 07227 , 16490 , 17852 ebből azt hiszem a első klíma
Kérhetek bárkit ................................. help help sos please 😊 😛
a south park is 10+ éve megy pedig összességében elég gáz
A VV8 vagy a budapestéjjelnappal után bizonyára jól esik nekik átkapcsolni egy kis intellektuális humorra 🤣