Mi lenne,semmi.Csak szóltam hogy vegyél vissza,mert ha értelmezted volna amit írtam,főleg utána,akkor látnád hogy ugyanazt gondolom amit te,én csak annyival egészítettem ki hogy ha egészséges a hozzátartozó akkor sem mond rá ilyet egy intelligens ember.És pont ebből látszik hogy kéribaromlaci egy kretén primitív barom
Mi van,megint piás vagy?Egy rohadt rossz szót nem szóltam.Nem én vagyok az aki itt a fórumon bárkinek bármelyik hozzátartozójára negatív jelzőt használjak,szóval vegyél vissza.
Ez eddig jó, csak nem biztos hogy belegondolt a srác, hogy aztán valószínűleg Amber, hazatérve a fogdából, pontosan-részletesen elmeséli az öt átlagosan 150 kilós black brothersnek, hogy milyen indokolatlan inzultus érte bevásárlás közben.
Aztán a tesók (mivel a rendkívüli nyugodtságukról és intelligenciájukról ismeretesek) elmennek és felkérdezik a srácot hogy mégis hogyan tehetnék jóvá a kishúguk megtévelyedését. 🙀
Igen, éppen ezért mert 185 centis vagyok, ezért én könnyen veszek a kupac tetejéről, vagy a felső polcról, illetve a sorban egymás mögé rakott cuccokból soha nem veszem ki az elsőt. Így is benne van a lehetőség, de nagyságrendekkel jobb helyzetben vagyok.
Bar inkabb csak napi friss zsomle,baguett ami ilyenbe kerul.
inkább kint a budiban megszurkálni 3 centis pengéjű késsel 😉
még a jól szituált kovács vili is lebaszott egyet az oszkár gálán a másik negrónak
akkor milyen lehet az alja?
(Rakjak ide képet, amit majd a moderátor velem együtt kivág?)
Aztán a tesók (mivel a rendkívüli nyugodtságukról és intelligenciájukról ismeretesek) elmennek és felkérdezik a srácot hogy mégis hogyan tehetnék jóvá a kishúguk megtévelyedését. 🙀