Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az akkor nem fasza
mosogatni meg nem fogom mert minden ruhám összelyuggatja a sav
régebben láttam hogy kis csöveket dugdostak a cellákba aztán úgy mosogatta az ember
amúgy pont jó lennének a naphoz
de azért annyira nem hogy bolti áron vegyek, nagy pénzért lítium a tuti
amúgy 3-500 ezret akkor is érnek ezek a vackok ha totál szarok
Igen,csak ha egyszer előfordult akkor az időnként szintén elő fog ugrani
10év alatt nem lehet normális autót gyártani.
Igen,az lesz az
Hamar lemerülnek.
miért selejt?
pici pénzért érdekelne ha tartja jól az áramot 😁
Itt van ám akkupakk. Pikk-pakk. Ebből öt selejt gatya.
Na egy kis érdekesé ininek igaza lett csak elektromos pillanatnyi zavar miatt szarakodott és maradt égve a műszerfalon a hiba jel . Most sikerült törölni 😁 Csak hogy a új telefonal baszakodtam ( Samsung 22 ultrával ) rajta a program de a Istenért se akarta kocsival kapcsolatot teremteni 😤 na de itt régi telo ugyan azzal a programmal (Samsung A70) és ő felismert kiírta törölte .....................olvasta mutatta a mindet is .Hangsúlyozom mindketten ugyan az a program . Most ezt ki érti ? De komolyan ............. a nagy csilli villi telefon a faszom
nekem még mindig van külső író
annyit ment hogy kihalt az eredeti dvd
rá van mókolva egy akárnilyen pc-be való de az sem megy, porosodik 10+ éve a padládon
ide cucc meg sehol nincs már
szóval az is a múlt egy kis darabja....
Hát a Tekla tényleg nem Astra szintű, de sztem azt hamarosan eléri. Mikor először ültem benne, meglepett, milyen igénytelen belül a minőség, de az usákonak mindegy. Mondjuk 5 évnél fiatalabban még nem ültem 😀 menni megy, az tény.
Nekem volt egy USB-s külső DVD, pont az ilyen szopások miatt. Az volt az utolsó DVD, amiért pénzt adtam... 😀de már vagy 5 éve az se volt a kezembe, valahol az avult PC-s lomok közt lehet. Már mikor megvettem, se ért sokat, notihoz való szar, a tápja is USB-ről ment, de amire kellett, arra jó volt.
Érdekes párhuzam, hogy az első CD-író, amit vettem (eladásra) az is külső volt, 320 ezer, 94 végén 😃
Köszönöm 😁 most egy harmadik diagnosztikával szűkítem a kört
P0400 Kipufogógáz visszavezetés áramlás
gondolom ez a egr most megyek feltűröm a ingujjam ...................meg látom mit látok 😆
Értem .... azért kell tanulnom mert kis felhasználó vagyok 😁
Számítógép bekapcs utána sportmotor , szexoldalak , jófogás , időjárás ,politika , néha filmek azt kikapcs 😂 😂
Hangot tudok állítani 😂 😂
Figyi Kegi,beszéltem szerelő ismerőssel,mondtam a tünetet és a hibakódokat,egr-t mondta ő is.Azt mondta ez az első.
nem vészes a dolog
a cd lévő programmal eddig minden kütyü ment
aki hajdanán telepített másolt játékot annak menni fog
inkább a cd ami bajos mert nekünk van 2 pc 3 laptop és egyikben se volt cd rom
a szervizes laptopban volt csak az meg szar volt

aztán egy bontott laptop cdrom lett betéve, előlap cserével(ami külön szopó volt) és végre le tudtam másolni a kis cd tartalmát
akkor lesz mit tanulnom tanulmányoznom
kösz a infót 😀
5 ezer alatt is lehet már kapni
laptop kell hozzá meg kis agyalás a programot okosítani
net ne legyen bekapcsolva mert ezek általában szeretnek frissíteni aztán az eszköz mehet a kukába mert kinyírja a frissítés utáni eredeti program
Pesze,mer az aszma merfoldekkel jobb,ultem teszlaban is.höhö.
sanyit zavarná
azért van az akkus fúrón 2x25-ös kábel és két kamion akku van a házizsákban és ő így használja az akkus fúrót
nehogymár lemerüljön amikor ő 72 órát akar folyamatosan fúrni 😂
Az fólia nélkül is jól látható.
Ez még mindig hülyeség.
Egyszerűen nincs gond a töltési idővel a gyakorlati használat mellett. Ugyan úgy használom mint a benzinest.
Sőt kicsit kényelmesebb, mert nem kell elmenni benzinkútra sem. Ellenben egy csomó olyan pozitívuma van amit hiába is mondanék neked mert amíg nem kezded használni nem fogod érteni.
És nem. Nagyon nem OpelAstrával egy szintű az autó 😆 sokkal inkább a M3 BMW versenytársa a boltokban is. Futóműve a BMWnek jobb kicsivel, de minden másban rosszabb.
Max fóliáztatnám, valami rikító színváltós fóliával, hogy mindenki lássa mekkora gyökér vagyok, és van pénzem 🤣
Jajaja, és feltölteném a legdrágább ablakmosó folyadékkal is 😆
De komolyan. Tesla volt a max amit akartam, és megvan. Hova tovább?

Persze ha muszáj én is el tudok baszni bármennyi pénzt értelmetlenül, de abból már kinőttem.
Mindent kipróbáltam amit akartam, mindent megszereztem amit akartam, igazából csak annyi lenne hogy nyugdíjba vonulok 😁

Nyilván menne a családomnak egy része. Egy másik része némi jótékonykodásra, maradéknak meg a kamataiból vígan éldegélnék. Írta valaki a banki kamatot....na hát már töredék pénzzel sokkal jobb befektetések vannak mint banki kamat. Szétdobnám több felé. Egy részéből részvényeket vennék, másik menne egy alapkezelőbe, harmadik néhány állam államkötvényébe.
3-4milliárd nem olyan sok pénz ha komolyabb befektetésről van szó, szóval azért nagyon nem lehet még mindig ugrálni, ezzel csak egy felső közép osztálybeli életre elég, szóval a fogorvosok és ügyvédek báljára lehetne elmenni, a Csányi bulijára még mindig nem.

Ahhoz meg nyilván nincs tehetségem hogy 100milliárdokat csináljak, bár bevallom nem is izgat a kérdés...ezért is nincs.
Egy X-et én is vennék..........6-ot, akkor egy dupla traileren 2-őt húzva a töltés idő sem zavarna. 😁
Megegy teszla?
Paros-paratlan napokra?
Én már megvettem minden hülyeséget amit akartam. Szerintem csak vennék még napelemet és kivásárolnám a szomszéd traktorost, hogy ne itt pöfékeljen a dízel szarával 🤣