Bléd leírásából itélve valamilyen képzelt vagy,valós személyre lehet gondolni. Te ebből csak egyetlen szót emelsz ki büszkén, hogy mekkora májer vagy 😁
Énmég egyszer se olvastam vagy,hallottam tőle higy migiri migiri 😁
Én sem baszakodnék ingatlannal. Felét kamatoztatnám a másik fele meg arany. Kertitörpéket öntenék belőle azokat az okádék giccsseket lefesteném Őket azt kiraknám a kertbe(kezeit széttáró) Nincs az a marha betörő aki ilyet el akarna lopni, benézne a kertbe, hogy milyen igénytelen giccsparádé szerintem be se törne egyébként se 😅
egyszer régen láttam erről egy doksi filmet szóval az ismertek közül mind koldusbotra jutott a saját önmaga megvalósítása közben 😅
Pár éve rádióban beszéltek egy nyertessel, de arról nem tért ki a szó, hogy hol és mennyit nyertek csak egy szép nagy összeget(meghajlós) Aztán kérdezgették, hogy hogy változott meg az életük. Elmondták, hogy Ők nem szeretnének a nagy nyertesek sorsára jutni így nem herdálnak feleslegesen (kezeit széttáró) Nyilván építettek egy szép családi házat egy jobb szituált környéken de nem palotát, autókat sem cserélik évente stb. Beosztják a nyereményt. Elméletileg időtálló dologba befektették, hogy a gyereknek is maradjon belőle. Dolgozni nem dolgoznak de nem is akartak értelmetlen vállalkozásokat megvalósítani stb. Középkorú pár és úgy kalkulálták nekik az összeg(befektetés) kitart amíg élnek, meg még a gyerek sem fog éhezni(kezeit széttáró) Egy felső középosztály szintű életet élnek éves 1-2 nyaralással természetesen mivel idő van a hobbikra jut egy kicsit több de kb. ennyi(meghajlós) Szóval nem mind1 ki nyer hirtelen nagy összeget. Ha egy 3 műszakos gyári melós aki egész életében annyi pénzt keresett, hogy hónap végére már nem is maradt belőle na azok szokták 1-2 év alatt picsájára verni az összegnek, hogy kézzel fogható nem is marad belőle(kezeit széttáró) A legnagyobb baj szerintem az,hogy amikor kiderül, hogy a környéken ki nyert akkor jönnek a jóbarátok és a rokonok elhordani a pénzt(kezeit széttáró) A másik, hogy minden vágyát egyszerre akarja teljesíteni az ember aztán sok pénzzel a zsebben egész elképesztő vágyak vannak(fejét fogó)
Ha olyan nyeri akinek volt már egyszerre több pénz a zsebébe mint a havi fizetés az jobban tud értelmesen gondolkozni(kezeit széttáró) Mondjuk én egyszer kipróbálnám(fetrengős) Az első dolgom az lenne ha megnyernék néhány mrd-ot, hogy fűtől-fától el kezdenék kölcsön kéregetni amit csak igen nehezen tudnék megadni(vigyorgós) Így a gyanu nem terelődne rám még csak véletlenül sem 🤣
Vannak olyanok akiket viszont megváltoztat a pénz mint ezeket itt: 😂 http://youtu.be/iHLKKfifx1k
hát ilyen kulcsdobálós helyekre nem járok, de egyébként meg igen ha operabálba járnék is ezzel járnék. (kezeit széttáró)
Az én életem valahogy nem a magamutogatásról szól én inkább ha mód van rá kerülöm az ilyesmit(kezeit széttáró)
havi 5+ milla felett minek baszakodni lakással 500 ért?
egy kurvával kevesebb havonta aztán nincs gond a lakásokra
ha meg ingatlan kezelő van elvisz az 500 ezerből 300 ezret
A kimondatlan kérdésre, hogy úgy nyered meg, hogy kvázi nincs semmid mit lehet tenni:
A tőkédre (3.750.000.000) felveszel hitelt a bankból, annyit ami az élet indításhoz kell:
Jó helyen szép ház/lakás amiben laksz: 100.000.000
Plusz 3 lakás amit kiadsz: 120.000.000
Berendezed: 10.000.000
Motort venni kell: 5-10.000.000
Autót bérelni: 250.000-300.000/hó
Mindösszesen kb.: 250.000.000 M Ft.
Ennek a törlesztője a havi kamat 1/3-a.
Tehàt marad havonta megélhetésre:
5.208.333 Ft.
Úgy, hogy a 3 lakásod havonta 500.000 Ft-ot termel.
😉
Gondoljatok bele, megnyered az alap Eurojacpotot, ami 10M €= 3.750.000.000 F, napi árfolyamon.
A legócskább befektetésbe berakod, azaz 2-4 bankba nem itthon, akkor ezért az összegért a bankok egyedi éves kamatot adnak, ami évente 1.5-4% között mozog, de lehet több is, kevesebb nem.
Vegyünk egy éves 2.5 % kamatot:
3.750.000.000 Ft-nál, az 93.750.000 Ft.
Havonta 7.812.500 Ft. Mire nem elég?
És ez csak alap dolog berakod a bankba lekötöd 3 évre. Pont.
Semmi mást nem veszel igénybe.
És most gondolj bele, hogy az OTP-s Csányinak 541.000.000.000 Ft a bevallott! vagyona.
- Ön pályafutása alatt keresett 10 milliárdot. Mire költötte?
- 9,5 milliárdot autókra, luxus utazásokra meg kurvákra költöttem - a maradék 500 millát elpazaroltam ☹️
Énmég egyszer se olvastam vagy,hallottam tőle higy migiri migiri 😁