Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az anyós, belterjes, félrenevelt-nevetlen, korcs pianyalóját? Itt nincs lényeg. Én attól ezerszer többre tartok egy állatot, hogy lakásban tartsak egy négylábút. Pláne a mai kor szokása szerint pótlékként valami helyett.
Nincs itt lényeg.
Mi az, hogy "ti"? velem beszélsz... a csoportos ellenség-kép is tünet 😅
És nem, nem értik meg. Ha megértenék, nem úgy viselkednének, ahogy.
Ja, akkor viszont hogyan vonsz le belőle bármilyen következtetést? Hiszen valamiért csak idekopiztad a linkjét, neked tudni kell.
Ne keressem már vissza, mikor 1x valami családba tartozó kutyát szidtál... jó, nem pont a tiéd, de azért a lényeg átmehetne.
Nem, nem "hozom" fel, csak ti összekeveritek az igazat a nem illő kimondanival. Ezt sohasem tudjátok különválasztani.
A másik? De, de, megérti. Csak ők úgy vannak szocializálva, hogy " na megállj, leszel te még xxxxxxx*".

*= bármilyen embercsoport beilleszthető
Ez egy profilozás... nem azt jelenti, hogy mindenkire mindnek stimmelni kell.
Én egyszer sem kérdőjeleztem meg a tapasztalataidat, sőt, jómagam is hasonlóan gondolom. Viszont az, hogy "nem hazudsz" nem egészen azt jelenti, hogy állandóan fel kell hozni az igazad... legtöbbx sokkal produktívabb hallgatni. Hisz a "nevelésednek" úgyse lesz hatása, akkor minek? hogy elmondhasd magadról, hogy most őszinte voltál? Na ez felesleges sztem, hisz te úgyis tudod, a másik meg úgysem érti.
Legelj te.
Nincs háziállatom.
Bukfenc.
...ja, milyen tünetek? Pl. a 4. pont eredménye neked mi alapján, hogyan derült ki?
(Mondhatnék többet is, de most legyen ez az egy.)
Eddig 95%-ban tőlem annyit olvashattál tényszerűen, amit látok napjában. ha mást is, nyugodtan mutasd meg. Az, hogy az elvárt jópofaság és a történelmi hagyományok miatt hülyének, süketnek- és vaknak kell tettetnünk magunkat, az egy dolog. nekem egyszerűbb a világom, amíg nem hazudok, hiba nem lehet a véleményemben.
De azt az idestova 30 évnyi fórumozás során megtapasztaltam, ha valaki a vitában arra hivatkozik a másiknál, hogy majd az is megöregszik vagy amiről a vita szól, tulajdonképpen elfogyott az érv. Eddig senki nem mondta, hogy amit leírok, hogy láttam, az lehetetlen, nem is történt meg, hazudok, tehát én nem igazán látom értelmét ezen túlmenően a vitának. Ez az egyik.
A másik: a véleményem szerint (de ezt már írtam) az alkohol és a kor kihozza az egyén igazi énjét. Amíg van önuralma, hogy a környezetébe belesimuljon, addig... valami. Azután, hogy már nem képes irányítani a valódi énjét, előjön az, amit többen nem szeretnek.
Megjegyzem neked, az, hogy esetleg én is "ilyen" leszek majd egyszer, az nem jelenti, hogy most át kell lépjek mindenen, és vaksükethülye legyek. Megjegyzem továbbá, hogy a tapasztalatom szerint a látszólagos emberbaráti hályogos szem effektus minden esetben és mindenkinél csak és kizárólag addig tart, amíg nem ő lesz történet szopós végén, mert akkor általában a jellemtelenek elfeledkeznek arról, hogy addig mi volt a véleményük.
Te inkább csak kórosan lusta* vagy (ill. ezt próbálod itt elhitetni 😀) ennek sajna nem tudom az idegen nevét 😁
Lacánk még a saját családját is rühelli, meg a saját háziállatait is - ő tankönyvi eset. Bár ő inkább türelmetlen, a korát ismerve csak azt nem tudtam eldönteni, hogy MÉG türelmetlen, vagy MÁR türelmetlen 😅
* a lustáknak viszont általában jó a probléma megoldó készségük 😁
baszki, akkor én nem is vagyok ilyen szoció izé, pedig utálom az emberek jelentős többségét 😁
fel kell keresnem egy szakembert aki meg tudja mondani milyen típusú hülye vagyok, mert én eddig abban a hitben éltem hogy ilyen antiszociális szopiopata szerű akármi vagyok
Én csak az ostobákat meg az etnikumot nem bírom (elég nagy a közös halmazuk) de te senkit sem... te vagy a súlyosabb 😅
A nyuggerekkel pl. én türelmesebb vagyok.... 1) ők nem direkt hülyék, hanem a kor miatt 2) nemsoká közéjük fogok tartozni 😄
Ezek szerint egy bevallott (részben?) szociopata mondja ezt a másikra. Szerintem EZ alapján te fullban az lehetsz.
Ennek a modern verziója mindig mindenkit mindenért feljelentő szomszéd.
Neked szar lehet így élni(fetrengős) Nekem a Mézgacsaládból a mindig mindenért morgó Máris szomszéd jut rólad eszembe 😅
tej, zsömle, tészta? Oszt mi van a fogyókúrával? Kefir, meg zöldség oszt csókolom(kezeit széttáró)
Teljesen jó(meghajlós)
Miért? mert a tünetek alapján felállítottam a diagnózist? 😃
https://www.hazipatika.com/psz...
Félre ne érts, ezt nem bántóan mondom, csak tényként. Valamelyest én is az vagyok, de én elfogadtam 🤣
Tegyél rá mindenféle matricát.
Anno ilyen dobozkát vettem a toszkánára egy sisakost a jászéktól, ebben van belül egy rögzítő ami kézzel eltávolítható azt akkor vehető le a doboz.
Csak felfelé! 😆
Megyek haza rakom be az akkut a lom hoddaba.
Meg meg talaltam par repedest az idomokon.Azokkal kell kezdeni valamit.
Ja es teleszkop szimering csere.
És melyik irányba? 🤔