Kesz a nagy mű,annyi latszik belole mint blődiböl a kozossegi mediaban,lőtéri kutyat se erdekli se ez se blődi.Szoval mindegy hogy es miből keszult.
A képfeltöltés katasztrófa,át kell méretezni hogy felmenjen.
Nagyjából én is így vagyok vele.Amíg fent kéne tartanom még egy autót,addig nem látom értelmét.Tehát ha jól számolom,8perc alatt kapnék több mint 15ezer km hatótávot.
Nagyjából így, nem vagyunk egyformák, engem már az is erősen zavar ha a kútoszlopnál 2 autó van előttem hosszabb nyári utakon a pályákon megőrülök a várakozástól pedig percekről beszélünk, nemrég a céges kúton ahol elég gagyi a kútoszlop és alig jön mértem az időt, 940l-t tankoltam 8 perc alatt két oldalon közben a kocsi alatt át is húztam a töltőpisztolyt. A jelenlegi felállás mellett nekem csak helyi futkározósnak lenne alkalmas úgy ahogy Pipiék használják többnyire. Nincs azzal baj ha valaki erősen ráér, nekem is kéne, de kellene mellé az is ami most van a kettőre meg nem futja.
Ez a csapat a mi kis társaságunk.
Sokszínű egyéniségűek, azonos értékrendűek és egy irányba gondolkodóak vagyunk.
Az elején a hobbynk kötött össze, a szabad élet érzése, a motorok, a sebesség, határaink feszegetése, a mechanikai alkotás és az "igazán élni" utáni vágy. Most már ezeken felül sokkal mélyebb szövetségben vagyunk.
A barátkozás azonban nagy erőfeszítést, időt, energiát igényel mindenkitől. Nem olyasmiről van szó, amit egy csésze kávé mellett, vagy felszínes, semmitmondó beszéddel el lehet érni - többek közt azért nem, mert nehéz teret és időt kínálni mások számára, új barátként.
Öt lényegi szabályt állapítottunk meg, melyek szükségesek a tartóssághoz: kiállni a barát mellett, amikor nincs ott; fontos híreket megosztani a baráttal; érzelmi támaszt nyújtani, amikor szüksége van rá; bízni egymásban; szükség esetén önként segíteni; és erőfeszítéseket tenni arra, hogy a másikat boldoggá tegyük.
Amikor valakivel a bajban és a jóban együtt vagy, az olyan muníciót, az olyan aranytartalékot képez a jövőre nézve is, ami aztán nagyon sokat segít majd. Megérezzük azt, hogy itt most valami fontos történik és ha volt mire alapozni a barátságot, akkor az összetartás erősödik meg. Ez a siker egyik titka.
Végül a mottónk:
Bízunk képességeinkben, de kérünk téged adj nekünk figyelmet és lehetőséget,
Pontos manővereket, sebességet és dönthetőséget, hogy igazán élvezhessük gépeinket.
Hiszünk a változásban ami örök, mert mi így találjuk meg lelkünk békéjét.
Hiszünk a barátság erejében ami összekovácsol és egyben tart,
Az utolsó gépig, az utolsó csepp benzinig, az utolsó kanyarig és az utolsó pillanatig mi motorozunk.
A képfeltöltés katasztrófa,át kell méretezni hogy felmenjen.
A fekete apol es eltakar.Jo eros lett. 🤣
https://nepszava.hu/3190229_ha...
bár lehet inkább a vicc topicba való 😂
Ez a csapat a mi kis társaságunk.
Sokszínű egyéniségűek, azonos értékrendűek és egy irányba gondolkodóak vagyunk.
Az elején a hobbynk kötött össze, a szabad élet érzése, a motorok, a sebesség, határaink feszegetése, a mechanikai alkotás és az "igazán élni" utáni vágy. Most már ezeken felül sokkal mélyebb szövetségben vagyunk.
A barátkozás azonban nagy erőfeszítést, időt, energiát igényel mindenkitől. Nem olyasmiről van szó, amit egy csésze kávé mellett, vagy felszínes, semmitmondó beszéddel el lehet érni - többek közt azért nem, mert nehéz teret és időt kínálni mások számára, új barátként.
Öt lényegi szabályt állapítottunk meg, melyek szükségesek a tartóssághoz: kiállni a barát mellett, amikor nincs ott; fontos híreket megosztani a baráttal; érzelmi támaszt nyújtani, amikor szüksége van rá; bízni egymásban; szükség esetén önként segíteni; és erőfeszítéseket tenni arra, hogy a másikat boldoggá tegyük.
Amikor valakivel a bajban és a jóban együtt vagy, az olyan muníciót, az olyan aranytartalékot képez a jövőre nézve is, ami aztán nagyon sokat segít majd. Megérezzük azt, hogy itt most valami fontos történik és ha volt mire alapozni a barátságot, akkor az összetartás erősödik meg. Ez a siker egyik titka.
Végül a mottónk:
Bízunk képességeinkben, de kérünk téged adj nekünk figyelmet és lehetőséget,
Pontos manővereket, sebességet és dönthetőséget, hogy igazán élvezhessük gépeinket.
Hiszünk a változásban ami örök, mert mi így találjuk meg lelkünk békéjét.
Hiszünk a barátság erejében ami összekovácsol és egyben tart,
Az utolsó gépig, az utolsó csepp benzinig, az utolsó kanyarig és az utolsó pillanatig mi motorozunk.
Ezek vagyunk mi:
Hunga' Rock Riders Team
Egy aranybánya lesz az a cucc. 😂
napelemeseknél szoktak venni néhányan
2-3 ekkora akku mellett nem számít hogy nem süt a nap egy hétig