Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van évi 3-4-5 alkalom,akkor ami a csövön kifér,aztán azzal el is vagyok.
Mind fekete oszt csokolom.
Mert pl mindent a saját szinével kellene jelölni. Aztán ami ugyan nem.teljesen szabályos, de átjelölni. Árnyékolást pl le kell tekerni kábelben, arra zöldsárga kell. A fehér meg fekete mindenre jó. Kék ha kifejezetten nulla. Szürkét ysli kábelek köpenyénél. Pirosat sárgát zöldet ha jelölni kell valamit. Szóval néha még kevés is.....
Valami megodas kell,persze csakis olcson a honda idomcsavarra,ilyen hulye tavtartos inbusz M6.Kell vagy 10db.
Szervezz egy o1g tüntetést,tuti megjelenik.Bár ő is csak fotelből tudta mit kéne csinálni.Tenni nem tett semmit.
110 km. dákóval megvan oda-vissza(kezeit széttáró)
Pedig szerettem volna 1x gurulni az öreggel, legalább csinált volna pár profi képet a gyönyörűszép csodálatos motorkámról aminek a márkája TRIUMPH csak xólok! 🤣
Ja olyan mint a zebra,fehér csík vagy fekete.....nekem van valahonnan széles,szerintem 5centi körüli.de hogy azt mire találták ki?
mire használod a cirmost? egyáltalán mi a fasznak vannak színek a szigszalagnak a kábel színes 😅
merenyén leszek 2/b állás kocsmától nem messze 😅
Jah,nem is ertettem hogy elborult. 😆
Én fordítva, inkább csak módjával és csak hétvégén.
Eregy keresd meg, nem lax messze tőle 😀
Te meg rosszkor voltál rossz helyen.....
😅 elbasztátok nekem a fasza bogyókát(kezeit széttáró)
rossz szót nem szólt hozzá 😅
Nem szokásom,már kinőttem a piából.Már csak ritkán megy,mondjuk akkor mocskosul.
Mert igénytelen vagy 😁
de a cirmosból? nekem is van fehér, kék, cirmos meg fekete csak nem tudom minek valamiért mindig a feketét használom 😅
Amugy meg hivatalosan sárga zöld 😁
Is......
Zöld sárgát?
De jó! Talizzunk asszonnyal meg sógimmal és nejével leszünk 4esben. 👍️
pont én is ott leszek akkor(kacsintós)
de meg lehet(fetrengős)