Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint megy a cicaharc a semmin? 😄
Már csak pipi hiányzik hozzá.....
Miért lennék.Én tartom a szavam.Megcsinálom egy rekesz sörért.ennyi volt a te kritériumod.Nekem meg annyi hogy fizesd az anyagot és a tervezést,előre utalva.Ahogy érkezik az utalás már készülnek is a tervek.Az elfogadásra kerül aztán már indul is a gyártás.
Szoval hangember vagy,pffffff..........
Ha nincs bizalom,keress más gyártót!Hozott anyaggal nem dolgozok.
Nem,ezt utana koltotted.
De tudodmit,viszek anyagot es tervet.
Mond a címet.Nem,nem kuldom el,szemelyesen viszem.
Nem tartozol a mebizhato gyartok koze,meg a vegen lenyulod az anyagot es aszondod nem kaptad meg a penzt erte.
Feltételeket szabok?Nem,arról volt szó hogy megcsinálom-e egy rekesz sörért.Meg hát,mondtam.neked csak a tervezést és az anyagot kell kifizetned.Hogyne lenne anyag,te nem vagy benne a bizalmas ügyfélkörben.
Szoval mar visszavonulsz es feltetelet szabogatsz.Gerinctelen vagy.
Azt mondtad legyartod,egy szoval se emlitetted hogy annyira sotet vagy ogy nem tudod hogy kell es anyagos sincs.
Hogyafaszba kezdesz el egy fenyezest?
Megkered a tulajt hogy mutassa meg es kocogjon el egy listaval a fenyzőboltba?
A szoropisztolyt is vegye meg neked?
Persze,a legyártást.A tervezést és az anyagot te állod.Természetesen tőled, előreutalva.
Mivel mar kesz,annyira nem,egy delelottos melo,reggel lecsiszmakolom,este kap fasza felnifesteket feketet,igenyes vagyok,igy wery well lessz. 😆
Dehogynem,megegyeztunk egy rekesz sörben.Ha tervezed kapsz két rekesszel.
Nem tudod te azt megfizetni,kell a pénz a bútorbolt rezsijére.
Amúgy a faszért szórakozól te a bútorbolttal? Sokkal jobban megélnél ilyen melókból, és még időd is lenne motorozni.
🤮
Nemá zóli, ez gáz!
Tényleg egy görgős hajlítót kéne szerezni, azzal szépen lehet hajlítani.
Én a hidraulika csöveket, egy ékszíjtárcsán hajlítottam, mert az nem hagyta berogyni. Igaz, az nem olyan kemény acél, viszont vastag falu.
Ilyesmit kéne nekem is csinálni. Oldtimer MZ-re kéne fasza rozsdamentes, de korhű csomagtartót csinálni.
Minta van, csak szétrohadt, és többe van a krómozás, mint újat gyártani, és felpolírozni.
Mondtam,jobb vagy ebben,tervezd meg te.
Vagy nem vagy jó?
Mondtam,küld a terveket!
Maris megszeged a szavad es nem csinalod meg?
Ezekszerint igaz amit az ismerosod mondott.
Nem,eleg fura az oldalidom,3-4 gumágyba benyomhato stift tartja,egyreszt igy nincs kivul elerheto rogzito felulet,kivulre meg egy ini fele kutricat kene csinalni.A hatso labtarto csavarok is melyen ez alatt vannak.
Egyedul a kapaszkodo ami kinyulik belole.Oda kell tenni valamit.
Sikerult.
De blődi mar csinalja nekem.
Akkor buktad.A karbon amúgy sem a te világod,Azt az igényes emberek alkalmazzák.
Az már túl igényes lenne a tulajnak.
Megis mi,doboztartot kerek es egy 1000 rr idomszettet csinalsz?
Tervezd meg te,en nem ertek hozza.
Az nem jó megoldás, hogy veszel egy használt konzolt olcsóért amit találsz, és azon áthegeszted a füleket, hogy a te motorodra jó legyen?
Pontos tervet kérek!Motorral nem sokra megyek,még a végén valami egész más készülne rá.
Inkabb viszem a motort,neked is egyszerubb,es tudod,nem ismerem a centit,te pengebb vagy.
Kuld a cimet.
Nem tudom hogy kell "titkolodz"-ani. Dehogynem,küldjed csak.Pontos tervet kérek.