Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor viszi hozzád az anyagot nem?

Akkor mégis dolgozol hozott anyagból te majom?
Az előbb azt írtad hogy nem.
Jàjjj..... 🤣
Mellébeszelsz szokas szerint.Tehat meg tervekkel sem tudod legyartani.Valahol sejtettem.
Eloszor azt irod le tudod gyartani,jo csinald.
Ja nem,kuldj tervet,jo kuldom a tervet.
Nem eleg a terv,fizesd az anyagot is.Megrendelo kivansaga szerint legyen gyartva.
Jo,kuldom a tervet,fizetem az anyagot.De mivel en vagyok a megrendelo,tervet csnaltatok,fizetem az anyagot,latni szeretnem milyen minosegben dolgozol,mutass barmilyen doboztartot motorra amit te gyartottal.Ez igy szokas.
Valasz az hogy ja nem akarsz meggyozni.
Arrol mar meggyoztel hogy link szar alak vagy es nem gyartasz te semmit carbonbol,csak pofazol.
Na jó, zarjuk ezt a szàjkaratét rövidre, mert unalmas amit ez a sutyerák itt pofázik.

Figyuzz ide gyökér 105.
Május 6-án, Baján lesz egy motoros esküvő, olvass utána, ahol kell.
BÁRKIT szívesen látnak, én sem vagyok rokon, tehát bem kell beszarnod, hogy esetleg többen vàrnak.
Ott talàlkozzunk 11.00 -órakor és barátilag elbeszélgetünk. Csak mi ketten.
Ha eljössz eszmèt cserélünk.
Ha nem jössz el, akkor teljesen lejáratod magad (ha ez még lehetséges) és kiderül, hogy egy súlytalan nulla vagy.
Ja és motorral gyere.
El vagy te tévedve,én nem akarlak téged meggyőzni semmiről.
Jo,akkor kuldenel referencia fenykepeket barmilyen carbon motorkerekpar doboztartorol amit csialtal.
Csak mint megrendelo kerem.Mert eddig nem gyoztel meg arrol hogy barmit tudsz carbonbol csinalni.
Tudod ez már csak azért szokott így lenni hogy az olyan legyen mint amit a megrendelő szeretne.Legutoljára fekvő biciklire csináltam ülést,ott sem úgy volt hogy a megrendelő azt mondta hogy kérek 200db ülést.Én meg csináltam ami jólesett,konkrét tervekkel jött.Ez már csak így működik.
Szimbiozis hol?
Eletemben nem lattam.
Leirta,egyetertek vele,igaza van.
Mit szivsz ennyi halucinacioval?
Mondjuk annyi biztos hogy nem tudsz legyartan egy doboztartot carbonbol egy cbr 600 f3-ra.
Mivel terveket kovetelsz.
Dehogynem,ezért is írtam hogy de nagy a szimbiózis.
Te debil vagy.
Nem tudsz felfogni 5 szót leirva.
tökéletes szimbiózis,már most 23 óra után.....
Csak annyit irtam hogy szinigaz.
Jaja.Egy bimbózó kapcsolat kezdete,pont úgy tud szöveget értelmezni a barom mint te.
Csak annyit irtam hogy szinigaz.
Találtál magadnak egy 23órás tagot?Hát igen,embert barátjáról.....
te ostoba.....
"A tervezést és az anyagot te állod.Természetesen tőled, előreutalva"
Utána: "Hozott anyaggal nem dolgozok"
Mi itt az ellentmondás?Tervezést és anyagot te állod mint költség!Sötét bástya!Nem azt írtam hogy hozza az anyagot.
Jah,szinigaz.
2X IS! ☝️
Zoli, hagyjad már ezt a minőségtelen gyökér kamutűzoltó105 - öt.
Egyszer megkérdeztem tőle, hogy milyen motorja van, csak az a baj, hogy rendes választ nem kaptam.
Tehát itt bassza a rezet egy olyan közösségben ami motoros embereknek lett létrehozva, osztja a nemlétező eszét, terel jobbra-balra és beszólogat.
Csak, ha végigolvasod az elmúlt 10 kommentjét, 25 ellentmondást találsz benne.

Pl.: "A tervezést és az anyagot te állod.Természetesen tőled, előreutalva"
Utána: "Hozott anyaggal nem dolgozok"

Étteeed: Tervezés és az anyagot te viszed, de hozott anyaggal nem dolgozik.
Ez valami sutyerák fogyatékos lehet.
Vagy értelmezési gondja van?

Mindegy, nem ide való.
😂
Ez sok esetben nem tartja vissza mástól sem :D
Viszont van egy rakat parkside gepe,ami okos dolog. 😆
Ehhez nem fog érteni.....nincs semmilyen motorja, de még csak alkatrésze se, a szereléshez meg teljesen tehetségtelen 😅
Lassan jön és mindenkinek válaszol mindenre... Sok-sok külön kommentben :D
De,ezt utolag biggyesztetted hozza,ha valoban gerinces vagy rogton hozzateszed,akkor amikor azt irtad megcsinald.
De se okos se gerinces nem vagy,ezert kezdtel el utolag valtoztatni.
Szokasos link duma.Tizenkettoegytucat vagy.
Erről jut eszembe a pinkmotorszerviz tuti vállalná, egy évet ott is állhat a motorod de kapnál proképeket és kozmetikát ajándékba......