Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

19mm vékonyfalú csövet meg egy görgőre kell ráhajtani egy másik görgővel, amit ha összeillesztesz 19mm a görgők közti lyuk
19mm csore?
Filleres doboztarto lom hoddara,le lett hercsegelve,nem lett szebb. 😆
én régen kipakoltam egy doboz kockacukrot egy tálcára és mindegyikre csepegtettem(ha jól emlékszem 10 cseppet)
aztán úgy hagytam pár napig hogy tuti párologjon el minden alkohol, és ment vissza a dobozba
gyerek meg betolt egyet ha eszébe jutott, ha elpárolog az alkohol akkor cukorral nem gáz az íze
ez már szerintem semmihez(legyintős) 😂
😂
nem lett volna egyszerűbb elmelegíteni 😅
Elég tré lett......mihez kell ilyen hirtelen egy görbe cső?
arra nem, de sok másra igen. Pl nálunk a gyerekek meg mi is alig kapunk el vmi nyavalyát mig akikkel sürün összejárunk.állandóan kehesek. Valamelyik gyerek mindig hazavisz valamit.
megérte volna várni rá 😁
😂
Ha van,de nincs.
ettől a hegeszthető ív sokkal egyszerűbb lenne
ott vágod el ahol csak szeretnéd és 2 hegesztés lenne a 12 helyett
Kozben csőhajlítás pakisztantruck puruttya módszerrel. 😆
A fix uveget tartja egy helyen egy gedva patent.Na az reccsent.
Hát...ennyi.Adja magát.
Üveg kinn,az egesz pattintos kindertojas,ketoldalas ragaszto es par csavar.
Oktávia 3 hatso ajto,üveg hogy a halálba gyün ki kalapács,rombolás nelkül?
Főleg a muanyag az ablak mellett.
Az lehet csak még ne mostanában.
Herpeszre is rohadt jó,fele annyi idő sem kell hozzá mint bármilyen kencéhez amit adnak rá.
Ja,igaz.Mondjuk azt is ki lehetne hagyni.Sok már nincs is hátra nekik.Simán megoldható egy központi rendszerrel,mesterséges intelligenciával meg pláne,csak beírod az adatokat a tüneteket aztán már nyomja is a beutalót a szükséges helyre vagy a szükséges gyógyszert rá.
evvel én is így vagyok emiatt nem is itélem el a buzikat
női segget támadtam már meg, nekem nem igazán jött be
a propolisz égési sérülésekre a legjobb, a patikában nincs olyan szer ami ezt űberelni tudja
ellenben meglehetősen szar érzés az első héten
pl a betadin krém nem bassza a sebet, nem gyullad be miatta ha jó vastagon kened, de valamiért a propolisz sokkal előbb beszárítja és sokkal előbb begyógyul
de az első pár nap azért meglehetősen nagy önfegyelmet kíván, mert az alkohol miatt úgy csíp-mar-harap mint a kurvaanyja
haver krémezte meg minden szart rákent amit az orvos mondott neki és hónapokig szar volt a lába amikor a kipufogó megégette, gyereknek volt egy fél tenyérnyi ugyancsak kipufogós égése, az nem feketetdett be, és tök gyorsan beszáradt, pár hét múlva már csak a var maradt rajta, fürdés után csepegtettünk már csak rá aztán mindig kisebb lett a var és végül leesett a maradék is
havernak vagy egy hónapig váldékozott , sokkal ocsmányabb volt mint a gyereké, pedig nem volt durvább az égés
izmosabb horzsolásokra is fasza, csak hát azt is ki kell bírni
mélyebb vágásokra úgy vettem észre nem az igazi, ott nem gyógyul gyorsabban, gondolom az alkohol roncsolja a szövetet is és nem forr emiatt gyorsan össze
receptet nálunk az asszisztens írja
a vírus óta alig megy a nép a dokihoz, megy a patikáa mondja mi a baja aztán adják a gyógyszert
én meg kb fél deci vízbe nyomok egy kis propoliszt aztán egy korty és lent van, utána eszek egy tiktakkot és nem érzem az ízét
bár meg lehet szokni, csak így töményen elég intenzív
sokan kenyérre meg kockacukorra csepegtetik, én nem szarozok vele
Eh, félek az új dolgoktól és ebben a korban már minek változni? 🥴