beszéljünk az opel asztrákról(kezeit széttáró)
Sógór tavaly vett egy kombit két vektra után(kezeit széttáró)Ö nagy visszalépés volt bár annyi az előnye, hogy még is csak ez kombi(kezeit széttáró)
Az előző hozzászólásomból eszembe jutott ez.
Emlékeztek még ezekre a kv darálókra? Volt egy jellegzetes hangja szinte egész nap mentek(kezeit széttáró) Sosem voltam kv-s de az egész boltot bejárta a finom darált omnia illata(meghajlós) A kőbányai sörök mellett voltak a gépek közvetlen minden boltban településtől függetlenül(fetrengős)
Persze mert ahhoz vagy szokva hogy úgy ülsz bele mint egy rőzse hordó néne.Teljesen mindegy hányan mentek,akkor is akkorát kell görnyedni az A oszlop és a tető síkja miatt.....
nos igen. Kinek mire kell egy autó.(kezeit széttáró) ha már úgy is csak egyedül vagy ketten járnak vele tudtam volna ajánlani a mercédesztől a smartot 😅
Nem iszok Bock-ot, most épp egy 2017-es Oremus szamorodni van nyitva. Miért baxxa ennyire a csőröd a BMW-m, hogy ennyiszer felhozod? Ha még sokáig fusizol és csalsz adót, talán egyszer te is tudsz venni magadnak... 😁
lehet, de akkor is egy sokoldalú megoldás egy személyautóhoz képest és ezt ugyanúgy személyautóként is használhatom(kezeit széttáró)
ti meg jártok vele ketten és hátul a maradék 3 üres ülőhely? Tuti külön adóztatnám az ilyeneket a kihasználatlanság miatt 😂
az nincs de toronyóra meg óralánc lehet(fetrengős)
Azért amikor elindul az ember 1 hetes sátrazásra, olyan helyre ahol a legközelebbi település 20 km akkor úgy pakol, hogy ne kelljen mászkálgatni(fetrengős)
én közelítek az 50 felé (gondolkodós) Én már ilyen földön ülős szarokba gyerekkoromba se szerettem belemászni, most meg pláne nincs hozzá kedvem. Aztán én nem szeretem ha bármit is illesztgetnem kell. pl. tegnap hoztam el egy félbevágott hdf lapot aminek a gyári mérete 2800*2070. Fogalmam sincs a béjemvébe hogy hajtogattam volna be. De szoktam hordani csempét van, hogy csemperagasztót raklap. Olyan is van, hogy raklap cementet emel be a targonca ami önmagába 1,4 tonna(kezeit széttáró) A béjemvé tetőcsomagtartójára feltennék akkor az meg túlméretes lenne magasságra 😂
Sógór tavaly vett egy kombit két vektra után(kezeit széttáró)Ö nagy visszalépés volt bár annyi az előnye, hogy még is csak ez kombi(kezeit széttáró)
Emlékeztek még ezekre a kv darálókra? Volt egy jellegzetes hangja szinte egész nap mentek(kezeit széttáró) Sosem voltam kv-s de az egész boltot bejárta a finom darált omnia illata(meghajlós) A kőbányai sörök mellett voltak a gépek közvetlen minden boltban településtől függetlenül(fetrengős)
A passat olcsobb es csorovagy a phaetonhoz vagy jobb a phaetonnal ezert vetted a passatot?Nekem mindegy,dontsd el.
ti meg jártok vele ketten és hátul a maradék 3 üres ülőhely? Tuti külön adóztatnám az ilyeneket a kihasználatlanság miatt 😂
Azért amikor elindul az ember 1 hetes sátrazásra, olyan helyre ahol a legközelebbi település 20 km akkor úgy pakol, hogy ne kelljen mászkálgatni(fetrengős)