Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tökéletesen bele illik a Balatonfüredi nyári estébe.Menő vagyok mert itt vagyok bock bort iszok és Bmw-vel járok,ja és lenézem azt aki kőbányait iszik
hát én ezt sem tudtam 😅 Minden esetre decemberben csináltam 40kg húsból meg szalonnából kolbászt és megmondom őszintén a világ összes kaviárjára se cserélném el se pirítossal se nélküle 😂
Nem is egy kategória.
Hát ebben van némi igazad - semmiképp se szeretnék rád meg a haverjaidra hasonlítani. 😅
Lehet jó, ami nem drága, de ami a legolcsóbb, az mindig szar. Hogy neked az is megfelel, arról nem én tehetek. Nekem nem.
sok évvel ezelőtt dugtam egy diósdi nőt az volt kaviár mániás
ott ettem pár fajtát de mind szar volt
Pancsolok valami szeszt jól túlárazom és a magadfajta hülyék elhiszik hogy jó.
Azért itt lehet hogy döglött kutya is van,nem?
Na várj,kollégám most vett ilyen hármas bmw-t.konkrétan úgy kell magadat behajtogatni,ilyet csak a huszonéves hülye gyerekek vesznek,aztán ki nőnek belőle,egy része legalábbis.
...mert vajas piritóssal kell enni - a te paraszt beledbe nem való.
A phaetonhoz kepest?
De en csak kerdeztem...
Miért,az olcsó?
nem fogod az életbe neki tudni elmagyarázni(ujjával nemet mutató) mamlasz az egy kek gyerek(kezeit széttáró) Ő az a kifele mutogatós féle(kezeit széttáró) Nem lehet jó semmi ha nem drága(gondolkodós) 2 havonta összeül pár hasonló gondolkodású haverjával egyet zsugázni felnyitnak néhány palack bokkot aztán győzködik egymást, hogy milyen fasza is az 😂 ezek a mentalitású emberek nem fognak változni. Csak akkor érzik jó magukat ha elegánsan öltöznek, kimértek, és bármit is vesznek, fogyasztanak egy a lényeg NE LEGYEN ÁTLAGOS, mert ha átlagos akkor azt az átlag ember is meg tudja venni, megteheti tehát szar.Ki kell tűnni a pórnép közül ezt kőbányaival és skoda feliciával nem lehet(kezeit széttáró)
Sztem is, egy jó házi füstölt... már ketten vagyunk. Akik szerint meg nem jobb, azok 200 millióan 😀
Ezzel ravilagitottal, hogy szubjektiv az egymashoz mericskeles.
Persze, királyfi is van, meg királylány is sok országban, de nem ez a leggyakoribb. És hogy a szegíny legíny megkapja a királylányt meg a fele királyságot - az még ritkább 😁
Ez megint csak nézőpont kérdése kinek mi a jobb(kezeit széttáró) vegyük a szaros béjemvédet meg az én pözsó furgonomat. Fogalmam sincs a fostaligád mennyibe került de az embléma miatt valamivel biztos többe mint az én furgonom. Nos tájékoztatásul közlöm, hogy az a szar amire annyira ki vagy nyúlva nekem nem érne egy tányér pörköltet sem (kezeit széttáró) Sem a melómat nem tudnám vele ellátni sem a hobbimra nem tudnám használni. Ülnék a földön benne az amúgy is szar gerincemmel, ráadásul másik autó felett sose látnék el és ez engem már alapvetően is zavar 30 évnyi furgon vezetés után 😅
Passat nem ér - az köztudott, hogy az mindennél IS jobb! 😄 de csak a patinás, amelyik legalább 10 éves 😁
alig van már olyan bor ami nem szőlőből van
olaszoktól se hordják már egy jó ideje a szart befelé
szóval a leggagyibb öt palackos bor is szőlőbor, csak fel van vizezve elég rendesen
például(kezeit széttáró) Egyszer kóstoltam kaviárt megforgott a számba aztán inkább kiköptem pedig valami drága különleges beluga vagy mia faszom volt. Szalonnával még nem történt ilyen 😅
füstölt szalonna vs kaviár
a szalonna 100x jobb a halpetétől
hát mostanában mintát vesznek és bevizsgálják ha kijön a nav. Ezt onnan tudom mert egyszer láttam.(kezeit széttáró) Aztán tulajdonképen ha nagyon akarják a borokat is meg tudják laboratóriumban különböztetni egymástól(gondolkodós) ha egy 2002 es egribikavéres palackot bevizsgálnak és abba van valami háztáji bor akkor van összehasonlítási alap(gondolkodós) De nem forgok a szakmába így nem tudom. annyit tudok csak, hogy 15 éve 107 kocsma volt a városunkba, most 10 alatt van a számuk(kezeit széttáró)
...és ha az olcsó nem rosszabb mint a drága?
Passat?
volt ismerős aki 5 liter bort megivott egy nap
az kb 0,5 liter tisztaszesz
szóval évente 180 liter....