hát én ezt sem tudtam 😅 Minden esetre decemberben csináltam 40kg húsból meg szalonnából kolbászt és megmondom őszintén a világ összes kaviárjára se cserélném el se pirítossal se nélküle 😂
Hát ebben van némi igazad - semmiképp se szeretnék rád meg a haverjaidra hasonlítani. 😅
Lehet jó, ami nem drága, de ami a legolcsóbb, az mindig szar. Hogy neked az is megfelel, arról nem én tehetek. Nekem nem.
Na várj,kollégám most vett ilyen hármas bmw-t.konkrétan úgy kell magadat behajtogatni,ilyet csak a huszonéves hülye gyerekek vesznek,aztán ki nőnek belőle,egy része legalábbis.
nem fogod az életbe neki tudni elmagyarázni(ujjával nemet mutató) mamlasz az egy kek gyerek(kezeit széttáró) Ő az a kifele mutogatós féle(kezeit széttáró) Nem lehet jó semmi ha nem drága(gondolkodós) 2 havonta összeül pár hasonló gondolkodású haverjával egyet zsugázni felnyitnak néhány palack bokkot aztán győzködik egymást, hogy milyen fasza is az 😂 ezek a mentalitású emberek nem fognak változni. Csak akkor érzik jó magukat ha elegánsan öltöznek, kimértek, és bármit is vesznek, fogyasztanak egy a lényeg NE LEGYEN ÁTLAGOS, mert ha átlagos akkor azt az átlag ember is meg tudja venni, megteheti tehát szar.Ki kell tűnni a pórnép közül ezt kőbányaival és skoda feliciával nem lehet(kezeit széttáró)
Persze, királyfi is van, meg királylány is sok országban, de nem ez a leggyakoribb. És hogy a szegíny legíny megkapja a királylányt meg a fele királyságot - az még ritkább 😁
Ez megint csak nézőpont kérdése kinek mi a jobb(kezeit széttáró) vegyük a szaros béjemvédet meg az én pözsó furgonomat. Fogalmam sincs a fostaligád mennyibe került de az embléma miatt valamivel biztos többe mint az én furgonom. Nos tájékoztatásul közlöm, hogy az a szar amire annyira ki vagy nyúlva nekem nem érne egy tányér pörköltet sem (kezeit széttáró) Sem a melómat nem tudnám vele ellátni sem a hobbimra nem tudnám használni. Ülnék a földön benne az amúgy is szar gerincemmel, ráadásul másik autó felett sose látnék el és ez engem már alapvetően is zavar 30 évnyi furgon vezetés után 😅
alig van már olyan bor ami nem szőlőből van
olaszoktól se hordják már egy jó ideje a szart befelé
szóval a leggagyibb öt palackos bor is szőlőbor, csak fel van vizezve elég rendesen
például(kezeit széttáró) Egyszer kóstoltam kaviárt megforgott a számba aztán inkább kiköptem pedig valami drága különleges beluga vagy mia faszom volt. Szalonnával még nem történt ilyen 😅
hát mostanában mintát vesznek és bevizsgálják ha kijön a nav. Ezt onnan tudom mert egyszer láttam.(kezeit széttáró) Aztán tulajdonképen ha nagyon akarják a borokat is meg tudják laboratóriumban különböztetni egymástól(gondolkodós) ha egy 2002 es egribikavéres palackot bevizsgálnak és abba van valami háztáji bor akkor van összehasonlítási alap(gondolkodós) De nem forgok a szakmába így nem tudom. annyit tudok csak, hogy 15 éve 107 kocsma volt a városunkba, most 10 alatt van a számuk(kezeit széttáró)
Lehet jó, ami nem drága, de ami a legolcsóbb, az mindig szar. Hogy neked az is megfelel, arról nem én tehetek. Nekem nem.
ott ettem pár fajtát de mind szar volt
olaszoktól se hordják már egy jó ideje a szart befelé
szóval a leggagyibb öt palackos bor is szőlőbor, csak fel van vizezve elég rendesen
a szalonna 100x jobb a halpetétől
az kb 0,5 liter tisztaszesz
szóval évente 180 liter....