Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert nem egészben nézed
ha ráérsz nézd meg a 80as években mennyi nap volt évente/évtizedente amikor az átlag hőmérséklet 25 fok felett volt, és nézd meg most
vagy a téli időszakban mennyi -10 fok alatti reggel volt és most
Ne kelljen már itt káromkodnom 😂 😂 😂
https://www.youtube.com/shorts...
sajnos még nem az igazi a netes bútor rendelés
gyártónak kellene árulni, 3-5 plusz emberrel el tudnák látni az egész országot
csak sok megrögzött fasz van a bútor bizniszben is
de ahonnét a konyhába a székeket rendeltük az gyártó volt, saját autóval hozta egy hónapon belül ingyenesen, futárral meg pénzes lett volna
szóval azért nem reménytelen a helyzet
Este lesz majd János áldás is... 😁
Neked is a neten kellene árulnod, vagy 10 éve... akkor már biztos volt, hogy az ilyen boltoknak csak múltja van 🙁 Az ikeja is többet ad el on-line, mint a bazi nagy boltjaiban.
Az on-line kereskedelem minden területen megette a boltokat, először a számtech-ben, azt átéltem én is. Nálunk is az ilyen One Man Band vállalkozások dőltek ki először, mint a tiéd. Én tudom, min mész át...és miért nem tucc 3 hétre eltűnni...
"Volt is, János... lesz is, János!" :D
Múltkor igen jó idő volt egyet lődörögni.
Hát, akkor egy hetet várnod kell, jövő vasárnaptól mondanak 20 fokokat.
A tények kegyetlen dolgok.
Ha ezt meg tudom venni, akkor annak a pár kiszállásnak költségét valahogyan kipengetem.
Nem , nem jó ! Én szeretném ha már égetné a nap a hátamat , és nem kellene a vízeket eregetnem a fagy miatt ! Az lenne a jó !
Ha ide kérsz kiszállást az feláras lesz 😂 😂 😂 😂
Megmondom.
A felmelegedés (1 - 2 Celsius) nem egyformán mindenhol, ezért szélsőségesebbé válik az időjárás. Ez hatásaiban, gyakoriságukban- és impedanciájában jelenik meg, pl. mint ma, a légtömegek északról hoznak hideget.
Így jó?
Szerinted neten ki arulja?A hegesztő? 😆
Majd nyáron meglátod, ha a tél nem lett volna elég. :D
Azt mondjátok meg , mivan a globális felmelegedéssel , hol akadt el , hogy ilyen qrva hideg van ?! Gyerekkoromba húsvétkor szandálba meg trikóba rohangáltunk , most meg erregetem még mindíg a vizet a pumpáról meg a mixerről , nehogy elfaggyanak a csapok , csövek ! 🧐
Csak egy példa volt a számtalan sok közül.
De nem látod a lényeget: a part (erdő) látótávolságban van, így a helyi teszkót és lidlit simán felkereshetem kefírért, mert hal a vízben és vad az erdőben van, kefírt még nem láttam úszni (futni).
én az erdőbe cuccolnék ki, mert nem szeretem a tengert annyira hogy odaköltözzek
erdő+ valami fasza patak pont elég mindenre
sajtot mi rúdban veszzük aztán szét van osztva anyámék-anyós-nekünk aztán nem vészesen drága
kobász meg ilyenek a piacon a termelőtől, az sem vészesen drága
kenyeret sütünk itthon az meg végképp olcsó, csomó lekvárom van az is egész olcsó, szóval olcsón lehet hízni
zöldségfélét nem veszünk mert drága, ráadásul kalória sincs benne 😂
Én gardróbbal gondoltam annak idején megoldani, de a nej másképpen gondolta a későbbiekben.
De amikor egyedül maradok, és építek új házat, akkor előveszem a régi ötletet.
..vagy a lakatlan sziget lottónyereményből.
Nem pangás szerintem, hanem inkább jobban elgondolkodnak, és nem megy az esztelen vásárlás, lásd a boltok hiába csökkentik az árakat (élelmiszer) nem vesznek többet, hanem csak jobbára a szükségeset. Én sem veszem azt a sajtot ami 400 helyett 1000ft azt pár deka csak. Jól ott hagyom a polcon.
EZT értettem, a fa (mint alapanyag) és a nem gondolkodó megbízók közti összefüggést nem vágom.
szerintem elkezdődött a pangás, ismerős felhívott egy vízvezeték szerelőt aztán másnapra már volt annyi ideje hogy felmérje mit kell csinálni aztán egy héten velül mindennel is kész volt
egy éve még ez ilyen 3 hónapon túl lett volna
Köszönöm 😁 😆 👍️ 👍️ 👍️