Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Költőien hogy bútor "fából" van " 😁
De igen tudom hogy darál lék + műanyag + fasz tudja mi most már a bútor
De azért gazdagéknak még fából csinálják a bútort
Úgy legyen Zoli!
ha újra 20 éves lehetnék akkor csak fa és saválló dolgok jönnének a lakásba
kurva sok pénzt meg lehet velük spórolni
persze az aktuális divatot ki kell hagyni az életvitelből
pl csináltattam egy könyvespolcot olyan 30 éve, könyv már nincs rajta, de jó lett mindenféle kacat tartónak, azóta is hibátlan, mint a tv szekrény, az is full fa bazi erős a teteje mert anno a nagy tv nagy súly volt, de most a tv lapos meg könnyű aztán elfér mögötte a 2x 300w hangfal
szóval ezek a jól méretezett fa cuccok örök élet
ja és az ágyam az is fa és hiába vagyok 160kg meg sem nyekken alattam pedig az is 20+éves
a pozdorja gardróbszekrény ajtó meg fél évesen görbe volt, és a geci bútorboltos nem cserélte ki
azóta nem is járok bútorboltba inkább a netről rendeltünk a gyereknek bútort, haljon éhen a genya boltos
Az se rossz, egy kabriós tengerpart, nekem csak panoráma tetőm van, de abból is jó lesz megcsodálni a svájci hegyeket. Na meg amit Zolinak is mondtam, nem szeretném még szögre akasztani a sisakot! 😉
Csak kelljen sok hely ahova a bűtort szánják , meg ahova a papírral kell bekopogtatni , akkor lesz nekem is sok hely ahova belógassam az ormányom , és fröcskölhetem a betont ! 🙃
Eljön az is, a kisebbik gyerek háza idén teljesen elkészül, ha ők rendben lesznek, újra felkerülnek a dobozok és remélhetően vissza jön a régi rutin is.
Fából készülhet ugye bútor, meg papír is. Mindkettőjük munkájához kell, kinek ez, kinek az.
Ezt most én nem értem. Zoli? Fa?
Jó szaga lehet a büdösének. A nagy macskának! 😁
A legtobbje nem fa.
Csak tréfa.
Melyiket miért ? Mert zörög a kibaszott tállal és zavar , vagy a másik aki flegma , és nem ad enni a cicának ? 🙃
Mi majd repülővel megyünk, de tervezek nem idénre aranypartra egy hetet félpanzióval, de autóval azt majd kabriózunk a tengerparton. 😋
Barmikor ha ugy adodna motorral nennek.
Olyan mint a bicikli,nem lehet elfelejteni.
Ja értem 😁
Na mindegy a lényeg hogy vágjuk ki a fákat hogy Zolinak legyen bútor amit elad nekem meg papíralapú nyomtatvány amit húrcibálhatok 😂 😂
És le számítógépél 😂 🤣 😂
Mi majd ősszel, de nem motorral, az elmúlt két évben olyan keveset motoroztam (idén se lesz másképp), hogy nem vállalok be egy ekkora utat, pedig nagyon hívogatóak a svájci hegyek. Pár éve még megvolt a kis 125-ös CB-je, azzal motoroztam ott, felejthetetlen élmény volt!
őszintén
ki baszná pofán a macskát?
https://www.youtube.com/shorts...
Nem azon az egy munkán van a hangsúly mert nekem adnak többet naponta hetente
Csak ez valamiért így alakult lehet hogy valamivel meg csúsztak vagy lemaradt és ki kellet egészíteni tököm tuja .
Igazából nem kötnek mindet a oromra és igazából nekem három fontos dolgot kel tudnom
Pénzt elkérni , kezdő cím , végző cím , ja és minél gyorsabban 😁
Ez van többet nem tudok hozzátelni (szólni)
Köszönöm előre is, megfontolás tárgyává teszem. Pláne köszönöm az igyekezetet a lényegre törő válasz megfogalmazására.
Nyilván az okos kihasználja a korunk vívmányait - mert nem csak hátrányai vannak - a kivételeket meg rugalmasan kezeli. Volt nekem is olyan egy alkalommal, amikor hivatalos, eredeti papírt kellett a fővárosba vinnem, de az a maxi vízfej volt. Hiába van cégkapu, hiába elektronikus aláírás, akkor is.
Ha egyszer eljutsz odáig, hogy belátod milyen tiszteletlenül írsz (lásd az előző hsz.) akkor lehet szánok rád időt.
Mikor voltal 3 hetrt egyhuzamban nyaralni?
Mindegyik munkadbol egyszerre.
gyereknek többszázerzes szerződései vannak, persze ez nem céges több 10 vagy 100 millás szerződések, de úgy küldi el mindet hogy aláírja lefotózza aztán elküldi a fotót
aztán ha összejön egy borítékravaló akkor elpostázza a papírokat vagy ha épp összefutnak vakami rendezvényen akkor elviszi
egy külföldi volt eddig ami elküldte a futárt aláírta a szerződést és vitte a futár vissza a papírt, de az hozott terméket is
sok 50+ cégvezető még a 80as évesk színvonalán él, okos telefonja is csak azért van mert mindenki lapossal jár aztán kb arra használja amint a pipi a nokiát
De én nem rólad írtam, hanem a megbízódról.
Én honnan tudjam hogy mi megy gépen és mi papíron ?????? 😃
Én szerényen bútorozót agyam annyit fog fel hogy ezt vigyem itt egy kis pénzért 🤑 cserébe én örülök 😁 és húzom a gázt azt ennyi 😁 😂 😂 😂 😍
De ha így mondod rohadjon meg email 😂 😂 😂
Én? Eldönteni? Te ezt olvastad ki a véleményemből?
Azt azért jelezném, hogy te nem szereted az egykaptafás véleményeket, de te azért a #5821997 -ben elköveted ugyanezt.
Nem probléma ez neked? Nem, azt látom.