Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek lennék?Semmi értelme nem lenne,szerinted nem volt nyomós okom felhagyni vele a jelenlegi felállásért?
Köszönöm szépen élni fogok vele 😊 😁 motorozással összekötve .........................de csak lődörgőssel

Ezt meg a vállalkozós teámhoz 😂 😂 😂
https://www.youtube.com/shorts...
Már leírta, mert swarcban dolgozik, TÖRVÉNYESEN 😀
Mi ez, ebéd? én most reggeliztem fél órája, az ágyban 😁 még most is fexem, és a notin olvasgatok 😁
Gyere szívesen látunk egy ebédre.
Nekem nem kell magyaráznod a kiskert, 25 évig csináltam. Alap, hogy a vevő hülye, és határozatlan, és ennek mindig a boltos itta meg a levét - mert elküldeni az anyjába nem lehet a vevőt (bár erre nálam volt példa, fel is jelentett, de nem lett ügy belőle, mert az embernek már a sokadik ilyen ügye volt, ismerték a fogyasztóvédelemnél 😄)
Szóval netes. Persze, ott az elállás, de az létezett mindig is, csak rövidebb volt. Ha visszajön a cucc, megy a raktárkészletedre, na bumm, hisz te írtad, hogy így is 50 milla... előbb-utóbb lesz rá madár, főleg, ha megakciózod. Ennek ellenére mégis a netes mód a nyerő, ezt mutatja a statisztika, az meg nem téved.
Meg a másik, amivel biztosan találkoztál: bemegy hozzád a madár, körülnéz, kipróbálja a 400 ezres kanapét, te elmesélsz neki róla mindent. Ő megköszöni, elmegy, és megrendeli a neten, mert megtalálta valahol 399-ért... az ilyen tetűkkel se tucc mit tenni.
Oda kéne már költöznöm 😂 😂
Jól is néz ki finomom is lehet 😋
Mondjuk azt nem értem, hogy gagyi dolgokon kívül miért vesz bárki drágább cuccot a neten? Én olyasmit amit nem fogok a kezemben nem akarnám megvenni mert sosem olyan mint a képeken na meg ruhánál a méret. Azt pedig megvetem ha valaki bemegy egy boltba, ki-felpróbálja a terméket oszt kifordul a boltból és megveszi neten 10%-ak olcsóbban, az alja puruttya dolog.
Ha azt mondod ket het meg nehany nap,akkor nem 3 het.
Es hogy kepzeled hogy forummal toltod a szabadsagod a család helyett, milyen apa vagy cseszd meg?
Trehány.
Akkor viszont azt értem, miért nem vagy MÁR az.
Bolgáréknál.
Cseszd meg,3hétig nem dolgozok.Térerő ott is van.Aztén ha idő engedi,miért ne tenném.Nyugodt lehetsz hogy nem a hasznos idő helyett olvasom a hülyeséged.
Na na,78ba április 20án esett a hó.
De nem 3 het.Es forumon ugyanugy voltal,kinnem hagynal egy napot sem.
Aranypart?Hol?
Tavaly,idén is megyek nyáron,minden évben.Pont tegnap foglaltam a szállást két hét,meg előtte utána van pár nap itthon.
Ezekből a hsz-ekből az jön le, hogy mennyire egyszerű vagy és ezzel mennyire szerencsés is.
De voltam
Netes vasarlasokkal a legtobb gond a "eszeveszett kattintok"-al van.siman elallhat a vettltol ket het utan is.
Azonkivul egy ulogarnitura vagy ágy kenyelmet nehezen lehet vizsgalni neten.
Most kepzelj el egy jelenleg egymillios silver 3-1-1 et antik konyakban te megrendelnel egy ilyen oldal alapjan?
http://comforte.hu/termekeink/...
Szamtech,de meg egy szekrenysor is mertani es egyeb adatok alapjan konnyebb.
De egy ilyen garnitura?
Amugy nekem is kockazatos igy.
Teszem azt rakattint,atutalja,kiviszi a fuvaros,es a vevo elfelejti hogy a cucc 2 meter,az ajto magassag meg 190.
Nem lehet bevinni,ablak kicsi es osztott.
Ilyenkor te szepen visszautalod a cucc árát es tulajdonodba kerul egy fasza garnitura.Mert a vevot vedi az elallas joga,ami bolti eladasra nem vonatkozik.
A kovetkezo blodi vagy ini fele roggyant megoldas hogy kuldjem vissza a gyartohoz,hisz egyszeru.
Ja,a gyartonal ez egyszer mukodhet,utana a budos eletbe nem kapsz ujra arut,neki is veszteseg egy ilyen.Es nem nincs tul sok masik ceg a piacon.
Gyorsan le lehet a forgotőkét ilyen miatt leamortizalni.
A masik fele,vevoi oldal.
Volt benn olyan aki kis kanapet akart,mert rendelt neten,megott,iszonyat zilalt csomagban utve-verve,szarul mukodott stb.Visdzakuldesi processz,ket-harom hetig vartak a ceget,visszavettek,penz meg plusz ket-harom hetig jott.Szemmel jol lathatoan a cucc volt 4-5x siman kikuldve es visszahozva,es meg lesz is.
De egy vevo ipse megkerdezte mi lesz a jysk barmikor 1 honapon belul visszakuldott matracaival.
A valadz tisztitas utan eladjuk masnak.Fasza.
Es megint jon a hulye vedekezes,a szallodaban is mas utan fekszik az ember.
Ja,de a vevo azert rendel hogy egy ujat kapjon uj aron,nem egy tisztitott ki tudja mennyit es ki hasznalta cuccert uj arat.
Azonkivul fura de tobb forgalom tobb munka.Egyenlore ennyibol tisztes megelhetesem van.
Nem telik tizeves cr passatra de nem is kell.
Csak sok vele a jarulekos gond.
Szerencse, hogy szigeten élők elég ritkán vehetnek igénybe efféle szolgáltatásokat.
...vagy megtagadhatnak bizonyos esetekben vállalást?
gondolom az első szállítás után egyből átírnák az üzetszabályzatukat.....
Pár futárcéget meg lehetne szopatni! 😃 A vállalási szerződésükben soha nincs a "hova" csak a súly meg a tarifa... Ha ez a sziget a mellette lévő országhoz tartozik, akkor ugyanazzal a tarifával és idő garanciával kell szállítaniuk oda is 😁
Egy fenét volt "jó idő"... nem te írtad, hogy este hazafelé fáztál, mint a kutya télen? 😃
Az, hogy pár elvonási tünetes idióta kirajzott az utakra, amint kicsit kisütött a nap, az nem "jó idő".