akkor ott nem sokat érnek azok az emberek.......
még egy ezrest se ér meg az életük, még akkor sem ha a cég semmit sem ér meg
ettől a jobbágyak többet értek az 1300-as években
15.000 ft ez a mutatvány 😃
Mondjuk hívnak folyamatosan amikor ráérek 1-2 óra alatt ki vinni
Amit leírtam ritka de azért akad ilyen is viszont azon a egy két alkalommal lehet imidzset növelni és a elégedettségi szintet betonozni 😁 hogy "én vagyok a legszuperebb tessék velem dolgoztatni " mert ezt is megoldom 😂 😂 😂
de lehet ezért vagyok csóró 😂
Talán neked is vissza kellene olvasni, voltak ott súlyos mondatok, még ha nem is a te részedről. Az hogy milyen az ember, nem az dönti el hogy itthon marad, vagy kint él, egyedül az "egykaptafás" kijelentések nem tetszettek, azt meg nem te döntöd el, hogy ezért szót emelek, vagy nem.
Csütörtökön tudták, hogy pénteken reggel 07:30-ig valaminek el kell jutnia valahová, és péntek reggel 07:00-ig aludtak?
Amikor nálunk kell egy dokumentum azonnalra, akkor én elküldöm másolatban csatolva elektronikusan, hogy a kolléga dolgozhasson belőle, eredetben meg ahogy illik, hivatalos úton*.
Ha minden válalkozó megteszi ezt akkor nem történik ilyen.Lehúzom a rolót 3hétre és elmennek máshova?De aztán az a másik is le fogja húzni akkor meg onnan mennek el,simán fent lehet tartani az egyensúlyt.És még valami,az elégedett ügyfél ki fogja várni azt a 3hetet.
Én nem tudom. Soha nem érdekelt kinek miből mennyije van, mert nem azt kell beosszuk asszonykámmal, hanem amit mi kapirgálunk össze együtt. Senkire nem nézünk irigykedve, sőt tudunk örülni más gyarapodásának vagy bárminek, ami másnak örömet okoz vagy lépett az élete útján előbbre. Pl. tegnap egyik barátunk haza hozhatta vatta új CB1000R hoddáját trapper kékben aminek szintén nagyon örülünk.
Remélhetőleg ráfing6ok majd az ülésére. 😇
Ezt kár emlegetned, mert alapból szerintem senki nem kifogásolta, ha máshol próbál szerencsét. Amit kifogásoltak itt egyesek, az az egész, amit a kint lévők közül sokan művelnek.
Írjam le még egyszer, mik a kifogásolt dolgok, vagy visszaolvasod korábbról?
(Figyelem! A gyengébbeknek: oda írtam a "sokan"-t, ami azt jelenti a gyengébbeknek, hogy nem MIND.)
ha 20 ember élete múlik ezen megy egy cég jövője akkor ezért a mutatványért el kell kérni alsó hangon 5 millát
ha a cég csak 1 millát is ér akkor az emberi életekért az a 200 ezer elég pitiáner összeg
Van, de ez csak egy sok közül, mert a kint boldoguló fiatalok is milyen károsak, de az itthoni ügyeskedésre meg büszke mind... na mindegy a baj tényleg nagy.
Gyerek hazajön az ünnepekre? Mert úgy igazi az ünnep. Mi is várjuk, vasárnap estére, áldott húsvétot Nektek is!
Mert nem így van?
Én azt olvastam ki az eddigiekből, hogy egyesek nem értik (nem akarják) meg, hogy ha egy vállalkozás bezárná a boltot hetekre, akkor nem arról van szó, hogy a vállalkozónak nincs annyi pénze a számláján, hogy addig az időig kihúzza kenyéren és vízen, vagy akár JOBBAN, hanem arról, hogy a mai világ fogyasztási szokásai miatt annyi kuncsaftot veszíthet, ami már tényleg meglátszik a könyvelésben.
EZT nem fogja fel egy tróger (ha már megnevezték helyettem) mert soha az életben nem kellett előre gondolkodnia, mert a gépsornál ezt nem kell.
Azt hiszem pl. pályázzatok ..........de állatlába nem látok bele a csomagba borítékba 😁
Hogy miért ?????????? Azt nem tudom meg mondani csak saccolni ................................................ rossz tervezés = kapkodás , emberi hülyeség = kapkodás ,én ilyesmikre gondolok
De volt olyan is hogy csütörtökök délután 4-kor szóltak péntek reggel legyek náluk nyitásra 7 órakor
Na ott is voltam Budaörsről el kéne vinni ezt a borítékot 15 kerületbe ...........ja bocs hét harmincig oda kell érni nagyon fontos 20 ember élete múlik rajta +plusz a cég . Mi van ????????? Persze gyors ocsúdásból kisebb szabálytálkódáson át 23 perc alatt megoldottam 😁 👍️ (Robogós nem motoros) Na de akkor is ilyet kérni .........és kérik szemrebbenés nélkül
ez sem teljesen igaz
ha egyszer rászoktatod az ügyfél kört arra hogy lehet hülye mert te megoldasz mindent, akkor nem kell ezen csodálkozni hogy minden hülye nálad vásárol
még egy ezrest se ér meg az életük, még akkor sem ha a cég semmit sem ér meg
ettől a jobbágyak többet értek az 1300-as években