Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd felhozom a mostani továbbképzésen, hátha megosztják velem a titkot 😂
Olyan kód kene az app-ba hogy lejelentes utan ingyen van. 🤔
Ja, mert nekünk nincs is gázunk. Minden is villanyos.
Most basztunk fel még napelemeket szeptemberben, így azt számoltuk, hogy lehet túl is fogunk termelni jövőre 😂
Mondjuk ha megszűnik az éves szaldo, akkor majd nem vigyorgok így 🙈
Hogymiafaszvan? 😅🙈
most ilyen irányú segítség nem kell az majd a türk államoktól kell az idei szezonra petya megmondta 😅
Minden esetre én be vagyok tárolva fával a következő évet kihúzom ha nem lesz gáz. Mert ha ez a törökökön múlik akkor az olyan mint a kutya vacsorája szóval bizonytalan 😅 Mondjuk petya a héten most fényesre nyalta a törökök seggét majd látjuk, hogy jut e rezsilimites gáz(gondolkodós) Bár szerintem a tárolóink pangani fognak mint ahogy már most is panganak(gondolkodós)
Második mondat mentve nyuktázva 😁
Mi legyen a jelszó ? .............amire elöjösz 😆
Végülis,felfigyel rá az ember.....
3 hete apám hívott fel már, hogy anyámnak megint idegösszeroppanása van és azonnal el kellene azon gondolkodnom, hogy miért nem segítek nekik és megyek vissza, mert nem vagyok normális, de itt mindent csak én látok át és csak én tudok segíteni.
Egyszerűen ezredjére is nemet mondtam.
Sajnálom anyámat, de hiába küzdöttem 10x évig, mindig én voltam a hülye. És aki nem akarja igazán, hogy megmentsék, hanem folyamatosan keveri a szart, annak én már nem is akarok segíteni, mert felesleges időpocsékolás.
Narrátor . Morgan Freeman
-És mégse lehetett pótolni . 😂
Amúgy anyám mai napig hajmeresztő összeesküvés-elméletekkel támad és hogy minden rossz okozója én vagyok. Elég ezt 1-2 hetente hallgatnom, nem hiányzik napi szinten 🤦
És imádom a távmunkám 😁 ha kell valakinek segítség lakossági földgáz ügyeknél, szóljon. Ha van hozzá jogosultságom, segítek 😅
úgy legyen(meghajlós)
Nem azon derülök, hogy lefele haladnak, hanem azon, hogy mindig azzal jöttek, hogy pótolható vagyok. Ehhez képest mióta nem vagyok ott, lassacskán minden tönkremegy.
Sajnos nem becsültek meg soha, most meg már én nem vagyok hajlandó tönkretenni jobban az idegrendszerem miattuk. Annyira nyugodtabb lett az életem, hogy ez mindennél többet ér.
Siman feldarabolhattad volna oket,es egy bazinagy lelancolt hutoladaban tarolhatnad a serclit.
biztos jókat derülsz(gondolkodós) szerintem én már elmondtam erről a véleményemet de te tudod(kezeit széttáró) ezeknek szokott sírás lenni a vége de ne úgy legyen(kezeit széttáró)
Azaz!
De legalább egy éve végre tudok aludni és nem vagyok egy idegroncs ☺️
Komoly dizájn piac van ...........és valamivel ki kell tűnni 😆 hát ha úgy vesszük sikerült 😂 😂 😂
Csaladgyilkos! 😆
Már egy éve, hogy felmondtam a családi cégnél.
Azóta abbahagyták a fuvarozást, elveszítették a kukásautó-javítás tendert és 2 napja a hatóság bezárta a műszaki vizsgabázist is 🤣
Persze minimum 2 hetente megkapom, hogy menjek vissza, de már várom, hogy mikor esnek nekem, hogy a cég is miattam megy tönkre 😂😂😂
ez olyan izlésficamos darab a volvó kinézetű amit én tettem az elég fajintos(kezeit széttáró)
inkább ilyenről(kezeit széttáró)
Lehet,de ha hozzatesszuk meg a tokás-szarós kepeidet az rosdzabb kinzas mint a Gitmo vizes-rongyos vallatasai.
😂 nekem pont ez jutott eszembe 😆
Csak mert ilyesmit 2016-ban vizsgáztattunk először 😅