Az ismerosom, aki az autokereskedonel melozik, az is azt mondta, hogy korrekt. Nem tudok okosat mondani, mert nem lattam belul se ujat, se tobb evest. Kivulrol nem rossz, de kivulrol az Alfa Mito is tetszik, de nem kene :)
vezettél ford kamiont? én annó láttam róla jutubos videót nekem tetszett a gép(meghajlós) Mi a baj egyébként velük? Most azon kívűl, hogy ford persze az önmagába is egy hiba de arra gondoltam kamionba megcsinálták faszán(gondolkodós) Egyébként én úton még nem láttam ford kamiont sose(kezeit széttáró)
Mi, a ford kamionok? Arról beszélek, hogy engem ez az mg azokra emlékeztet, de majd meglátjuk 10 év múlva, jelenleg nem sokkal kerül kevesebbe mint egy sangyong tivoli vagy egy vitara, de azért tök más kategória, jóval olcsóbban talán érdekes lehetne.
Most néztem nemrég és látszik ami látszik, 2 éve áradoztam az új ford kamionokról, de ma már 3 évesek az elsők és hát az van amit írtam, ez a kínai mg se nagyon tűnik másnak. Anno kipróbáltam az orosz lada grantát, hát vazz rögtön elvágta a kezem a kormány belsején lévő éles öntésről ottmaradt perem amit nem vágtak le.
Én úgy tudom a Triumph márkanév kettő teljesen különálló cég egyforma névvel, de független egymástól.
Ugye az egyik fehérnemű, a másik pedig motor és autókat gyártó (gyártott) cég.
Akárhogy is nézem nekem Triumph motorkerékpárom van, amit rohadtul nem bánok. 😋 😇
Ugye az egyik fehérnemű, a másik pedig motor és autókat gyártó (gyártott) cég.
Akárhogy is nézem nekem Triumph motorkerékpárom van, amit rohadtul nem bánok. 😋 😇