Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod, ezért jó az archeimereseknek.
Nem szeretem a szeptembert, már a hangzása is rossz.
Plusz ,melóba jövet a kocsi automata klímája fűteni kezdett
Eddig elég volt egy farmer, póló városban, most meg öltözhetek be, cipelhetem a termoruhát, esőruhát, lehulló levelektől taknyosak a kanyarok, fujjjj
de kurva erős itt minden picsa
kivagyok ettől...mint a hülye filmeken,mikor 47 kilós cicák ütnek ki szétgyúrt kommandósokat golyóálló mellényen,meg acélsisakon keresztül...faszomat..
milyen palikkal voltatok ti? szerintem épp menstruált mindegyik,mikor elvertétek őket
A gondolatnak (nem a szavakról,nem a tettekről van most) teremtő ereje van...ez nem új,mindig is igy van.Az alkimia kapuja a hála,a teljesség remediuma.
De igényes vagy...tiszta gatya minek?
Nem azt mondom hgoy ne lenne szép meg még ne lenne lehetőség motorozni is. Meg nekem is elegem van a 40 fokból de akkor is lehangoló. Nekem a Szeptember olyan mint az újév. csak nem az évnek van vége hanem a szezonnak. De akkor is belegondolok hogy mennyi mindenre nem volt időm és mennyi minden nem sikerült amit kigondoltam. Persze egy halom olyan dolog is történt amire jó visszagondolni. De amikor az ember ilyen depressziós akkor nehéz a jóra koncentrálni.
én már nagyon vártam ezt:
1, végre nem lesz 40 fok
2, színes lesz a táj, változás, újdonság, hullanak a levelek, van vmi cselekmény történés a természetben
3, másfél év szünet után újra iskolapadba ülök, de úgy hogy a motorom is a tanteremben lesz - waaa (igazából ő sokszor volt már bent tanulni, most csak én is mellé megyek)
4, hónap végén irány az Alpok
Nem szeretem a Szeptembert. Olyankor mindig nyomasztani kezd hogy hamarosan vége a szezonnak és tolhatom lassan vissza a malacot a műhelybe és megint kocsiba kényszerűlök. Új melót sem találtam még mindig és olyan nyaaaaa az egész.
Friss pénteki , szeptemberi reggelt! Új hónap, új célok!!
Reggelt mindenkinek!
Miről maradtam le tegnap délután ?
Nem kèrlek nem olyan egyáltalán.
Azután meg elment a kocsmába méltóképpen megünnepelni.
Ex kollègám idèztem ő mondta ezt mindig.
Máár mooooosssstttt? Jó cégnél dolgozol bazzzz
Beléd is reggelt
Én várom a 8cadikát, báár 4 hónapja leszarom, mert marad elég
Jó napot kívánok ma ünnep van fizetès...
Na fasza, az Uram valamit torokfajos-takonykoros szart osszeszedett. Ez hianyzik meg nekem a kotelezo fekves melle,
hogy esetleg megfertozzon
Amugy meg azt nem irhattam, hogy szep hajnalt , hogy hangzik mar...
Reggeleztek itt össze-vissza hajnalban....
Jóestét!
Mink majd délután nyitunk pár sört
Jut eszembe
1óra és vége a melónak
Irány a kocsma
Reggelt!
Itt volt már az ideje
De te még ráérsz suliba küldeni a krampuszt
Ne kapkod el
Reggelt! Lehet az iskolaba iranyitani a kölköket!
Bakker, szeptember van...
Teccenek ezek az életből vett példabeszédek!
Társkereső
Egy időben jobban érdeklődtem a rés iránt és belementem egy netes randiba
Olyan csúnya nővel se előtte se utána még nem találkoztam
De voltak pozitív tulajdonságai
5kor futottunk össze a lurdy előtt 8után meg már a pelenkázóban reszeltem pár sör után
A mája nagyon szép fehér volt.... a puska nem is bírta sokáig egy hét után megszöktem
Brrr
Ott megfogadtam hogy a mércét magasabbra kell emelni......sokkal magasabbra
Egy férfi nagyon egyszerű entitás
Ha ban kaja meg pina és tiszta gatya nem fog félredugni
Ebből kiindulva csak a nő lehet hibás ilyen esetben, szóval a nőt kell pofozni
én pasit akkor bántottam, mikor kiderült, hogy megcsalt, akkora pofont kapott, hogy padlóra esett (szó szerint) .... , de ez régen volt... nagyon régen... mióta motorozom, minden esetleges "indulatom" ott "vezetem" le