Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te most a hüvely izomzatáról beszélsz? Az tényleg "szép" és főleg hasznos....
Az vagy.
Izom kell a lányra is....
Csak a,lányok még lustábbak mint a,kanok és olyannal védekeznek hogy az izmos lány nem szép.....
De b+ a legszebb ami egy nőn lehet az az izom, mielőtt lehurrogna mindenki nem az a,leszárított testépítős a,szép...
Ja és még mindig genya vagyok
Azért most se vagy vékony
Ja igen én meg genya vagyok kár mondani
Epp egy doki mondta meg, hogy jo ha van kb 10 kg-nyi felesleg, mert nagyobb betegseg eseteben van mibol fogyni...
Nekem a 170-hez 60 kg lenne az idealis. Ehhez kepest 64 kg-s koromban a csipocsont tartotta rajtam a nadragot, szoval kg-ban nem mindig erdemes meredzkedni.
Azzal mész amivel jöttél. A legvégén meg teljes a nyugalom.
Még az a jó, hogy az érintett nem éri meg, az eredményt !! Csak a többieknek rossz !
Szerves trágya , és nem szár !
Nem tom mennyit osztottak majd kiderül...
Nem aszogatlak, csak szeretném, ha sokáig élnél !
én anyai ágról hajlamos vagyok a hízásra, viszonylag keveset eszem, de tudnék többet, csak nem engedem... kiskoromban én voltam a legkövérebb és a legmagasabb az óvodában, mindenki hájas disznónak csúfolt, általános iskola első éveiben elhatároztam, hogy lefogyok, azóta nem voltam "kövér"
Konkrétan az!
Én nem így látom
A kóros elhízás más,
Pl nekem a 190 centimhez ha jól emlékszem 73-93 az ideális.
Voltam 73 hát az maga a halál, nem mertem futni kora reggel mert felébredtek volna a szomszédok
A 110volt eddig a legjobb súlyom akkor tiszta dinamit voltam 120 felett már lustultam
elég rémisztő
Mi a szar ez?
Ezzel b@szogatsz engem is ha találkozunk. Összekeversz Ogergel.
Az orvosi könyvek úgy fogalmaznak,hogy a soványság nem betegség,viszont a kövérség nagyon sok betegség kiindulópontja....(gerinc,szív,cukor,visszér...ne soroljuk)
Sajnos tapasztalat mutatja , hogy a dagadt nem előny ! Kerestem a régi munkatársakat , és már sokan nincsenek meg ! egy volt csak köztük kivétel !
Persze a dagadtak mindig kevésbé ráncosodnak.
Faterom baráti körében a legsoványabb embernek lett elsőként csípő ptotézise és ő is halt meg elsőként
Após mindig is gizda volt kb fél évet volt nyugdíjas
Haverom olyan mint egy hurkapálciika aztán örökké dolihoz jár a 70+ éves faterjának tizede baja sincs pedig mindig volt rajta +20 kiló
Stbstb
Ez a kövér rossz dolog nem egész úgy van ahogy elhitetik velünk... persze nem a 2 mázsa a fasza de ha van az optimális felső határhoz képest 10-20% az több előny mint hátrány
Meg aztán az állam számára roppant hasznos az ilyen hízómarha, mert nem sokáig szedi a nyugdíját !
És ez az ember , hány évet élt ??!!
Nála madaras teszkó van.