Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahol ugyan azt eladják neked 4-10*es áron....+áfa.
Persze vannak dolgok amit én sem kínából rendelek...van amit a németektől illetve ami nagyon olcsó itthon is vagy azonnalra kell, vagy túl nagy, arra jó nekem is a "Hülye azért nem vagyok" bolt. pl. porszívó...főleg hogy a legjobb porszívót a magyarok gyártják.
Sokszor annyival olcsóbb kint a cucc, hogy meg az áfa is bevállalhato.
Kínaiaknál úgy működik, hogy megírod hogy nem jó. Kínai megpróbál rávenni, hogy te vagy béna, ekkor megemlíted, hogy le fogod pontozni, másnapra ott a pénz a számládon a cuccot pedig tartsd meg mert drága a posta
Csak egy kis + ÁFA, ha a vámot megússzuk is....
Csak jönne már, ide is! (Szeretném ezt a dögletes nyarat végképp elfelejteni...)
Simán meg fognak egyezni kereskedelmi vamunioban a felek,amennyi multi van összefonódás ez csak cukormaz.
Gondolkodtam rajta aha. Mert Péntek van azaz Busz
jöttél volna?
Fasza. Akkor ma nem megyek BP-re már eldöntöttem. Nincs nálam az esőbélés. ' órát bírjon még ki míg haza megyek aztán kezdheti.
hát igen, ez is kb mindenkinek más, kinek mik a tapasztalatok...
Minden attól függ, hogy mi kell az embernek, van amit nehéz beszerezni. Motormatrica.hu-s szebb TL1000 matricákat csinált, mint anno a georg és segítőkész, gyors. Jelentős a minőségbeli különbség finoman fogalmazva. MÍg az egyik egy szerkesztett kép addig a másik kb. a netről szar minőségbe letöltött és kinyomtatott valami.
Badacsonyban vihar előtti szélcsend lett ! Most jön a java majd ezután !
A george-os srácot már mondtam volna hogy felejtős.
A fényezhető matricája olyan vastag lett mint a grandcanyon.
Viszont érdekes hogy próbaképp helyi dekoroshoz bementem és pont volt gépen neki az nagolhoz az a készlet képen ami kellett,másnapra megvolt és fizettem érte 1500 forintot,az egészért.2 tank logó 2 tipusmatrica a farára.
Ebay-en 5400 volt a legjobb ajánlat.
Pici para volt hogy megmarja e a lakk a matrica anyagát de nem.
És tuti lett.
Szal van azért ellenpélda.
Majd a Brexit után nem fogsz....
Sajnos igen. ÉN rendszeresen találkozok bunkó eladókkal. Előbb rendelek elektornikai alkatrészeket angliából a Farnelltol, minthogy bemenjek bármelyik helyi szakboltba. Auto-motoralkatrésznél ugyan ez a helyzet..
én régebben sokat rendeltem és sokszor volt olyan, hogy nem teljesen úgy nézett ki , mint képen, hamar tönkrement stb stb, volt olyan cucc, ami megérkezett és egy fosrakat volt az egész, sírva röhögtem ez mi a fasz, persze lehet ezt azt kérni, cseszekedni, csak na, sztem lehetőleg megnézni, ha már megveszek vmit egyre gyakrabban, de azért még szoktam kis vackokat onnan rendelni
A Női agy miatt van ez
Aliexpressz echte kínai kütyü (nem replika hamisítvány stb) fillérekért
Persze nem azt kell elvárni tőle mint a csúcs gépektől de simán hozza a 3-5 évvel ezelőtti csúcsot
Aztán ha 3 éve jó volt akkor most is jó lesz
És ha elveszik ellopják megsérül le van szarva. Van másik ócóé
Mondjuk ebben is van valami. Hát van még odáig idő bőven majd még kiderül mi lesz. Mondjuk az igaz hogy ha már valami szakboltba megy be az ember. Akkor olyan unott fapofákkal tud találkozni hogy legszívesebben már az ajtón belépés után hátat fordítana legszívesebben. Fura mód a nagy multiknál (Tesco Lidl Madara tesco) Ott tudnak mosolyogni és érződik hogy nem kamu beszélgetnek néha viccelődnek. Pedig valószínűleg ugyan olyan szarul fizetik őket is mint a szakbolti melóst.
Alaptalan a félelmed. Én 90%-ban minden szart külföldről veszek. Sokszor már pusztán azért mert ott normálisak az eladók, itt meg.
Múltkor a georgdizájnos gyereket tudtam volna szájbaverni. Egy hónap alatt két email, három telefonhívás után se jutottunk el az árajánlatig.
Olaszból 4 nap múlva a kezemben volt. Nulla macare, nulla kínylódás.
Az eladásról meg ne beszéljünk. Ott nem talál meg az idióta, hogy számoljak be fél dísznót.
Hát Ez E-bay oké onnan nem. De ami már helyben van az már jöhet. Pl kamerát is netről fogom majd megrendelni. De szigorúan magyar oldalról. Hogyha szar legyen hova visszamennem asztalt csapkodni.
Amit az usákoknál meg nyugat európában vettem az mind olyan volt amit leírtak.
Általában profi eladók,nagy forgalommal minimum 99%-os megbízhatósággal.
Nem kockáztatják a forgalmat hogy direkt hazudnak.
Ergo nuku kockázat.
nem, műszaki cikket megbízható helyen veszünk, no ebay, meg tesco, meg tököm tudja mik (nekem), műszaki bolt...
Jó egyenesen minden hülye tud menni sokkal. Csak a gázt kell húzni. Azért mikor jönnek az ismeretlen kanyarok ne félj az én arcom sem akkora.
Hát húzom a pofám egy ilyen visszaküldős cucctól főleg egy 50E-es tétel esetében. nekem valahol a netről történő elktronikus cuccok esetében olyan 15E a tűréshatárom. Alatta még nem fáj olyan nagyon ha mégis szar lesz felette már azért húzom a pofám miatta.
200xel- az autópályán, jaja