Ne is mondd öreg.... Csak a matek-fizika emeltes cuccaim kitesznek egy nagy fiókot
Zoli, futózva már pont egyszer többet volt mint szerettem volna, meg amúgy sem vagyok Harley-s, hogy a célállomásig futózzam aztán az utolsó tíz méteren meg begurulok
2 óra alatt felszerelték a klímát, és csodálatosan működik. Hűt-fűt mint állat: negyedórával ezelőtt 30 fokban szaunáztam a lakásban (fűtés), most meg lassan tartunk a 18 felé (hűtés). Ki kell próbálni rendesen!
Arra kéne még valami fasza megoldás hogy fehér ingben hogy lehet úgy motorral menni, hogy bogár se menjen rá meg ne is rohadjon rád kabát alatt
Szerencsére ezen még van időm gondolkozni mert holnap haver elvisz a 320i-vel
Én itt alacsony költségvetésben nyomom :D Tavaly csináltam egy "kézvédőt" ami páraknak szerintem még most is visszatérő rémálmokat okoz, de végül is működött.
Találtam egy bélelt hegesztőkesztyűt, talán 5 fok környékén próbáltam és egy órás tekergés után csak meghűlt a kezem. Hátránya hogy nem lehet megszorítani csuklóban.
Nekem 3 ujjam fagyott meg anno évekkel ezelőtt. Én biztos isten ki nem megyek fagyban motorozni. Elég volt az az egy tél mikor ordítottam a fájdalomtól.
haverom faterja régen kmb-s volt sokat motorozgatott egy remek kis fecskével
télen bárány bőrnaci szőrrel befelé nagy csizma vastag kabát bundakesztyű
aztán mégis tönkrementek az izületei......
pedig a lom szimóval szerintem életében nem ment 40 től gyorsabban
szóval a tél fasza, de nem folyamatosan motorozva
ah ezek mind meg vannak/voltak, sztem idén én sem fogok minden nap, heti x alkalom, de nem tudom, hülye én sem vagyok, max kicsit néha makacs meg megszállott- talán majd kinövöm, de ha vmi nem megy, bevallom és leteszem, ez biztos
igen, előnyös ha van kocsi is, nekem sajnos még nincs , talán egyszer majd az is sorra kerül, egyelőre annyira nem vonz még
köszönöm a ruhát, szimpatikus, csak inkább itthon keresnék, de hétvégén lehet születik vmi olcsó és megvalósítható terv, majd megosztom , ha hasznos eredményű lesz
Na hóban/jégen én sem megyek, mert hülye azért nem vagyok, egyszerűen megszűnik minden előnye a motornak, de simán hideg, vagy vizes út nem zavart régen.
Thermoruha, motoros ruha, esőruha elég jól szigetel már mindentől.
Kell még egy bankrabló sapka a sisak alá, esetleg nyakvédő csősál, és az arcom se fagy le.
Praktikus a bélelt kézzsák is, de inkább csak városban, mert ha esik az eső akkor átázik és ráfagy az ember kezére :D
Mostanában meg van már kocsim :) kb. 0 fokig motorozok ha van működő motorom.
egy ilyen szerintem kicsike pénzből megvan(házhoz képest)
én pincét akartam de végül mgsem lett belőle semmi
volt anno a meszesgödör azt akartam bővteni leoszlopozni zsalukővel erre a gerendázat majd minimum 2 méter föld, a falak-mennyezet-padló meg vörösfenyő deszka
Amúgy most konnektoros fogyimérővel is tesztelgetem, a különféle üzemmódokban 300 és 1060W között képes felvenni.