Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jooo... Raccsolok meg az Albertnel el tudom sunnyogni, de egy Predatornal?!
Ha lesz öccse az meg vs Predator!
Az Apjanak mar megmondtam, hogy a Fia hivatalos neve Kiss 'Alien' Albert lesz...
Egvagyok edzve apam es noverem altal! Legalabb magas lett a fajdalomkuszobom viszont nem hagyom magam!
Ez az Alien már megmarad
Nekem nem kellett virag sosem. Barom idiota viccekkel meg kellett nevetettni es akkor nyert ugy volt
Ahogy a Ferjemnek az elso talalkozaskor (tarskereson ismerkedtunk meg) az volt az elso mondatom a szia helyett: 'azt hittem magasabb vagy'. Szoval tudok en is udvarolni es onbizalmat novelni
De kár hogy nem laktál közelebb, végre olyan hölgy akivel lehetett volna anélkül verekedni hogy nem horpad be pár ütéstől
Boven a kis Alien elott volt mikor meg fiatal jány vótam
Valami filmben volt de minden szava igaz
Kb így hangzott:
Szar dolog virággal lefektetni egy nőt amikor ököllel is lehet
Uhh baszki az alientol tesztoszteron tultengese lesz a nonemueknek?
De az teny, ha ittas vagyok, akkor nem szabad cukkolni, mert akaratlanul is fajdalmat okozok a masiknak... Olyankor nem tudom kontrollalni az eromet.
A legjobb pasizasom 20 eves koromban volt. Epp egy nehez korszakon voltam tul, es eljartam bulizni egy koleszos haverommal. Egyik este is mentem hozza, de mondta hogy varnom kell, mert epp a masik epuletben mosnak ket haverjaval... Osszehaverkodtam veluk is es egyutt mentunk ki a sportnap 0. napjara. Konkretan kb 10-en voltunk a satorba, jol berugtunk. Az egyik haver nagyon bejott es kiderult, hogy en is neki. Megfogta a seggem, ahogy a padon ultunk, en meg szoszerint fejbebasztam es kozoltem vele, hogy 'ezt még nem szabad!' ket hetig pukli volt a fejen de azert igy is elkerte a szamom, nem rettent el
Oh, amugy nem az ero a lenyeg. En sose rugtam tokon sracot, de helyette rugtam ki a terdet az egyiknek. Hatasosabb.
Én nem tudom, de dermesztő.
az alkohol sok mindenre képes... nem hiszem, hogy a nekem között az erőnek kell győznie
Nekem szerencsém van a legtöbb nőtől erősebb vagyok. Emiatt is cinkelem is őket jó sokat
Persze csak ha iszok, mert anéllül hozzájuk se merek szólni
Azért egy Anllela Sagra teljesen jooooo.

http://youtu.be/-Ix4iEt_0Vs
én akkor verekedtem, ha meg kellett magam védeni... de akkor a hajánál húzva a folyosón húztam az illetőt, kaptam is érte intőt, pedig a legjobb tanuló voltam mindig, de sosem hagytam magam , legalábbis egy idő után nem...
De ha nem erdemli meg a verést, akkor ütök
Nektek nem ütni kell hanem verni.
14 eves korom ota nem utottem meg senkit. Akkor a gyerekkori es egyben legjobb baratom viccbol racsapott a seggemre. Pechere hattal alltam es reflexbol hatrafordulva kapott egy gyomorszajast. Es epp mogotte volt a vitrin... Beseggelte. Na akkor kurva nagy szerencseje volt, hogy nem allt bele valami uveg, szoval ott akkor leszoktam az effajta vedekezesrol.
Azert kaptak tolem a sracok, sokan nem is mertek a kozelembe jonni.....
Le kellett volna nekik baszni 2 nagy fülest aztán minden nap virággal és csokival udvözöltek volna
Le kellett volna nekik baszni 2 nagy fülest aztán minden nap virággal és csokival udvözöltek volna
13 evesen 50 kg-val nyomtam fekve. Rajtam alapbol van izom. Szelesebb hatam es vallam van , mint nemelyik ferfinak... Hidd el, nem mindig volt ez jo, mert engem meg ezzel cukkoltak.....