Nekem nem kellett virag sosem. Barom idiota viccekkel meg kellett nevetettni es akkor nyert ugy volt
Ahogy a Ferjemnek az elso talalkozaskor (tarskereson ismerkedtunk meg) az volt az elso mondatom a szia helyett: 'azt hittem magasabb vagy'. Szoval tudok en is udvarolni es onbizalmat novelni
A legjobb pasizasom 20 eves koromban volt. Epp egy nehez korszakon voltam tul, es eljartam bulizni egy koleszos haverommal. Egyik este is mentem hozza, de mondta hogy varnom kell, mert epp a masik epuletben mosnak ket haverjaval... Osszehaverkodtam veluk is es egyutt mentunk ki a sportnap 0. napjara. Konkretan kb 10-en voltunk a satorba, jol berugtunk. Az egyik haver nagyon bejott es kiderult, hogy en is neki. Megfogta a seggem, ahogy a padon ultunk, en meg szoszerint fejbebasztam es kozoltem vele, hogy 'ezt még nem szabad!' ket hetig pukli volt a fejen de azert igy is elkerte a szamom, nem rettent el
Oh, amugy nem az ero a lenyeg. En sose rugtam tokon sracot, de helyette rugtam ki a terdet az egyiknek. Hatasosabb.
én akkor verekedtem, ha meg kellett magam védeni... de akkor a hajánál húzva a folyosón húztam az illetőt, kaptam is érte intőt, pedig a legjobb tanuló voltam mindig, de sosem hagytam magam , legalábbis egy idő után nem...
14 eves korom ota nem utottem meg senkit. Akkor a gyerekkori es egyben legjobb baratom viccbol racsapott a seggemre. Pechere hattal alltam es reflexbol hatrafordulva kapott egy gyomorszajast. Es epp mogotte volt a vitrin... Beseggelte. Na akkor kurva nagy szerencseje volt, hogy nem allt bele valami uveg, szoval ott akkor leszoktam az effajta vedekezesrol.
Azert kaptak tolem a sracok, sokan nem is mertek a kozelembe jonni.....
13 evesen 50 kg-val nyomtam fekve. Rajtam alapbol van izom. Szelesebb hatam es vallam van , mint nemelyik ferfinak... Hidd el, nem mindig volt ez jo, mert engem meg ezzel cukkoltak.....
Ahogy a Ferjemnek az elso talalkozaskor (tarskereson ismerkedtunk meg) az volt az elso mondatom a szia helyett: 'azt hittem magasabb vagy'. Szoval tudok en is udvarolni es onbizalmat novelni
Kb így hangzott:
Szar dolog virággal lefektetni egy nőt amikor ököllel is lehet
Oh, amugy nem az ero a lenyeg. En sose rugtam tokon sracot, de helyette rugtam ki a terdet az egyiknek. Hatasosabb.
Persze csak ha iszok, mert anéllül hozzájuk se merek szólni
http://youtu.be/-Ix4iEt_0Vs
Azert kaptak tolem a sracok, sokan nem is mertek a kozelembe jonni.....