Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de
a nő a farkam,én meg a nőt
De egyik se volt a pasim bar az utobbi az lett, es rossz valasztas is volt, igy utolag teljes mertekben megerdemelte a buksisimit
köszi, kihagyom
Ma jottek volna hozzam szimulatorra is gyakorolni GKI-sok, de mivel a doki szigoru agynyugalomra itelt, igy anyam se engedte, hogy bemenjek dolgozni, majd fater elintezi az embereket.
A legszebb, hogy 4 ev alatt csak en kezeltem a szimulatort, senki nem ert hozza, es apamnak hiaba ugattam, hogy ez nem 2 perc alatt megtanulhato eszkoz, szart bele.... Most hivott kolleganom, hogy akkor mit es hogyan kene. Hat telenon keresztul egy elmeny volt elmagyarazni. A legelso rohoges:
- A sebvalton latsz egy pockot, amivel ugymond felezot munkajat szolgalja.
- Jojo, de melyik a sebvalto??
- Na ne idegesits, minden nap vezetsz!
- Jovan persze, de itt ketto bot is van!!
- Bazdmeg, az egyik egy legfek kar, a masik a sebvalto!!
rendes alkatreszek vannak beepitve, szoval nem lehet osszeteveszteni Lesz meg itt erdekes telefonalas ugy erzem
Láttak egy vándám filmet a filmplusszon...
hát ez az, ne verjen senki senkit (legalábbis így ne ), kell egy jót szexelni, vagy kettőt , nincs verekedés
Gondolom Te csak szeretnél szeretkezni azért jársz ide Férfiak közé
folyik a vér...
kivéve ekiménél,mer ott egy darabig még nem
jézus, mi van itt?!
lemaradt ez a szar --->
Az attól függ milyen a zsír-izom aránya abban a 70kg-ban. Normális esetben a férfiaknál ez az arány lényegesen jobb.
csak osztogattad a vitrintörő könyököseid( ez mondjuk reális is lehet)meg púpot vertél a kanos kiszemelted fejére....
sokkal gyengébb...sokkal
nem is egyforma az izomzatunk,ha feltűnt. nem is ugyanarra képes...
nem kell felemlegetni semelyik olimpiai bajnok dzsúdós,karatés,stb csajt. csak akit meg is dugnátok
kicsit emelj a 70 kilóson,szembetűnőbb a különbség. egy 100 kilós palitól kérsz pofont,vagy egy 100 kilós nőtől?
En nem vertem el egyik faszimat sem, hol olvastal ilyet?
kézenjártál,vagy mi?
jó, azért nem kell elragadtatni magad
egy ütés ereje nagymértékben függ a sebességtől nem csak a tömegtől
Szeretkezz, ne háborúzz
Az hagyján de hogy mekkorát le tudnak keverni. Most őszintén egy jó fizikumú 70 Kg környéki nő mégis mennyivel gyengébb mint egy ugyan ekkora férfi. Szerintem semennyivel. Sőt mivel a hölgyek ritkábban kényszerülnek a fizikai erejük segítségére így az erő kontrollálásában is kisebb a gyakorlat így komoly esélye van hogy a pofon nagyobbra sikerül mint amekkorának szánták. Ha meg nagyobb belemegyek a matekba akkor azt mondom hogy ha egy azonos méretű férfi és egy nő vágna pofán akkor én a férfitől kérem. Az erő ugyan akkora de egy férfi tenyér általában nagyobb így azonos nagyobb felületen szerintem kevésbé fáj mint ugyan az az erő egy nő tenyér kisebb felületén. (A 10-12 gyűrűt meg sem említem)
ha a nő üt meg akkor úgy kell tenni mint anno L. Mátyás
legalább
meg hát annó a mozigépészetben is egy filmtekercs nem 2-3 kg volt... ma már.... nyomnak egy gombot és annyi...
Engem is vágott pofán csaj amikor a seggére csaptam, nincs ebben semmi rossz, és visszaütni sem illik ilyenkor.
Ettől még nem gyenge vagyok hanem udvarias
én 8 évig versenytáncoztam, kegyetlen edzésekben volt részem, olyan izmos karjaim meg hasam volt, hogy rémisztő, főleg a karom, bicepsz, már szinte csúnya kategória volt...aztán 2 év vívás is jött még
fiatalabb koromban egy ideig jártam wing tsun edzésre
a mesterünk asszonykája olyan 40 kilós szűk 160 centis kis hölgy volt, az alkarja nevetségesen vékony volt én akkoriban nagyon gizda voltam de neki a karja fele ha volt mint nekem
mégis ütött akkorát mint egy lórúgás jó-jó póni lórógás de akkor is nagyokat tudott ütni, szerintem ha mértük volna a sokkal izmosabbak se tudtak volna olyat ütni
akkoriban megemeltem két 20as kanna bort lazán váll fölé (3-5 tonnákat pakoltunk ketten fel-le az ifára) de a kishölggyel nem bírtam
persze a a wt inkább az energia elvezetésen működik de azét érzi az ember hogy kivel áll szembe
szóval én el tudom képzelni pár gizdább leányról is az ilyen tettet