Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

unokatesóm lakodalmában még gyerekként segítettünk felszolgálni,ahogy az falun illik. az egyik asztalnál,ami nekem jutott ült egy pali,volt akkor vagy 60 éves. a leves után elpusztított kb 30 db csibelábat(egy akkora tál volt tele a csontokkal,mint amibe itthon barackot szedek). a pörkölt után magához vett egy olyan ovális tálat,amin a sültek voltak és egyedül betekerte. ezek után kért zsírt,amiből két,vagy három evőkanállal megevett úgy magában és nekiállt inni....
mondjuk nem hiszem,hogy meg is porcukrozta
Ez olyan igazi reformkajának tűnik. Mindent az egészséges táplálkozásért!
A porcukros zsírt azért kihagynám Szerencsére anyám elég jól tart minket, nagyfater is szokott főzni jókat, szóval a kaja minőségével nincs gond csak gyors az anyagcserém vagy valami ilyen szarság. Itthon meg nincsenek súlyok, csak saját súlyos dolgok játszanak, de arra meg nincs jó hely. Majd ha járok bent edzeni akkor keresek hozzá valami kaját
Napi 5x2deci porcukros zsír a jeéenlegi kaja mellé aztán egy id után( ahogy a,fosás elmarad) jönnek a kilók
Amúgy meg vannak fasza tömegnövelő étrendek és edzések is nézz körbe gyúrós oldalakon
A teszkós párizsitól nem lesz se izom se zsír
És az esti edzések után aludni kell 6-7 órát
Gyerekem olyan volt mint a szúnyog lába elkezdett súlyzózni aztán nőt is a,tömege csak megunta és Azóta ismét szúnyog lett....
de az nem para annyira sztem, sokan vagyunk így
Se zsírt se izmot nem tudok magamra szedni úgy hogy látsszon is, szóval ezt ilyen szempontból beszoptam valami 176 +pár centi körül vagyok ehhez jön acélos 64 kg
Zabálok rendesen meg edzek is itthon (iskolámnak például van egy kis edzőterme, csatlakozok majd haverjaimhoz ebben az évben), igaz nem nagyon sokat meg nem épp professzionálisan, plusz ami fizikai munka van a ház körül.
Fázni amúgy nem szoktam, gyenge se vagyok, bírom a munkát is, csak hát nem látszik. Lábam se konstans hullahideg, csak ha döglök valahol és nem mozgatom.
Neked aztán tényleg megérte kivizsgáltatni megad - eddig nyugodt voltál, most meg tudod, hogy sz*r az egész....
Szedj fel némi plusz tömeget (zsírz könnyebb, izom jobban néz ki) akkor jobb lesz a vérkeringés
Plusz a zsír szigetel is egy kicsit.
A gizdák is mindig remegősek
Amúgy meg tudják mérni a véráramot mennyi folyadék megy milyen gyorsan meg a tpkpm tudja mi
Egy kivizsgálás jót tesz, legalább tudod mi a bajod, igaz jobb sose lesz
Pl nekem zsibbadnak az ujjaim évek óta, amíg szartam rá addig nyugodt voltam biztos beállt valami ínhüvely aztán ha szarabb lesz majd megműtik
Utána kidetükt hogy a kezem fasza, és a nyakamnál van hiba ami kb menthetetlen, na azóta ha lehet még szarabb az egész, már csak azért is mert sose lesz jó többet, csak a sárgahomok tudja gyógyítani(felénk homok van 2m mélyen)
mozgasd az ujjaid , "-gyömbér!!!
-paradicsom!!
-fokhagyma!!!"
Most is hideg volt a lábfejem, felvettem egy vékony zoknit rögtön jobb. Lehet hogy csak hideg a padló?
én tavaly ezt a témát nagyon kiveséztem, minden benne van, jó is rossz is.... (https://motocat.wordpress.com/...)
Meg a szihológus Dr. Bubo után szabadon.
hogy te mániákusan szeretsz odajárni,az nem azt jelenti,hogy más is...
Szerintem urològus!
cukorszint...
Lehet hogy ezt viszont ki kellene vizsgaltatnod, hogy mi lehet baj a verkeringeseddel.
Kezem lábfejem keringése már szar, ha nem veszek zoknit akkor ilyen időben is képes fázni + ha egyszer lehűl mert mondjuk nem veszem fel a papucsot azt kimegyek budira akkor a hideg csempe miatt még takaró alatt se melegszik fel, akár egy óra után is hideg néha pedig nem dohányzok
Ez van, ilyen lapokat osztottak, persze lehetne áztatni kamillateába meg ilyenek de valahogy sosem visz rá a lélek
ja,csak még fűtött a hétvége
En 10 fokig/foktol megyek 'szivesebben', de volt eset a 0 fok korulire. Hetvegen meg jo ido volt, hetfo reggel mennem kellett dolgozni Paromtol es akkor bizony bejott a fagypont. Nem mondhattam, hogy nem megyek... Nem mondom, hogy kellemes volt 120-szal egy oran keresztul egy nakeden.......
100 km/ h kb - 15 fokkal csökkenti a hőérzetet (elég a 80 is)
meghűlt
az emberi test kb 36 fokos ha ettől kevesebb van az nem fasza
aztán a végtagok felől jön vissza a hideg vér(már a 20 fokos is hideg neki) az nem teszik neki aztán szépen lassan elzárja az utakat
aztán jönnek a bajok szépen sorjában
és ha évekig vannak kisebb bajok utána beszopik az egész szervezet, van akinek elég 1 tél van aki kibír 30at is, de előbb utóbb megszívja mindenki
én mentem már párszor :) sajnos koszos lesz... meg beleizzadsz :( esetleg átöltözöl...
Pedig most kérném.
*eggyel
hiába no, kellett volna az a gyógysör