Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah az más. De akkor cáfold meg azt ha tudod. Én tudom magamról hogy az vagyok.
Miért nem? Én már küldtem vissza cucco usába. Bemész a postára és feladod.
Mondjuk kinába nem tudom hogyan működik. Onnan elvből nem kell drága cuccot venni, a többinek meg rendszerint visszaadják az árát vita nélkül.
a 2. sorra vonatkozott
nekem is rajta volt fényezésig, basza az agyam, hogy nincs azóta fent, és most vhogy fel sem tudom tenni, de megoldom... azért van, főleg itt Pesten, jó ha van... az jó cucc lehet!!!
te csak ne reklamálj. Tudod nagyon jól hogy már vagy egy éve keresem az új helyem vagy régebb óta. De itt nem füzetnek olyan rosszul alább meg nem szeretném adni. A melóhellyel nincs nagy baj a főnököm a hülye. Tőle meg nem szabadulok meg egyhamar.
Nekem folyamatosan rajta lesz fixen. Ez amit fel akarok rakni, egy menetrögzítő kamera. GPS adatokat is rögzít, meg gyorsulás mérő is van benne, gyújtás ráadással indul, szóval komplett fekete doboz.
Hát ezt a főnököm már kezdi elintézni.
Én már csak ilyen beszari gyerek vagyok.
Na pont ez az. Maradok ebben a tekintetben az ismert forrásnál.
Túl sok dolog van amitől tartasz.
Előbbutóbb gyomorfekélyed lesz.
vissza lehet , de... körülményes és sok idő minden
ebayről nem veszek műszaki cikkeket, ahogy pl tescoban sem, meg madaras teszkóban sem, tudom hülyeség , de vhogy nem....
Nekem az E-bay-el csak annyi bajom van . Hogy kidobok 50E-et egy kamerára ami ha szar mi a francot kezdek vele. Tutira nem fogom tudni visszaküldeni a feladónak. Ettől tartok csupán.
Hero 4 kb 55+posta.Kezdenek beesni az értelmes árba.

http://www.ebay.com/itm/Gopro-...
Kamera csak a jó részeken van fenn a motoron,KB 2% a menetidő.
A plexi meg mindig.
Takaritani meg az tegye akinek 6 annya van............plexit.
nekem is szóljatok :D
én karácsonyra kaptam , de tényleg még az egyik legjobb ár minőség arányban
Akár....
...de továbbra sem értem, hogy ha menet közben szétkenődik a bogár a plexin, akkor mi akadályozza meg hogy a lencsén is szétkenődjön?
Így legalább a lencse védve van a plexi mögött.
"Úgy hülyeség ez az akció kamerásdi ahogy van, dehát olcsó volt..."

Ugyanígy jutottam én is a Sony-hoz: a Tescoban 69k-ról előbb leárazták 45k-ra, majd az utolsó darabokat meg 22,5 ezerre. Ennyiért vettem, de nekem ennyiért is kidobott pénz volt. Gari már rég nincs rám így eladni sem igen lehet...
Jaja............mikor odaérek a nockalmra kérek a kapusnénitől.
Ebay.com.
Hero3 22e-ért.
Szappan és a víz csodákra képes
Ha van esetleg ilyen tutit vételed valahol de neked már nem kell szólj. Kínai árban átveszem :-D
Én drónos légi felvételekre vettem, oda meg jó....persze azóta sem használtam arra
Úgy hülyeség ez az akció kamerásdi ahogy van, dehát olcsó volt