Ugyan az a baja, ami az összes többinek (a legdrágább GoPro-t leszámítva): közelben (a motor) nagyon jó, minden, távolabbi, vagy gyorsan mozgó rész sz*r rajta. Én bő 2 éve vettem egy Sony AS20-ast (pontosan ugyanazt tudja mint ez, minőségben is) - egyetlen egyszer kipróbáltam, aztán bebactam a fiókba, azóta is ott rohad... (Pár havonta feltöltöm az akksiját, hogy ne menjen tönkre).
Eredetileg egy "útifilmet" szerettem volna forgatni valamelyik erdélyi túrámon, de erre minőségileg sajnos alkalmatlan(ok). Ez van...
Álló képnél tényleg gyönyörű a minősége, de ha mozog...
Kipróbáltam én minden állítást. Alacsony felbontás magas FPS-el van még a legjobb mozgókép. És igen, a stabilizátor is ront egy kicsit rajta.
Ja meg mondták a tutit a YT minőség rontására, mert ugye az a legdurvább. Fel kell konvertálni magas bitrátára 4K minőségre, aztán legalább van miből butítani
Am ha az SJ4000-et jól beállítod, mint pl: élesség, szín, wdr.. ja és az anti shake funkciót is ki kell kapcsolni, mert sokat ront akkor egész jó felvételt lehet lőni vele
Adtak nekem is kétoldalas ragasztót, meg még az SJCAM-hoz is megvan minden szerelvény (ugyan az mint aGoPro) az elbírná, de egyenlőre még szeretném az eredeti állapotokat fenntartani.
Na ezért nem akarom öntapadóssal felrakni. Nincs kedvem összecseszni a fényezést, meg akkor útban lenne a takarításkor.
Vagy a plexi mögé, vagy a tükör tövébe lesz feltéve a gyári csavarzathoz applikálva.
Megnéztem egész jó képet csinál plexin keresztül is, csak a konzolok kicsit kitakarnak.
Ismerem. Van lehetőségem néha vinni egy SJ4000-est. Pont ezért gondoltam az M10-esre mert elvileg ugyan az mint a 4000-es csak kisebb. Talán nagyobb tempónál nem fogom vele annyira érezni hogy húzza el a fejemet. mert most a 4000-esnél ez a jelenség olyan 120-130 fölött már kezd zavarni.
szerinted a régi telefonos fotomasinák jobbak voltak ettől?
láttam már kulcstartós kamerát annyira nem volt gáz, persze nem kell vele koncertet felvenni de a női öltözöben még akár jól is teljesíthet
Nekem az SJ Cam4000-es van. Viszonylag jó, és szép képe van, a képstabilizátor nagyon jó, főleg azért az árért, de sávszélesség gondja van, és a gyors képváltozásoknál túltömörít egy GoProhoz képest. Oké itt a YT rontott legtöbbet a képen, de magától is bebutítja a gyors mozgásokat. Viszont az látszik, hogy még egy ugrabugra kisautón is tök stabil képet tud produkálni, pedig fixen volt rögzítve a kasznihoz. http://youtu.be/JwHiZo2jcyI
És az szar.
Eredetileg egy "útifilmet" szerettem volna forgatni valamelyik erdélyi túrámon, de erre minőségileg sajnos alkalmatlan(ok). Ez van...
Kipróbáltam én minden állítást. Alacsony felbontás magas FPS-el van még a legjobb mozgókép. És igen, a stabilizátor is ront egy kicsit rajta.
Ja meg mondták a tutit a YT minőség rontására, mert ugye az a legdurvább. Fel kell konvertálni magas bitrátára 4K minőségre, aztán legalább van miből butítani
http://youtu.be/ViQ5c7NbsW0
Vagy a plexi mögé, vagy a tükör tövébe lesz feltéve a gyári csavarzathoz applikálva.
Megnéztem egész jó képet csinál plexin keresztül is, csak a konzolok kicsit kitakarnak.
láttam már kulcstartós kamerát annyira nem volt gáz, persze nem kell vele koncertet felvenni de a női öltözöben még akár jól is teljesíthet
http://youtu.be/JwHiZo2jcyI