Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez manapság ennyit ér: 640*480 de legalább nincs fel interpolálva hogy nagyobbat lehessen hazudni.
Amúgy van ilyen áron autóba való rögzítőm. Azért a pénzért bőven tudja amit kell. Még a rendszámok is olvashatóak és sötétben is jól lát....persze nem HD minőség a felirat ellenére.
tudod ezt már nem akartam mondani mert még a végén nagyzolásnak hinnétek pedig ugye szerény vagyok.
Jah tényleg az is :-D
Kihagytad a szerenyt
Hát van egy pár kategória amit képviselsz. A mondat pozitív illetve negatív értelmében is. De sebaj senki sem lehet olyan kimagaslóan zseni és hibátlan mint én
én az őrült kategóriát képviselem
"a hülye nem tudja magáról hogy hülye" szóval aki nem ismeri be hogy hülye az bizony az
aki meg beismeri az meg ismét az
Ertettem elsore is. Szimpla turakormanyom van :)
Ezt kikérem magamnak nem is vagyok idióta. Nem vagyok normális az igaz de nem vagyok idióta
hol nem.... ?!
Na majd ha a saját kamerám a tét megjátszom. fogom feltöltöm vízzel a vízálló tokot felrakom azt a sisakra aztán irány a pálya. Nyomok egy 30-40 Km-t tempóban aztán ha fent maradt akkor jó. Ha nem akkor nem siratom a kamerát mert vízálló tokot 1-2.000-ért már adnak. Ha meg fent marad a víz nem tesz kárt a tokban. Kiszárad aztán cső.
túl sok itt az idióta
Igen,túl.
nálam sem játszik, de lehet az lesz a vége
Nekem abból jön a bizalmatlanság hogy a sisakom orrára annak az oldalára tettem fel. De mikor felpattintom rá a rendszer láthatóan megnyílik kicsit a ragasztó mentén. Nem bízom benne. ilyenkor ráhúzok egy gyorskötözőt és akkor bízom benne. De alapból nem. amúgy is kiesik a látószögemből a kamera nem látom mi történik vele. Nem tetszik. De lehet csak túlparázom.
Apaptalan.
Totál jól megfogja,jokat kell harcolni ha le akarom venni.
Általában egy dróttal kell levágni.
Üdv mindenki.
Tanács kellene. Aprilia sr50 fekvő minarelli karburátor helyes beállitása. Föleg benzin szint beállitása érdekelne.
sm-el beszélek oldal hibáiról, sikítsatok, ha vki vmit észrevett
az első mondat kicsit kusza lett. Szóval Akime neked a GS-en gondolom nem csutka kormány van, ugye?
Te neked a GS-en nem csutkakormány van gondolom. Én amúgy azon gondolkodtam hogy a fékolaj tartály tetejére ekecsülöm fel majd. A tükör szára is játszott egy darabig de túl vékony így sima széria készletben lévő csőrögzítősnek túl nagy a nyílása így erősen lötyögni kezd kisebb sebességnél is. No meg én úgy vagyok hogy olyan legyen a rögzítés hogy ne nagyon remegjen fel 200-nál se és ne is gondolkodjak azon hogy vajon elhagyom e vagy sem.
a szamaras van fent...... szerintem tök állatok
Nekem bal oldalt a kormanyon van fenn. Mivel jo a kamera stabilizatora, igy csak olyan 100 felett kezd el kicsit hullamozni a gep a rezgestol.
idomra ipari tépőzár meg a kamera talpra is, aztán örök mint a hüvelygomba
Én nem bízom benne. Nincs vele jó tapasztalatom. Most hogy én voltam a balfasz vagy a ragasztó szar nem tudom. De a tapasztalatom attól még szar maradt ebben a témában.