Ez manapság ennyit ér: 640*480 de legalább nincs fel interpolálva hogy nagyobbat lehessen hazudni.
Amúgy van ilyen áron autóba való rögzítőm. Azért a pénzért bőven tudja amit kell. Még a rendszámok is olvashatóak és sötétben is jól lát....persze nem HD minőség a felirat ellenére.
Hát van egy pár kategória amit képviselsz. A mondat pozitív illetve negatív értelmében is. De sebaj senki sem lehet olyan kimagaslóan zseni és hibátlan mint én
Na majd ha a saját kamerám a tét megjátszom. fogom feltöltöm vízzel a vízálló tokot felrakom azt a sisakra aztán irány a pálya. Nyomok egy 30-40 Km-t tempóban aztán ha fent maradt akkor jó. Ha nem akkor nem siratom a kamerát mert vízálló tokot 1-2.000-ért már adnak. Ha meg fent marad a víz nem tesz kárt a tokban. Kiszárad aztán cső.
Nekem abból jön a bizalmatlanság hogy a sisakom orrára annak az oldalára tettem fel. De mikor felpattintom rá a rendszer láthatóan megnyílik kicsit a ragasztó mentén. Nem bízom benne. ilyenkor ráhúzok egy gyorskötözőt és akkor bízom benne. De alapból nem. amúgy is kiesik a látószögemből a kamera nem látom mi történik vele. Nem tetszik. De lehet csak túlparázom.
Te neked a GS-en nem csutkakormány van gondolom. Én amúgy azon gondolkodtam hogy a fékolaj tartály tetejére ekecsülöm fel majd. A tükör szára is játszott egy darabig de túl vékony így sima széria készletben lévő csőrögzítősnek túl nagy a nyílása így erősen lötyögni kezd kisebb sebességnél is. No meg én úgy vagyok hogy olyan legyen a rögzítés hogy ne nagyon remegjen fel 200-nál se és ne is gondolkodjak azon hogy vajon elhagyom e vagy sem.
Én nem bízom benne. Nincs vele jó tapasztalatom. Most hogy én voltam a balfasz vagy a ragasztó szar nem tudom. De a tapasztalatom attól még szar maradt ebben a témában.
Amúgy van ilyen áron autóba való rögzítőm. Azért a pénzért bőven tudja amit kell. Még a rendszámok is olvashatóak és sötétben is jól lát....persze nem HD minőség a felirat ellenére.